Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- bendzamin
- Redaktor

Wrzucal, na poprzedniej stronie.kogut pisze:Nie wiem czy już ktoś wrzucał ten filmik ale Ruscy zrobili małe podsumowanko.
Wloskie dzienniki oglaszaja dzisiaj wojne miedzy milanem a Juve. Wczoraj repubblica zrobila ankiete, czy Buffon z powodu tego, co powiedzial, powinien byc powolywany przez Prandellego :lol:
Mam nadzieje, ze zawieszenia dla milanistow beda odpowiednie, a Juventus rowniez wyda jakies oswiadczenie, broniace Pirlo.
- Football Highlights
- Juventino

- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
"Juventus FC wyraża smutek z powodu niesprawiedliwości, jaka spotkała najlepszą obecnie drużynę we Włoszech. Błąd sędziego był karygodny. Jednocześnie oświadczamy, że jest nam bardzo przykro z powodu zachowania naszych zawodników i z pewnością wyciągniemy w stosunku do nich konsekwencje.
Pozostaje nam mieć nadzieję, że wypaczony wynik wczorajszego meczu nie będzie decydował w ostatecznym rozrachunku o mistrzostwie Włoch.
AA"
Moim zdaniem powinniśmy wydać takie oświadczenie.
Pozostaje nam mieć nadzieję, że wypaczony wynik wczorajszego meczu nie będzie decydował w ostatecznym rozrachunku o mistrzostwie Włoch.
AA"
Moim zdaniem powinniśmy wydać takie oświadczenie.
- annihilator1988
- Juventino

Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości kibice Juventusu przyczają się na Muntariego, kiedy ten będzie wracał z treningu. Murzynkowi należy zrobić z duppy Pearl Harbor, zasłużył sobie na OIOM :evil:
- Vimes
- Juventino

Uważam, że Muntari zrobił Bonucciemu (bo to chyba jego strzelił) to, o czym od pewnego czasu myśli spora część kibiców Juveannihilator1988 pisze:Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości kibice Juventusu przyczają się na Muntariego, kiedy ten będzie wracał z treningu. Murzynkowi należy zrobić z duppy Pearl Harbor, zasłużył sobie na OIOM :evil:
EDIT
Na SJ napisali, że to jednak Lichtsteinerowi przyłożył. W takim razie odesłać go do Afryki.
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No niestety, ale ustrzelił Foresta podobno, gdyż ten go ewidentnie duśił :rotfl:Vimes pisze:Uważam, że Muntari zrobił Bonucciemu (bo to chyba jego strzelił) to, o czym od pewnego czasu myśli spora część kibiców Juveannihilator1988 pisze:Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości kibice Juventusu przyczają się na Muntariego, kiedy ten będzie wracał z treningu. Murzynkowi należy zrobić z duppy Pearl Harbor, zasłużył sobie na OIOM :evil:.
Poza tym zobaczcie... Ekspert Milanu stoi po naszej stronie odnośnie "fauli" Pirlo ->
http://www.acmilan24.com/news/id/14312/ ... entus.html
- deszczowy
- Juventino

NA SJ piszą, że "(...)Dyrektor Milan Channel Mauro Suma poinformował natomiast, że między Milanem i Juventusem zerwano wszystkie dotychczasowe stosunki.".
Nieładnie, panowie Milaniście. Myślałem, że macie jednak więcej sportowej klasy.
Nieładnie, panowie Milaniście. Myślałem, że macie jednak więcej sportowej klasy.
- johnnybgoode
- Juventino

Cytat z owego artykułu przesłanego przez yanqueza:
"Drużyna starej damy od jakiegoś czasu publicznie krytykuje sędziowskie decyzje, tym samym wywierając presję na arbitrów, którzy działając pod "obszczałem".
"obszczałem"
Padłem ze śmiechu :rotfl:
"Drużyna starej damy od jakiegoś czasu publicznie krytykuje sędziowskie decyzje, tym samym wywierając presję na arbitrów, którzy działając pod "obszczałem".
"obszczałem"
Padłem ze śmiechu :rotfl:
- Kubba
- Juventino

A na co Ci te "dotychczasowe stosunki"? Co one niby dały? W ogóle na cholerę nam "przyjaźń" z Mediolanem?deszczowy pisze:NA SJ piszą, że "(...)Dyrektor Milan Channel Mauro Suma poinformował natomiast, że między Milanem i Juventusem zerwano wszystkie dotychczasowe stosunki.".
Kiedyś z nikim nie mieliśmy dobrych stosunków i jakoś to nie przeszkadzało w wygrywaniu
- Vimes
- Juventino

- deszczowy
- Juventino

Nie mówię o przyjaźni. Mówię o wzajemnym szacunku, co zawsze podkreślałem. Milaniści zachowują się jak pipki, co mnie trochę dziwi. Myślałem, że mają jednak więcej klasy.
- Vimes
- Juventino

A pieścić ich serdecznie. Stosunki mogły być dobre dopóki okupowaliśmy 7 miejsce i nie byliśmy dla nich zagrożeniem. Zresztą jak powiedział Conte: "Zwycięzcy są zawsze nieprzyjemni" i obyśmy tymi zwycięzcami ponownie zostali.deszczowy pisze:Nie mówię o przyjaźni. Mówię o wzajemnym szacunku, co zawsze podkreślałem. Milaniści zachowują się jak pipki, co mnie trochę dziwi. Myślałem, że mają jednak więcej klasy.
- Eric6666
- Juventino

bardzo dziwna reakcja Milanu;/ stosunki z nimi zawsze były na poziomie mimo wszystko. Nagadali się jak to te spotkanie wpłynie na mistrza, a tu remis ;d tyle gadania na nic ^^ pomijając, że to błąd sędziego a nie Juventusu. To samo można powiedzieć, że lepiej wyglądałoby 2-2 i raczej gadki by nie było. Jednak niektórzy nie potrafią przegrywać. Rozumiem wypowiedzi itd. ale zerwanie stosunków? to może jeszcze zakażą zawodnikom używać słowa Juventus itd.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain