Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 14:32

Szukam napisow do tego filmu !! Jesli wiecie gdzie moge je znalezc lub je macie do piszcie >

michalr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 14:36

podobno jeszcze nie ma polskich napisow.Tez mialem ten film tez mialem problem z napisami ale gdzies tak wyczytalem ze nie ma jeszcze

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 16:53

http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to ... arze%F1&k=

znalazłem tylko to - nie wiem czy pasuja bo nie mam niestety tego filmu

Obrazek
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 17:39

Kamil_on pisze:Szukam napisow do tego filmu !! Jesli wiecie gdzie moge je znalezc lub je macie do piszcie >
Teraz jest problem z napisami bo pozamykali dobre stronki... Jest taki program Napi-projekt, ściagsz go, instalujesz... następnie klikasz prawym na film i klikasz "Znajdz i dopasuj napisy"... Program automatycznie szuka napisów w sieci do odpowiedniej wersji filmu...

P.S. Mam pytanie: Skąd ściągnąłeś ten film i w jakiej kopii?

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 18:42

KU-bra pisze: P.S. Mam pytanie: Skąd ściągnąłeś ten film i w jakiej kopii?
Taa, może jeszcze zadaj pytanie do jakiegoś admina czy by nie był taki miły i nie wrzucił tego filmu na serwer JP

dolores haze

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2007, 22:25

steru pisze:Mam malo informacji ale co tam...Szukam piosenki Princea ktora brzmi bardzo housowo...To na tyle...Zna ktos moze jej tytul?

To może być "Sign O' the times" na przykład, czyli ostre ale ambitne ejtisy :prochno:

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 20:51

KINIEK pisze:Taa, może jeszcze zadaj pytanie do jakiegoś admina czy by nie był taki miły i nie wrzucił tego filmu na serwer JP
jestem za :D :D :D

a tak na powaznie to chciałem spytac czy napisy ktore podałem pasują ??

Obrazek
Bobryt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2007, 23:06

KU-bra pisze:
Kamil_on pisze:Szukam napisow do tego filmu !! Jesli wiecie gdzie moge je znalezc lub je macie do piszcie >
Teraz jest problem z napisami bo pozamykali dobre stronki...

P.S. Mam pytanie: Skąd ściągnąłeś ten film i w jakiej kopii?
obie? z tego co wiem napisy.info są i będą! napiprojekt faktycznie spoko programik :)

@tabo89 - czasem warto spojrzeć na ocene i komentarze. napisy są do 1 części, do dwójki niestety nie ma (chyba że napi znajdzie)

poza tym Kamil_on - zachowujesz sie jak dziecko neostrady. rozum + podstawowa wiedza o filmach w necie wystarczają żeby znaleśc napisy lub stwierdzić że ich nie ma. wszyscy mają jeden internet ;]

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2007, 16:44

Hmm....pierwszy raz tu piszę w tym topicu... :oops:

Jak się zwie piosenka która leci w tle reklamy Nokii 5200/5300 XpressMusic :?:
Wystarczy tytuł - plik sam se znajdę :D
pinturicchia pisze:Nie wiem czy o oto ci chodzi:
Solta O Frango - Bonde do Role
Tak! Dzięki :)
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2007, 17:40 przez Johnny777, łącznie zmieniany 2 razy.

pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2007, 17:26

Johnny777 pisze:Jak się zwie piosenka która leci w tle reklamy Nokii 5200/5300 XpressMusic :?:
Wystarczy tytuł - plik sam se znajdę :D
Nie wiem czy o oto ci chodzi:
Solta O Frango - Bonde do Role

Jakby ktos nie znał tytułu jakies piosenki z reklamy to polecam te stronki:
http://musicsearch.pl/index.php
http://reklamy.tv/

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 20:59

Bobryt pisze:
@tabo89 - czasem warto spojrzeć na ocene i komentarze. napisy są do 1 części, do dwójki niestety nie ma (chyba że napi znajdzie)
mam juz film napiprojekt znalazł mi napisy ale nie pasują mi one zupełnie np nic nie mowia a tam tłumacznie sie pojawia :roll:

jak ktos ma do Gola 2 napisy to niech wysle mi na maila albo wrzuci na serwer i poda link sprawdze czy beda dobre

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2007, 12:50

Wprowadziłem się do nowego mieszkania i mamy zamiar zamówić cyfrowy polsat. Czy istnieje możliwość możliwość takiego podłączenia, żeby oglądać cyfrowy polsat w 2 telewizorach dwa różne kanały jednocześnie ?

Błagam o jakąkolwiek pomoc bądź odpowiednią literaturę, bo w tych sprawach jestem kompletnie zielony. żeby nie powiedzieć... różowy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2007, 15:42

Z tego co mi wiadomo to niestety nie, musial bys miec dwa dekodery. Przynajmniej na pewno tak jest w cyfrze i mysle ze to dziala tak samo.

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2007, 16:07

pan Zambrotta pisze:Wprowadziłem się do nowego mieszkania i mamy zamiar zamówić cyfrowy polsat. Czy istnieje możliwość możliwość takiego podłączenia, żeby oglądać cyfrowy polsat w 2 telewizorach dwa różne kanały jednocześnie ?

Błagam o jakąkolwiek pomoc bądź odpowiednią literaturę, bo w tych sprawach jestem kompletnie zielony. żeby nie powiedzieć... różowy.
teoretycznie nie, ale praktycznie to wystarczy dobrze zagadać z monterami. za małą "opłatą" zrobią tak, że się będzie dało oglądać, ale nie jest to legalny sposób, jeśli o to pytasz :wink:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 18:37

białas pisze:teoretycznie nie, ale praktycznie to wystarczy dobrze zagadać z monterami. za małą "opłatą" zrobią tak, że się będzie dało oglądać, ale nie jest to legalny sposób, jeśli o to pytasz :wink:
To nie zupełnie tak. Jak powiedział kornknot, potrzebne są dwa tunery, do tego dwa konwertery (albo jeden twin - dwa konwertery w jednym, wychodzą dwa kable), a to o czym Ty mówisz to splitter, małe urządzenie do którego wkłada się kartę dekodującą, od niego odchodzą dwa kable z "kartami", które wkłada się do tunerów.

EDIT: Aha, co do legalności takiego rozwiązania, nie jestem pewien, bo nie czytałem regulaminu Polsatu Cyfrowego, ale całkiem możliwe, że to jest jak najbardziej legalne. To tak jak z Neostradą - nie możesz udostępniać jej poza lokal.

Obrazek
ODPOWIEDZ