Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 11:03

bendzamin pisze:Chiellini powiedzial, ze gdyby Adriano to nam strzelil takiego gola, a Giorgio by przy tym byl, to Juventus konczylby ten mecz grajac w osmiu. Nie trzeba chyba dodawac, z jakiego powodu :prochno:
Mnie wychodzi, że w 7miu...

Chiellini, Leonardo "Batman" Bonucci, Lichy, Vidal...

bardzo fajna wypowiedź Giorgio.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 11:42

Tak sobie myślę, że skoro w branży filmowej przyznaje się Oscary za dobre role i Złote Maliny za kiepskie, a w piłce nożnej są nagrody fair play to dla równowagi przydałaby się nagroda Wielkiego Buraka, którą przyznawałoby się takim jak Luiz Adriano.

Obrazek
OPD

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:02

Przypomniało mi się jak na szkolnym turnieju na orliku przeciwnik tak oddał mojej drużynie piłkę w geście fair play, że bramka prawie się rozleciała po trafieniu w słupek :prochno:

Luiz Adriano pokazał, że jest boiskowym bandytą, który do wielkiej piłki się nie nadaje, a sam Szachtar jest drużyną po prostu śmieszną. Musimy im dać lekcję prawdziwego footballu na ich stadionie.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:03

dawid91 pisze:Chciałbym żeby Matri miał taki instynkt
:ok:
Potwierdzil to w drugiej polowie, kiedy jeszcze dwa razy ten instynkt mu sie przydal.

Bylibyscie dumni z Chielliniego czy Bonuca gdyby Ci w analogicznej sytuacji skopali mu nogi i wylecieli z czerwem? Ja nie bardzo.

Btw. Willian 10 od whoscored za wczoraj i jest drugi w LM. Niesamowity pilkarz. Ale by hasal w Juve.. slowo fantastic nabraloby REALNEGO ksztaltu.

1.Messi 8.59
2. Willian 8.41
3. Isco 8.41
4. Arturo <3 Vidal 8.15
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 12:08 przez Supersonic, łącznie zmieniany 2 razy.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:06

nie dość, że brama w plecy, to jeszcze ze dwa czerwa :prochno: nie ma co, same plusy :ok:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:18

pan Zambrotta pisze:nie dość, że brama w plecy, to jeszcze ze dwa czerwa :prochno: nie ma co, same plusy :ok:
Uprawiałeś kiedykolwiek jakiś sport? Wiesz co to złość, adrenalina i emocje?
Poza tym, profesjonalizm profesjonalizmem, a chęć ukarania szkodnika to inna sprawa.

Sprawdźcie sobie jak reagują tenisiści/tenisistki w turniejach wielkoszlemowych, a przecież tenis ziemny jest nazywany białym sportem.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:21

Supersonic pisze: Bylibyscie dumni z Chielliniego czy Bonuca gdyby Ci w analogicznej sytuacji skopali mu nogi i wylecieli z czerwem? Ja nie bardzo.
Tak byłbym dumny, nienawidzę chamstwa i poprałbym zachowanie Chielliniego.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:26

albertcamus pisze:
pan Zambrotta pisze:nie dość, że brama w plecy, to jeszcze ze dwa czerwa :prochno: nie ma co, same plusy :ok:
durne pytania zadajesz.

Trzeba racjonalnie ocenić, co by nam dał publiczny lincz Adriano. Nic, poza chwilowym zadowoleniem ciemnej masy kibiców. Co byśmy stracili? punkty? szanse awansu do LM? zawieszenia?

