Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kogut

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 09:55

Nie wiem czy już ktoś wrzucał ten filmik ale Ruscy zrobili małe podsumowanko.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 10:08

kogut pisze:Nie wiem czy już ktoś wrzucał ten filmik ale Ruscy zrobili małe podsumowanko.
Wrzucal, na poprzedniej stronie.

Wloskie dzienniki oglaszaja dzisiaj wojne miedzy milanem a Juve. Wczoraj repubblica zrobila ankiete, czy Buffon z powodu tego, co powiedzial, powinien byc powolywany przez Prandellego :lol:

Mam nadzieje, ze zawieszenia dla milanistow beda odpowiednie, a Juventus rowniez wyda jakies oswiadczenie, broniace Pirlo.

Obrazek
Football Highlights

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 10:30

Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

AC Milan - Juventus (skrót meczu)

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 10:34

"Juventus FC wyraża smutek z powodu niesprawiedliwości, jaka spotkała najlepszą obecnie drużynę we Włoszech. Błąd sędziego był karygodny. Jednocześnie oświadczamy, że jest nam bardzo przykro z powodu zachowania naszych zawodników i z pewnością wyciągniemy w stosunku do nich konsekwencje.
Pozostaje nam mieć nadzieję, że wypaczony wynik wczorajszego meczu nie będzie decydował w ostatecznym rozrachunku o mistrzostwie Włoch.
AA"

Moim zdaniem powinniśmy wydać takie oświadczenie.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 10:44

Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości kibice Juventusu przyczają się na Muntariego, kiedy ten będzie wracał z treningu. Murzynkowi należy zrobić z duppy Pearl Harbor, zasłużył sobie na OIOM :evil:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 10:52

annihilator1988 pisze:Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości kibice Juventusu przyczają się na Muntariego, kiedy ten będzie wracał z treningu. Murzynkowi należy zrobić z duppy Pearl Harbor, zasłużył sobie na OIOM :evil:
Uważam, że Muntari zrobił Bonucciemu (bo to chyba jego strzelił) to, o czym od pewnego czasu myśli spora część kibiców Juve :prochno:.

EDIT

Na SJ napisali, że to jednak Lichtsteinerowi przyłożył. W takim razie odesłać go do Afryki.

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:05

Vimes pisze:
annihilator1988 pisze:Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości kibice Juventusu przyczają się na Muntariego, kiedy ten będzie wracał z treningu. Murzynkowi należy zrobić z duppy Pearl Harbor, zasłużył sobie na OIOM :evil:
Uważam, że Muntari zrobił Bonucciemu (bo to chyba jego strzelił) to, o czym od pewnego czasu myśli spora część kibiców Juve :prochno:.
No niestety, ale ustrzelił Foresta podobno, gdyż ten go ewidentnie duśił :rotfl:

Poza tym zobaczcie... Ekspert Milanu stoi po naszej stronie odnośnie "fauli" Pirlo ->
http://www.acmilan24.com/news/id/14312/ ... entus.html

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:17

NA SJ piszą, że "(...)Dyrektor Milan Channel Mauro Suma poinformował natomiast, że między Milanem i Juventusem zerwano wszystkie dotychczasowe stosunki.".

Nieładnie, panowie Milaniście. Myślałem, że macie jednak więcej sportowej klasy.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:19

Cytat z owego artykułu przesłanego przez yanqueza:
"Drużyna starej damy od jakiegoś czasu publicznie krytykuje sędziowskie decyzje, tym samym wywierając presję na arbitrów, którzy działając pod "obszczałem".

"obszczałem"

Padłem ze śmiechu :rotfl:

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:20

deszczowy pisze:NA SJ piszą, że "(...)Dyrektor Milan Channel Mauro Suma poinformował natomiast, że między Milanem i Juventusem zerwano wszystkie dotychczasowe stosunki.".

Nieładnie, panowie Milaniście. Myślałem, że macie jednak więcej sportowej klasy.
A na co Ci te "dotychczasowe stosunki"? Co one niby dały? W ogóle na cholerę nam "przyjaźń" z Mediolanem?
Kiedyś z nikim nie mieliśmy dobrych stosunków i jakoś to nie przeszkadzało w wygrywaniu :smile:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:20

deszczowy pisze:NA SJ piszą, że "(...)Dyrektor Milan Channel Mauro Suma poinformował natomiast, że między Milanem i Juventusem zerwano wszystkie dotychczasowe stosunki.".
Czyli co, koniec z zaproszeniami na bunga-bunga?

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:34

Nie mówię o przyjaźni. Mówię o wzajemnym szacunku, co zawsze podkreślałem. Milaniści zachowują się jak pipki, co mnie trochę dziwi. Myślałem, że mają jednak więcej klasy.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:48

No to nie pozostaje nam nic innego jak czekac, az nawiążą stosunki z ynterem :lol:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 11:58

deszczowy pisze:Nie mówię o przyjaźni. Mówię o wzajemnym szacunku, co zawsze podkreślałem. Milaniści zachowują się jak pipki, co mnie trochę dziwi. Myślałem, że mają jednak więcej klasy.
A pieścić ich serdecznie. Stosunki mogły być dobre dopóki okupowaliśmy 7 miejsce i nie byliśmy dla nich zagrożeniem. Zresztą jak powiedział Conte: "Zwycięzcy są zawsze nieprzyjemni" i obyśmy tymi zwycięzcami ponownie zostali.

Obrazek
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 12:18

bardzo dziwna reakcja Milanu;/ stosunki z nimi zawsze były na poziomie mimo wszystko. Nagadali się jak to te spotkanie wpłynie na mistrza, a tu remis ;d tyle gadania na nic ^^ pomijając, że to błąd sędziego a nie Juventusu. To samo można powiedzieć, że lepiej wyglądałoby 2-2 i raczej gadki by nie było. Jednak niektórzy nie potrafią przegrywać. Rozumiem wypowiedzi itd. ale zerwanie stosunków? to może jeszcze zakażą zawodnikom używać słowa Juventus itd.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Zablokowany