Liga Mistrzów 2012/13
- albertcamus
- Juventino
Mnie wychodzi, że w 7miu...bendzamin pisze:Chiellini powiedzial, ze gdyby Adriano to nam strzelil takiego gola, a Giorgio by przy tym byl, to Juventus konczylby ten mecz grajac w osmiu. Nie trzeba chyba dodawac, z jakiego powodu
Chiellini, Leonardo "Batman" Bonucci, Lichy, Vidal...
bardzo fajna wypowiedź Giorgio.
- Vimes
- Juventino
- OPD
- Juventino
Przypomniało mi się jak na szkolnym turnieju na orliku przeciwnik tak oddał mojej drużynie piłkę w geście fair play, że bramka prawie się rozleciała po trafieniu w słupek
Luiz Adriano pokazał, że jest boiskowym bandytą, który do wielkiej piłki się nie nadaje, a sam Szachtar jest drużyną po prostu śmieszną. Musimy im dać lekcję prawdziwego footballu na ich stadionie.

Luiz Adriano pokazał, że jest boiskowym bandytą, który do wielkiej piłki się nie nadaje, a sam Szachtar jest drużyną po prostu śmieszną. Musimy im dać lekcję prawdziwego footballu na ich stadionie.
- Supersonic
- Juventino
dawid91 pisze:Chciałbym żeby Matri miał taki instynkt

Potwierdzil to w drugiej polowie, kiedy jeszcze dwa razy ten instynkt mu sie przydal.
Bylibyscie dumni z Chielliniego czy Bonuca gdyby Ci w analogicznej sytuacji skopali mu nogi i wylecieli z czerwem? Ja nie bardzo.
Btw. Willian 10 od whoscored za wczoraj i jest drugi w LM. Niesamowity pilkarz. Ale by hasal w Juve.. slowo fantastic nabraloby REALNEGO ksztaltu.
1.Messi 8.59
2. Willian 8.41
3. Isco 8.41
4. Arturo <3 Vidal 8.15
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 12:08 przez Supersonic, łącznie zmieniany 2 razy.
- pan Zambrotta
- Juventino
- albertcamus
- Juventino
Uprawiałeś kiedykolwiek jakiś sport? Wiesz co to złość, adrenalina i emocje?pan Zambrotta pisze:nie dość, że brama w plecy, to jeszcze ze dwa czerwanie ma co, same plusy
Poza tym, profesjonalizm profesjonalizmem, a chęć ukarania szkodnika to inna sprawa.
Sprawdźcie sobie jak reagują tenisiści/tenisistki w turniejach wielkoszlemowych, a przecież tenis ziemny jest nazywany białym sportem.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Tak byłbym dumny, nienawidzę chamstwa i poprałbym zachowanie Chielliniego.Supersonic pisze: Bylibyscie dumni z Chielliniego czy Bonuca gdyby Ci w analogicznej sytuacji skopali mu nogi i wylecieli z czerwem? Ja nie bardzo.
- pan Zambrotta
- Juventino
durne pytania zadajesz.albertcamus pisze:Uprawiałeś kiedykolwiek jakiś sport? Wiesz co to złość, adrenalina i emocje?pan Zambrotta pisze:nie dość, że brama w plecy, to jeszcze ze dwa czerwanie ma co, same plusy
Trzeba racjonalnie ocenić, co by nam dał publiczny lincz Adriano. Nic, poza chwilowym zadowoleniem ciemnej masy kibiców. Co byśmy stracili? punkty? szanse awansu do LM? zawieszenia?
Myślenie ma wielką przyszłość Albercie Camusie
- meda11
- Juventino
Jeśli chodzi o kuriozalne gole to słyszałem o czymś lepszym. Był to bodajże ostatni mecz grupowy w rozgrywkach klubowych w Afryce czy innej Azji. Kiedy zawodnicy obu drużyn dowiedziały się o tym, że korzystniej będzie przegrać i awansować z niższego miejsca zaczęły sobie strzelać samobóje. Doszło do sytuacji gdzie napastnicy drużyny "A" robili za obrońców drużyny "B", bo jej zawodnicy usiłowali wbić swojaka. I po każdej bramce role się zmieniały. 

