DZIEWCZYNY I FOOTBALL
- Dagmara
- Juventino
Jak miłoMerRy_Juve_Fanka pisze:Dokładnie 14.05 sie to u mnie zaczelo ;D hahha ;D po meczu z realem kiedy to wygralismy 3:1 ;D:D:D:D:D:D hahah ale super ;D
hah, jak bliźniaczki czy co....??

Mieszkam w sumie niedaleko Białego (jakieś 70km), a w samym mieście mam dom, który zamieszkuje moje studiujące rodzeństwo :-D Osiedle Piasta ale stamtąd mam dobre połączeniablacha pisze:z pn-zachodniego;) mieszkam niedaleko Auchana![]()
a moge wiedziec czemu pytasz?
masz tutaj moze jakąś rodzinke czy co?

blacha pisze:bo moznaby sie spotkac bo ja tu z bialego malo kibiców Juve znam
Ja to żadnego fana Juve nie znam osobiście 8) . Mam co najwyżej kontakt przez gg

- blacha
- Juventino
no jasne, jak bedzie w białym :shock:białas pisze:a ja dodam, że jestem z Wygody, czyli raczej północ Białegostoku. z tego co wiem, to howik jest z osiedla Mickiewicza. w sumie można by się zebrać na jakiś mecz Juve, no nie, dziewczyny

no jasne ze nie jest! a poza tym ja tez jestem jeszcze niepełnoletnia (chociaż juz niedługo stuknie mi 18.Asia :) pisze:Dla mnie dochodzi tylko problem znalezienia czasu na wyjazd i mam nadzieję, że niepijąca niepełnoletnia dziewczyna nie jest przeszkodą

no i postaram sie jeszcze namówić moja qmpelke-tez fanke Juve, zeby sie jeszcze na nasze forum zapisała
a tak z innej beczki to pare dni temu jakis głupek zapytał mnie czy przypadkiem Alex nie jest głównym powodem dla ktorego kibicuje Juve. wqrzyło mnie to strasznie, bo ja go lubie za styl w jakim gra a nie za urode (powiedzcie sami czy nie super jest oglądać takie mecze jak np w 1/8 finału LM w sezonie 95-96 kiedy Del Piero zaliczył hattricka?-i jak mozna go za to nie kochać?!!!!!!, a to ze jest przystojny to inna bajka...

ale ja nie mam w zwyczaju lubic kogos za urode :evil:
a swoją drogą to ciekawe czy gdyby moim ulubionym piłkarzem był np. Rooney to ten chłopak tez podejrzewałby, ze lubie go za wygląd :rotfl:
a poza tym jest bardzo wielu przystojnych piłkarzy, których nie lubię, np. Cristiano Ronaldo-i jego uroda nie ma dla mnie znaczenia...
JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!

- Gregor del Ptasior
- Juventino
Hehe... Fajny temat. I widzę, że nie tylko ja mam kobietę kibickę
To jest jedna z wielu rzeczy, które w niej UWIELBIAM !!! Co prawda ona kibicuje Cracovii, a ja Wiśle
ale to nam w niczym nie przeszkadza. Ja szanuję Pasy, ona szanuje Wiślaków i tak to moim zdaniem powinno wyglądać. Poza tym ona tak jak i ja nie znosi Legii, Milanu, Realu, czy Chelsea. Lubi Barcelone, no i czywiście dzięki mnie JUVENTUS (nawet zarekwirowała mi moją koszulkę Juve i w niej chodzi) !!! Przezywa kazdy mecz Juve ze mna. Jak nie moze go ze mna ogladac, to do mnie ciagle pisze SMSy. Jak Juve przegrywa, to co 5 minutek SMS, że będzie dobrze, że dadzą rade... Wogóle już zna cały skład Juve
... I nie należy do tych, które na meczu Juve - Bayern pyta na jakiej pozycji gra ten pan z gwizdkiem. Wie co to jest spalony. A ostatnio mnie rozwaliła bo zaczeła do mnie nawijać o tym, że zaczyna się mercatto. No to ja jeden wielki LOL !!!
Ehh... Jak tu nie kochać takiej kobiety ????
W odpowiedzi na pytanie ankietowe mówię ZDECYDOWANE TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ehh... Jak tu nie kochać takiej kobiety ????
W odpowiedzi na pytanie ankietowe mówię ZDECYDOWANE TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!
- blacha
- Juventino
no chyba, ze chodziło o mecz w tv (bo zle zrozumiałam na początku).białas pisze:w sumie można by się zebrać na jakiś mecz Juve, no nie, dziewczyny
bo jeśli tak, to ja BARDZO CHĘTNIE!!!!!!

