AC Milan może zagrać w europejskich pucharach!
- Mrówa
- Juventino
Na frustracje zazyje sobie piwko,ale dzięki za radeMaxACM pisze:Na frustracje dobry jest Frustanol podobno. Z ciepłych wieczorów pamiętam ten z Manchesteru.Michał`fcj pisze: Pozdrów Berlusconiego ode mnie i podrap go po włosach.Mam nadziej ze dojdziecie do finału LM i przeżyjecie jeszcze raz to co było w Stambule
Pamiętasz ten ciepły letni wieczór ?

Przenośni użyłem , letni brzmi lepiej niż wiosenny ,ale domyślam sie ,że ciężko Ci to zrozumieć.Marco7 pisze: Od kiedy 25 maja to lato?

- MaxACM
- Milanista
Dobrze pamietam...normalnie odpowiedzialem na zaczepkę zawiedzionego wyrokiem Juventino.Michał`fcj pisze:Wieczór w Manchesterze tez pamiętam, ale dziwie sie że Ty ,wielki kibic Milanu nie pamiętasz Stambułu

- Marco7
- Milanista
W życiu głupszego tłumaczenia nie słyszałem. O Wigilii też powiesz, że to letni wieczór bo to lepiej brzmi? :rotfl:Michał`fcj pisze:Przenośni użyłem , letni brzmi lepiej niż wiosenny ,ale domyślam sie ,że ciężko Ci to zrozumieć.Marco7 pisze: Od kiedy 25 maja to lato?
I gdzie tu w ogóle przenośnia? Oj, lepiej odmów kilka zdrowasiek, żeby Giertych był jeszcze ministrem edukacji jak będziesz maturę zdawał :lol:
- Mrówa
- Juventino
Może i tak powiem, a co nie wolno mi ?Marco7 pisze:W życiu głupszego tłumaczenia nie słyszałem. O Wigilii też powiesz, że to letni wieczór bo to lepiej brzmi? :rotfl:Michał`fcj pisze:Przenośni użyłem , letni brzmi lepiej niż wiosenny ,ale domyślam sie ,że ciężko Ci to zrozumieć.Marco7 pisze: Od kiedy 25 maja to lato?
Po pierwsze wsiochu, jestem ateista ,wiec na kij mi Twoje zdrowaśki ? Po drugie , mature już zdałem ,możesz nie wierzyć ,ale mnie to jakoś nie obchodzi.Kończe dyskusje bo po co mam kartki dostawać za dyskusje z Milanistą ??Marco7 pisze: I gdzie tu w ogóle przenośnia? Oj, lepiej odmów kilka zdrowasiek, żeby Giertych był jeszcze ministrem edukacji jak będziesz maturę zdawał :lol:

- Marco7
- Milanista
No to spokojna głowa, bo za wsiocha na pewno nie dostaniesz.Michał`fcj pisze: Po pierwsze wsiochu, jestem ateista ,wiec na kij mi Twoje zdrowaśki ? Po drugie , mature już zdałem ,możesz nie wierzyć ,ale mnie to jakoś nie obchodzi.Kończe dyskusje bo po co mam kartki dostawać za dyskusje z Milanistą ??