Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- tabo89
- Juventino
http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to ... arze%F1&k=
znalazłem tylko to - nie wiem czy pasuja bo nie mam niestety tego filmu
znalazłem tylko to - nie wiem czy pasuja bo nie mam niestety tego filmu
- Kubba
- Juventino
Teraz jest problem z napisami bo pozamykali dobre stronki... Jest taki program Napi-projekt, ściagsz go, instalujesz... następnie klikasz prawym na film i klikasz "Znajdz i dopasuj napisy"... Program automatycznie szuka napisów w sieci do odpowiedniej wersji filmu...Kamil_on pisze:Szukam napisow do tego filmu !! Jesli wiecie gdzie moge je znalezc lub je macie do piszcie >
P.S. Mam pytanie: Skąd ściągnąłeś ten film i w jakiej kopii?
- dolores haze
- Juventino
steru pisze:Mam malo informacji ale co tam...Szukam piosenki Princea ktora brzmi bardzo housowo...To na tyle...Zna ktos moze jej tytul?
To może być "Sign O' the times" na przykład, czyli ostre ale ambitne ejtisy

- tabo89
- Juventino
- Bobryt
- Juventino
obie? z tego co wiem napisy.info są i będą! napiprojekt faktycznie spoko programikKU-bra pisze:Teraz jest problem z napisami bo pozamykali dobre stronki...Kamil_on pisze:Szukam napisow do tego filmu !! Jesli wiecie gdzie moge je znalezc lub je macie do piszcie >
P.S. Mam pytanie: Skąd ściągnąłeś ten film i w jakiej kopii?

@tabo89 - czasem warto spojrzeć na ocene i komentarze. napisy są do 1 części, do dwójki niestety nie ma (chyba że napi znajdzie)
poza tym Kamil_on - zachowujesz sie jak dziecko neostrady. rozum + podstawowa wiedza o filmach w necie wystarczają żeby znaleśc napisy lub stwierdzić że ich nie ma. wszyscy mają jeden internet ;]

- Johnny777
- Juventino
Hmm....pierwszy raz tu piszę w tym topicu... :oops:
Jak się zwie piosenka która leci w tle reklamy Nokii 5200/5300 XpressMusic
Wystarczy tytuł - plik sam se znajdę

Jak się zwie piosenka która leci w tle reklamy Nokii 5200/5300 XpressMusic

Tak! Dziękipinturicchia pisze:Nie wiem czy o oto ci chodzi:
Solta O Frango - Bonde do Role

Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2007, 17:40 przez Johnny777, łącznie zmieniany 2 razy.
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Nie wiem czy o oto ci chodzi:Johnny777 pisze:Jak się zwie piosenka która leci w tle reklamy Nokii 5200/5300 XpressMusic![]()
Solta O Frango - Bonde do Role
Jakby ktos nie znał tytułu jakies piosenki z reklamy to polecam te stronki:
http://musicsearch.pl/index.php
http://reklamy.tv/
- tabo89
- Juventino
mam juz film napiprojekt znalazł mi napisy ale nie pasują mi one zupełnie np nic nie mowia a tam tłumacznie sie pojawia :roll:Bobryt pisze:
@tabo89 - czasem warto spojrzeć na ocene i komentarze. napisy są do 1 części, do dwójki niestety nie ma (chyba że napi znajdzie)
jak ktos ma do Gola 2 napisy to niech wysle mi na maila albo wrzuci na serwer i poda link sprawdze czy beda dobre
- pan Zambrotta
- Juventino
Wprowadziłem się do nowego mieszkania i mamy zamiar zamówić cyfrowy polsat. Czy istnieje możliwość możliwość takiego podłączenia, żeby oglądać cyfrowy polsat w 2 telewizorach dwa różne kanały jednocześnie ?
Błagam o jakąkolwiek pomoc bądź odpowiednią literaturę, bo w tych sprawach jestem kompletnie zielony. żeby nie powiedzieć... różowy.
Błagam o jakąkolwiek pomoc bądź odpowiednią literaturę, bo w tych sprawach jestem kompletnie zielony. żeby nie powiedzieć... różowy.
- białas
- Juventino
teoretycznie nie, ale praktycznie to wystarczy dobrze zagadać z monterami. za małą "opłatą" zrobią tak, że się będzie dało oglądać, ale nie jest to legalny sposób, jeśli o to pytaszpan Zambrotta pisze:Wprowadziłem się do nowego mieszkania i mamy zamiar zamówić cyfrowy polsat. Czy istnieje możliwość możliwość takiego podłączenia, żeby oglądać cyfrowy polsat w 2 telewizorach dwa różne kanały jednocześnie ?
- swiergot
- Juventino
To nie zupełnie tak. Jak powiedział kornknot, potrzebne są dwa tunery, do tego dwa konwertery (albo jeden twin - dwa konwertery w jednym, wychodzą dwa kable), a to o czym Ty mówisz to splitter, małe urządzenie do którego wkłada się kartę dekodującą, od niego odchodzą dwa kable z "kartami", które wkłada się do tunerów.białas pisze:teoretycznie nie, ale praktycznie to wystarczy dobrze zagadać z monterami. za małą "opłatą" zrobią tak, że się będzie dało oglądać, ale nie jest to legalny sposób, jeśli o to pytasz
EDIT: Aha, co do legalności takiego rozwiązania, nie jestem pewien, bo nie czytałem regulaminu Polsatu Cyfrowego, ale całkiem możliwe, że to jest jak najbardziej legalne. To tak jak z Neostradą - nie możesz udostępniać jej poza lokal.