Muzyka - tutaj wszystko.
- Bany_DG
- Juventino
Jest dla mnie bogiem muzycznym, ale nie mówie żebym brał z niego przykład, bo członek mnie to obchodzi co on w domu robił... Ciemnogrodu uzyłem w kontekscie typowo prawicowego-chrześcjianskiego stylu wypowiedzi... A więc standarty religijne [często wręcz chore] są dla ciebie wyznacznikiem zboczeń?
- forza bianco-neri
- Juventino
Oczywiście, że są wyznacznikiem, przecież dlatego chodzę do Kościoła no nie? A co do Del Piero to przyjmijmy Twoją teorie wtedy ciągle byłby moim idolem boiskowym, tyle że naprawdę dużo by u mnie stracił. No ale na szczęście taki nie jest, co więcej nie tylko na boisku świeci przykładem... No ale żeby nie było to także nie jest mój życiowy Idol, po prostu takiego nie mam, są ludzie z którym można brać przykłady w konkretnych sytuacjach gdy sam nie wiesz jak masz się zachować, ale to już inna historia. Dla ścisłości to kiedyś na JuvePoland był temat o muzyce (może jeszcze jest) i tam się wypowiedziałem, ze podziwiam 2 ludzi za umiejętności wokalne - F. Mercury i M. Jackson...
Juve per Sempre
- Yari
- Juventino
Dziwne , nie wypowiadałem się tu.
Jestem miłośnikiem metalu , ale to dopiero od dwóch lat. Ale zaręczam , że na metala nie wyglądam.
Lubie przede wszystkim industrial metal , reprezentowany np przez Rammstein, Deathstars czy też nowszy samael . Ostatnio nie gardzę gotykiem , tutaj począwszy od dośc banalnych Lacuny coil i nightwisha po absolutnie cudowną Lacrimose, którą również można zaliczyć do klasyki.
Nie lubie death/trash/power/speed metalu , przede wszystkim za galopade perkusyjną lub growl wokalistów. Odrzuca mnie to. Nie nawidze też nu-metalu , to czysta profanacja metalu , ale rozumiem , że niektórym to się podoba . Niektórzy pod nu-metal podrzucają system of a down , który uwielbiam.
Jestem miłośnikiem metalu , ale to dopiero od dwóch lat. Ale zaręczam , że na metala nie wyglądam.
Lubie przede wszystkim industrial metal , reprezentowany np przez Rammstein, Deathstars czy też nowszy samael . Ostatnio nie gardzę gotykiem , tutaj począwszy od dośc banalnych Lacuny coil i nightwisha po absolutnie cudowną Lacrimose, którą również można zaliczyć do klasyki.
Nie lubie death/trash/power/speed metalu , przede wszystkim za galopade perkusyjną lub growl wokalistów. Odrzuca mnie to. Nie nawidze też nu-metalu , to czysta profanacja metalu , ale rozumiem , że niektórym to się podoba . Niektórzy pod nu-metal podrzucają system of a down , który uwielbiam.
- Andryk
- Juventino
no to cwaniaczku pokaż swoje nagrywki, zweryfikujemy czy nie trzeba czasem mieć umiejętnośći :lol:Papa Roach 17 pisze:Hip-Hop to dla mnei dno. Złom. Shit. Nie trzeba chyba zadnych umiejetnosci muzycznych zeby "takie cos" tworzyc.
"jak możesz coś oceniać czego nie rozumiesz!? "
Papa Roach 17 pisze: I niech nikt nie mow ze sie na hip-hopie nie znam i ze potepiam cos czego nie znam...ogladamy chyba wszyscy MTV 4FUNTV VIVE i tam sa utworz ktoryz sami wzbieracie wiec wiemy czego sluchamy.
buahaha tu mnie rozwaliłeś haha ha

nie pozdrawiam.
- jarmel
- Redaktor
Papa Roach 17 w każdym rodzaju muzyki jest potrzenby wielki talent i umiejetnosci. Czy to jest hip hop czy rock czy metal czy pop to w tworzeniu każdej z tych muzyk sa potrzebne umijetnosci. Nie jestem fanem hip hopu, przeciwnie czesciej go potepiam gdyz sam slucham ostrzejszej muzyki
Lecz nie twierdze iz nie potrzeba tam zadnego talentu.
P.S Co do polskiego "hip hopu" to powinni wymyślec im jakis osobny typ muzyki, bo tego do hip hopu zaliczyc nie mozna
niektóre piosenki polskich "hiphopowców" (czyt. Verba) bardziej pasuja do Disco Polo...

P.S Co do polskiego "hip hopu" to powinni wymyślec im jakis osobny typ muzyki, bo tego do hip hopu zaliczyc nie mozna

- Zielak**Juve
- Juventino
Ja tam slucham Kultu, Kazika, Come, Wlochatego i T. Love:) To sa moje ulubione zespoly, a Kazik Staszewski i Muniek Staszczyk sa swietni 

Juve, historia wielkiej miłości,
biel, która obejmuje czerń.
Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
Juventus ** Torino

biel, która obejmuje czerń.
Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
Juventus ** Torino

- Conrad JUVE
- Juventino
Ja slucham glownie techno i dance
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- smetana
- Juventino
Ja słucham różnej muzyki, ale głównie rocka i metalu. Zespoły? Soliwork, Slipknot, Pidżama, SLN, Coma, Moonspell, Korpiklaami, Trauma i wiele wiele innych
. Kolejność przypadkowa!

- BartekGajda9
- Juventino
Ja słucham techno i wszystkiego co ma w sobie bass
jak dla mnie jest to wspaniała muza, przy której mogę się odprężyć. Uwielbiam jej słuchać
Techno Rulezzzzz 8)

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- runningfree
- Juventino
Ja słucham metalu i rocka np. Iron Maiden, RATM, Helloween, Motorhead itp.
Nie trawie hip-hopu i techna i takich podobnych.
Nie trawie hip-hopu i techna i takich podobnych.
- Veronika
- Juventino
Wychowałam się na muzyce rockowej jednak nie ograniczam się tylko do tego jednego gatunku muzycznego. Uwielbiam mocne gitarowe granie ale potrafie też docenić muzyke klasyczną , która potrafi wydobyć naprawde świetne emocje z człowieka. Chyba nie ma znaczenia kto czego słucha bo każdemu inaczej gra w duszy. Nieraz spotykam się z osobami wrogo nastawionymi tylko dlatego że słuchamy zupełnie czegoś innego a to nie ma sensu przecież każdemu chodzi o to samo słucha bo to pomaga się zrelaksować czasami nawet zrozumieć pewne rzeczy(wiem że napisałam nie na temat ale pewnie wybaczycie
)
Słucham muzyki która do mnie przemawia i moge w niej odnaleźć coś co będzie potrafiło mnie wyrwać od problemów jeśli mam tu podać przykład to na pewno będzie to Apocalyptica jeden z moich ukochanych zespołów.
Słucham muzyki która do mnie przemawia i moge w niej odnaleźć coś co będzie potrafiło mnie wyrwać od problemów jeśli mam tu podać przykład to na pewno będzie to Apocalyptica jeden z moich ukochanych zespołów.