JUVE FORZA!!!

- Pilekww
- Juventino
Ja jestem za, spoko by bylo miec laske która również sie interesuje footballem a co dopiero kibicować tej samej druzynie. Zdarza sie to rzadko no ale się zdarza. Mieć dziewczyne czy zone która się nie pyta co to spalony, którzy to "nasi", a nawet pytać sie jej o niektóre rzeczy to fajna sprawa.
Oczywiście jak dziwczyna nie kibicuje piłce to tez nie jest źle
Oczywiście jak dziwczyna nie kibicuje piłce to tez nie jest źle
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- DamKam
- Juventino
"Czy chciałbyś żeby Twoja dziewczyna interesowała się piłką nożną?" Coz to za pytanie... oczywiscie ze TAK :-D
Swoja droga moja znajoma, ktora kilka lat temu wyjechala na stale z rodzicami do Hiszpanii (mieszka pod Madrytem) jest fanatyczka Realu :!: Kiedys nawet powiedziala, ze do Barcelony to by sie nawet na urlop nie wybrala
No coz... fakt faktem, ze nie przepadam (lekko powiedziane) za Realem i jego kibicami, ale czasem trzeba zrobic wyjatek
Swoja droga moja znajoma, ktora kilka lat temu wyjechala na stale z rodzicami do Hiszpanii (mieszka pod Madrytem) jest fanatyczka Realu :!: Kiedys nawet powiedziala, ze do Barcelony to by sie nawet na urlop nie wybrala
No coz... fakt faktem, ze nie przepadam (lekko powiedziane) za Realem i jego kibicami, ale czasem trzeba zrobic wyjatek
- blacha
- Juventino
kurcze dawno tu juz nie zaglądałam
ja to bym się do Mediolanu tez raczej nie wybrała
a tak z innej beczki, to czy wy dziewczyny, uważacie za konieczne żeby wasz chłopak lubił piłke?

ja to bym się do Mediolanu tez raczej nie wybrała

a tak z innej beczki, to czy wy dziewczyny, uważacie za konieczne żeby wasz chłopak lubił piłke?
JUVE FORZA!!!

- MerRy_Juve_Fanka
- Juventino
hej
) ja też dawno tu nie zaglądałam
a więc, jeśli o mnie chodzi... to jest mi obojętne, czy mój chłopak się interesuje piłką czy nie... Ciekawie by było rozmawiać z nim na temat właśnie piłki nożnej
Bo w sumie i to, żeby ją [piłke] lubił lub nie, ma swoje plusy i minusy
zależy czy ktoś się lubi o takie rzeczy spierać
Ja np. lubię
pozdrawiam

"Empty Your mind...Be formless, shapeless...Like water!
If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
"Be water, my friend" :-)
If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
"Be water, my friend" :-)
- Gigi1986
- Juventino
Jasne żebym chciał ,ale póki co moja dziewczyna jest na mnie zła kiedy chce obejrzeć mecz np. LM w TV a nie spotkać się z Nią. Kobiety tego nie rozumieją ,ale prędzej czy póżniej się z tym godzą i wszystko jest dobrze. Pozdrawiam wszystkie fanki JUVE na tym forum!!!
Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- dacar666
- Juventino
chciec, mysle ze wiekszosc facetow by chciala. Niestety, niektorzy nie maja tyle szczescia, i nie znajduja tej Juvefanki
ani zadnej fanki...

- rolek86
- Juventino
Moja siostra juz 2 lata kibicuje Juve (a ma 18 lat), sam ja do tego przekonalem (sam jestem fanem Juve ponad 10)
Teraz jak trzeba to ona sie kłóci z moimi kumplami, który klub i zawodnicy sa lepsi
Razem ogladamy LM i sie z tego ciesze
Jej ulubiencem jest Buffon...