Myślenie ma wielką przyszłość Albercie Camusie :smile:

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:40

Jeśli chodzi o kuriozalne gole to słyszałem o czymś lepszym. Był to bodajże ostatni mecz grupowy w rozgrywkach klubowych w Afryce czy innej Azji. Kiedy zawodnicy obu drużyn dowiedziały się o tym, że korzystniej będzie przegrać i awansować z niższego miejsca zaczęły sobie strzelać samobóje. Doszło do sytuacji gdzie napastnicy drużyny "A" robili za obrońców drużyny "B", bo jej zawodnicy usiłowali wbić swojaka. I po każdej bramce role się zmieniały. :prochno:

Obrazek
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 12:55

albertcamus pisze: Uprawiałeś kiedykolwiek jakiś sport? Wiesz co to złość, adrenalina i emocje?
Poza tym, profesjonalizm profesjonalizmem, a chęć ukarania szkodnika to inna sprawa.
Zawsze mi sie wydawalo, ze pilkarz ma byc pilkarzem, czytaj kopac galeczke, a nie inkwizytorem od karania szkodnikow - co to w ogole za slowo jest?
Sila Spokoju pisze:
Supersonic pisze: Bylibyscie dumni z Chielliniego czy Bonuca gdyby Ci w analogicznej sytuacji skopali mu nogi i wylecieli z czerwem? Ja nie bardzo.
Tak byłbym dumny, nienawidzę chamstwa i poprałbym zachowanie Chielliniego.
Oj ale chyba nie calego chamstwa. Tylko niektore chamstewka. Inne bylyby jednak ok, :whistle:

Po co karmic wroga negatywnymi emocjami, jak on przez to stanie sie silniejszy i skompletuje hattricka.

Chiellini w Doniecku bedzie bronil rycerskosci, piekna profesjonalnego tenisa, zasad fair play i realnego socjalizmu - eliminujac szkodniki. Bedzie sie dzialo. Zeby tylko awans w ktoryms momencie przez to nie uciekl.

meda11 - bylo cos takiego, jakis puchar Azji pld-wsch. Indonezja - Tajlandia, cos takiego .

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 14:01

pan Zambrotta pisze:
albertcamus pisze:
durne pytania zadajesz.

Trzeba racjonalnie ocenić, co by nam dał publiczny lincz Adriano. Nic, poza chwilowym zadowoleniem ciemnej masy kibiców. Co byśmy stracili? punkty? szanse awansu do LM? zawieszenia?

Myślenie ma wielką przyszłość Albercie Camusie :smile:
nie rozumiesz i nie zrozumiesz, bo całe życie pierdzisz w stołek, a jedyny sport jaki uprawiasz to wnerwianie użytkowników na JP. Trolluj dalej, wielka przyszłość przed tobą :smile:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 14:15

albertcamus pisze:nie rozumiesz i nie zrozumiesz, bo całe życie pierdzisz w stołek, a jedyny sport jaki uprawiasz to wnerwianie użytkowników na JP. Trolluj dalej, wielka przyszłość przed tobą :smile:
łoo, jadowite pancze :C
a tak poza "bla bla bla, nie mam nic sensownego do odpisania, więc powyzywam innych od trolli" może wytłumaczysz co byśmy zyskali skopaniem Adriano? oprócz szacunku ludzi ulicy takich jak ty? :ok:

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 14:22

Nie można takiego zachowania pochwalać ale na pewno jesteśmy w stanie je zrozumieć. Dużo piłkarzy w naszym składzie bazuje na swoim charakterze i dzięki temu raz łapią żółtka/czerwa a raz biegną 70 metrów za akcją mimo że już nie potrafią złapać oddechu i strzelają gola.

Oczywiście mam na myśli słowa Chielliniego.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 14:42 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 14:22

pan Zambrotta pisze: może wytłumaczysz co byśmy zyskali skopaniem Adriano? oprócz szacunku ludzi ulicy takich jak ty? :ok:
odpaliłbym chłopakom po 100 zł.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 14:37

Adriano zasługuje na dożywotnią pogardę. Szczerze mu życzę, aby ktoś na boisku "przez przypadek" połamał mu nogi. Jak oglądam mecze takiego chamstwa i buractwa nigdy nie widziałem. Przerósł wszystkie wybryki chociażby Tottiego razem wzięte.

Zablokowany