Muzyka - tutaj wszystko.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2006, 15:49

Jest dla mnie bogiem muzycznym, ale nie mówie żebym brał z niego przykład, bo członek mnie to obchodzi co on w domu robił... Ciemnogrodu uzyłem w kontekscie typowo prawicowego-chrześcjianskiego stylu wypowiedzi... A więc standarty religijne [często wręcz chore] są dla ciebie wyznacznikiem zboczeń?

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2006, 16:06

Oczywiście, że są wyznacznikiem, przecież dlatego chodzę do Kościoła no nie? A co do Del Piero to przyjmijmy Twoją teorie wtedy ciągle byłby moim idolem boiskowym, tyle że naprawdę dużo by u mnie stracił. No ale na szczęście taki nie jest, co więcej nie tylko na boisku świeci przykładem... No ale żeby nie było to także nie jest mój życiowy Idol, po prostu takiego nie mam, są ludzie z którym można brać przykłady w konkretnych sytuacjach gdy sam nie wiesz jak masz się zachować, ale to już inna historia. Dla ścisłości to kiedyś na JuvePoland był temat o muzyce (może jeszcze jest) i tam się wypowiedziałem, ze podziwiam 2 ludzi za umiejętności wokalne - F. Mercury i M. Jackson...

Juve per Sempre
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2006, 22:39

Dziwne , nie wypowiadałem się tu.
Jestem miłośnikiem metalu , ale to dopiero od dwóch lat. Ale zaręczam , że na metala nie wyglądam. :smile:

Lubie przede wszystkim industrial metal , reprezentowany np przez Rammstein, Deathstars czy też nowszy samael . Ostatnio nie gardzę gotykiem , tutaj począwszy od dośc banalnych Lacuny coil i nightwisha po absolutnie cudowną Lacrimose, którą również można zaliczyć do klasyki.
Nie lubie death/trash/power/speed metalu , przede wszystkim za galopade perkusyjną lub growl wokalistów. Odrzuca mnie to. Nie nawidze też nu-metalu , to czysta profanacja metalu , ale rozumiem , że niektórym to się podoba . Niektórzy pod nu-metal podrzucają system of a down , który uwielbiam.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2006, 08:33

Papa Roach 17 pisze:Hip-Hop to dla mnei dno. Złom. Shit. Nie trzeba chyba zadnych umiejetnosci muzycznych zeby "takie cos" tworzyc.
no to cwaniaczku pokaż swoje nagrywki, zweryfikujemy czy nie trzeba czasem mieć umiejętnośći :lol:
"jak możesz coś oceniać czego nie rozumiesz!? "
Papa Roach 17 pisze: I niech nikt nie mow ze sie na hip-hopie nie znam i ze potepiam cos czego nie znam...ogladamy chyba wszyscy MTV 4FUNTV VIVE i tam sa utworz ktoryz sami wzbieracie wiec wiemy czego sluchamy.

buahaha tu mnie rozwaliłeś haha ha :prochno: :smile: :smile: :smile: :smile: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i ty mówisz ze sie znasz? człowieku puknij sie w łeb ! to jest mainstream widziales 5 teledyskow i uwazasz sei za boga hh i wszystko wiesz ! nie no świetnie! weź posłuchaj undergroundu i porównaj obydwie sceny! jakbyś przesłuchał choc 20 płyt hh tylko nie takie z empiku to mógłbyś twierdzić ze Ci sie nie podoba a nie na podstwie paru teledysków, które kreowane są w publiczność, by sie lepiej sprzedawał produkt......

nie pozdrawiam.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2006, 13:37

Papa Roach 17 w każdym rodzaju muzyki jest potrzenby wielki talent i umiejetnosci. Czy to jest hip hop czy rock czy metal czy pop to w tworzeniu każdej z tych muzyk sa potrzebne umijetnosci. Nie jestem fanem hip hopu, przeciwnie czesciej go potepiam gdyz sam slucham ostrzejszej muzyki :dance: Lecz nie twierdze iz nie potrzeba tam zadnego talentu.

P.S Co do polskiego "hip hopu" to powinni wymyślec im jakis osobny typ muzyki, bo tego do hip hopu zaliczyc nie mozna :/ niektóre piosenki polskich "hiphopowców" (czyt. Verba) bardziej pasuja do Disco Polo...

FIX_ER

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2006, 14:50

Ja tam gustuje w metalu , ulubiony zespol KoRn a co do HH to komus tez napewno jest potrzebny ale osobiscie nie mogl bym tego sluchac :wink:

"All I want in life is to be happy..."KoRn - Dead
Zielak**Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2006, 19:06

Ja tam slucham Kultu, Kazika, Come, Wlochatego i T. Love:) To sa moje ulubione zespoly, a Kazik Staszewski i Muniek Staszczyk sa swietni :D

Juve, historia wielkiej miłości,
biel, która obejmuje czerń.
Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.

Juventus ** Torino

Obrazek
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2006, 20:29

Ja slucham glownie techno i dance

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
smetana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2006, 20:55

Ja słucham różnej muzyki, ale głównie rocka i metalu. Zespoły? Soliwork, Slipknot, Pidżama, SLN, Coma, Moonspell, Korpiklaami, Trauma i wiele wiele innych :). Kolejność przypadkowa!

Obrazek"Mój kolega jest knajtem i wali z tego... eee... axa a ja jestem druidem i walę z różdżki."
Henqo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2006, 22:08

Ja słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho. Tak naprawde nie lubie chyba tylko polskiego hip-hopu.

Obrazek
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2006, 23:04

Ja słucham techno i wszystkiego co ma w sobie bass :dance: jak dla mnie jest to wspaniała muza, przy której mogę się odprężyć. Uwielbiam jej słuchać :) Techno Rulezzzzz 8)

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
runningfree

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 11:29

Ja słucham metalu i rocka np. Iron Maiden, RATM, Helloween, Motorhead itp.
Nie trawie hip-hopu i techna i takich podobnych. :smile:

sieka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 22:31

A ja lubie bardzo hip-hop a szczególności O.S.T.R,WWO,PFK,K44 :o

...............JUVE...........
kreen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 17:12

ja słucham Myslovitz, Red Hot chili Peppers, SOAD troche KoRn, a tak ździebko luźniejsze to pop, czasami Tiesto

:]
Veronika

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 22:56

Wychowałam się na muzyce rockowej jednak nie ograniczam się tylko do tego jednego gatunku muzycznego. Uwielbiam mocne gitarowe granie ale potrafie też docenić muzyke klasyczną , która potrafi wydobyć naprawde świetne emocje z człowieka. Chyba nie ma znaczenia kto czego słucha bo każdemu inaczej gra w duszy. Nieraz spotykam się z osobami wrogo nastawionymi tylko dlatego że słuchamy zupełnie czegoś innego a to nie ma sensu przecież każdemu chodzi o to samo słucha bo to pomaga się zrelaksować czasami nawet zrozumieć pewne rzeczy(wiem że napisałam nie na temat ale pewnie wybaczycie :wink: )
Słucham muzyki która do mnie przemawia i moge w niej odnaleźć coś co będzie potrafiło mnie wyrwać od problemów jeśli mam tu podać przykład to na pewno będzie to Apocalyptica jeden z moich ukochanych zespołów.

ODPOWIEDZ