- kedziorinho
- Juventino
Mam wiele kolezanek, ktore wlasnie zaczynaly od tego ze lubily dany klub bo byl tam np becksram czy c.ronaldo. dzis jest juz zupelnie inaczej :-D kiedys na imprezie.. zaczal sie temat futbolu i nagle jedna z ow kolezanek pocisnela selekcjonerowi reprezentacji hiszpanii ( sam juz nie pamietam jak on sie nazywa ....
) ze jest poj@#$%$ bo nie powolal joaquina do skladu... ( to chyba byly moze i baraze czy cos i w kadzym razie joaquin nie zostal powolany i kilku innych mlodych dobrych graczy ) i ze nei stawia na mlodziez... ( ja juz tam zgacha
), a po chwili zaczela wymieniac kto wyszedl z grupy CL w 2003 roku, LoL. Inna fanka man utd... wszytskei nr na koszulkach zna.. sklady z o wiele wiele wczesneijszych lat... a jak man utd przegrywa to lepiej z nia nie rozmawiac
ogolnie fajnie ze dziewczyny interesuja sie futbolem
sadze jednak, ze gdyby nie my PLEC MESKA
to bardzo bardzo bardzo malo lasek polubilo by ten sport... to wkoncu my im wbijamy wszystkie zasady, sklady a i milosc do klubu.

- pinturicchia
- Qualità Juventina
:shock:
Byłam pewna, ze już się wypowiadałam w tym temacie, ale skoro nie....
to sie wypowiem 
Czy chciałbyś żeby Twoja dziewczyna interesowała się piłką nożną?
Dobre pytanie... Z tego co tu wyczytałam to widze, że chyba wszyscy sa na tak
Ja wprawdzie jestem dziewczyną, ale również uważam, że to dobrze jesli ma się wspólne zainteresowania. Zwłaszcza, jeżeli takowa dziewczyna, która interesuje się piłką nożną nie robi tego tylko z pobudek czysto sercowych
Ja osobiscie znam niewiele dziewczyn, które by się interesowały piłka nożną a te, które znam kochają Beckhama
. Wydaje mi sie, że to równiez w dużej mierze "dzięki" nim rozprzestrzenia się stereotyp jakoby jedynym powodem, dla którego dziewczyny interesuja się football'em była miłośc do piłkarza X :doh: Ja kibicuje Juve od kilku lat i nie robie tego tylko ze wzgledu na jakiegos piłkarza. Bardzo mnie wkurza kiedy ktoś ocenia mnie w ten sposób, nie poznawszy mnie wcześniej
To jednak jest sytułacja standardowa. Chłopak interesuje się piłką, np. Juventusem i próbuje zarazić tym swoją dziewczynę, ale jeśli jest na odwrót
Sama byłam kiedys w takiej sytuacji. Chodziłam z facetem, który z piłką nie miał nic wspólnego a ja że nie ukrywam tego, powiedziałam, że kibicuje Juve. Na co on na następnym spotkaniu mi mówi, że czytał w necie o Juve
specjalnie dla mnie
Byłam ty naprawdę mile zaskoczona 
A, i jeszcze wróce do sprawy dziewczyn nie kibicujacych. Myślę, że powinny być bardziej tolerancyjne i pozwalać swoim mężczyznom na oglądanie meczów bez robienia im wyrzutów, ze wolą oglądać mecze niż się z nimi spotkać, bo zapewniam, że tak nie jest 8). Kazdy powinien mieć swoją chwilę intymności

Czy chciałbyś żeby Twoja dziewczyna interesowała się piłką nożną?
Dobre pytanie... Z tego co tu wyczytałam to widze, że chyba wszyscy sa na tak

To jednak jest sytułacja standardowa. Chłopak interesuje się piłką, np. Juventusem i próbuje zarazić tym swoją dziewczynę, ale jeśli jest na odwrót

A, i jeszcze wróce do sprawy dziewczyn nie kibicujacych. Myślę, że powinny być bardziej tolerancyjne i pozwalać swoim mężczyznom na oglądanie meczów bez robienia im wyrzutów, ze wolą oglądać mecze niż się z nimi spotkać, bo zapewniam, że tak nie jest 8). Kazdy powinien mieć swoją chwilę intymności

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
uuUu widze ze Juventus staje sie coraz modniejszy wobec pań:D ciagle jak przegladam forum to widze coraz wiecej panienek wypowiadajacych sie z czego sie bardzo ciesze i oby tak dalej dlaczego milan ma miec wiecej o ile ma bo jak ogladam mecz niekiedy jak idzie lm to na san siro wiele ladnych panienek jest...
ps- jest ktos tu w moim wieku z dziewczyn? 8)
ps- jest ktos tu w moim wieku z dziewczyn? 8)