- Supersonic
- Juventino
Zawsze mi sie wydawalo, ze pilkarz ma byc pilkarzem, czytaj kopac galeczke, a nie inkwizytorem od karania szkodnikow - co to w ogole za slowo jest?albertcamus pisze: Uprawiałeś kiedykolwiek jakiś sport? Wiesz co to złość, adrenalina i emocje?
Poza tym, profesjonalizm profesjonalizmem, a chęć ukarania szkodnika to inna sprawa.
Oj ale chyba nie calego chamstwa. Tylko niektore chamstewka. Inne bylyby jednak ok,Sila Spokoju pisze:Tak byłbym dumny, nienawidzę chamstwa i poprałbym zachowanie Chielliniego.Supersonic pisze: Bylibyscie dumni z Chielliniego czy Bonuca gdyby Ci w analogicznej sytuacji skopali mu nogi i wylecieli z czerwem? Ja nie bardzo.

Po co karmic wroga negatywnymi emocjami, jak on przez to stanie sie silniejszy i skompletuje hattricka.
Chiellini w Doniecku bedzie bronil rycerskosci, piekna profesjonalnego tenisa, zasad fair play i realnego socjalizmu - eliminujac szkodniki. Bedzie sie dzialo. Zeby tylko awans w ktoryms momencie przez to nie uciekl.
meda11 - bylo cos takiego, jakis puchar Azji pld-wsch. Indonezja - Tajlandia, cos takiego .
- albertcamus
- Juventino
nie rozumiesz i nie zrozumiesz, bo całe życie pierdzisz w stołek, a jedyny sport jaki uprawiasz to wnerwianie użytkowników na JP. Trolluj dalej, wielka przyszłość przed tobąpan Zambrotta pisze:durne pytania zadajesz.albertcamus pisze:Uprawiałeś kiedykolwiek jakiś sport? Wiesz co to złość, adrenalina i emocje?pan Zambrotta pisze:nie dość, że brama w plecy, to jeszcze ze dwa czerwanie ma co, same plusy
Trzeba racjonalnie ocenić, co by nam dał publiczny lincz Adriano. Nic, poza chwilowym zadowoleniem ciemnej masy kibiców. Co byśmy stracili? punkty? szanse awansu do LM? zawieszenia?
Myślenie ma wielką przyszłość Albercie Camusie
- pan Zambrotta
- Juventino
łoo, jadowite pancze :Calbertcamus pisze:nie rozumiesz i nie zrozumiesz, bo całe życie pierdzisz w stołek, a jedyny sport jaki uprawiasz to wnerwianie użytkowników na JP. Trolluj dalej, wielka przyszłość przed tobą
a tak poza "bla bla bla, nie mam nic sensownego do odpisania, więc powyzywam innych od trolli" może wytłumaczysz co byśmy zyskali skopaniem Adriano? oprócz szacunku ludzi ulicy takich jak ty?

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie można takiego zachowania pochwalać ale na pewno jesteśmy w stanie je zrozumieć. Dużo piłkarzy w naszym składzie bazuje na swoim charakterze i dzięki temu raz łapią żółtka/czerwa a raz biegną 70 metrów za akcją mimo że już nie potrafią złapać oddechu i strzelają gola.
Oczywiście mam na myśli słowa Chielliniego.
Oczywiście mam na myśli słowa Chielliniego.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 14:42 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- albertcamus
- Juventino
odpaliłbym chłopakom po 100 zł.pan Zambrotta pisze: może wytłumaczysz co byśmy zyskali skopaniem Adriano? oprócz szacunku ludzi ulicy takich jak ty?
- Gotti
- Juventino
Adriano zasługuje na dożywotnią pogardę. Szczerze mu życzę, aby ktoś na boisku "przez przypadek" połamał mu nogi. Jak oglądam mecze takiego chamstwa i buractwa nigdy nie widziałem. Przerósł wszystkie wybryki chociażby Tottiego razem wzięte.