Szaliki Juventusu

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 17:13

troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 17:38

Siara85 pisze:troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/
Napewno cos poczta knoci... może nie jestes jedynym co nie dostał jeszcze szalika, bo wszyscy nie napisali czy już mają czy nie... jesteś jedyny jak narazie...

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 17:53

Siara85 pisze:troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/
Wszystko poszlo przesylka ekonomiczna. Zglos do mnie na gg to sprawdze czy w ogole poszlo cos do Ciebie bo po nicku nic nie jestem w stanie sprawdzic... :)

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 19:13

JA dzisiaj odebrałem swoj szalik jest bardzo ładny, naprawde jestem z niego zadowolony :) wkoncu powiesze sobie w domu szalik Juve na ścianie :) bedzie sie napewno ładnie prezentował :D

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 20:37

[RA]MACIUS pisze:
Napewno cos poczta knoci... może nie jestes jedynym co nie dostał jeszcze szalika, bo wszyscy nie napisali czy już mają czy nie... jesteś jedyny jak narazie...
Nie jest jedyny, na również wciąż czekam. Mam nadzieję, że go poczta nie zagarnęła, ale po nich to można się wszystkiego spodziewać...

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 20:42

Szymek pisze:
[RA]MACIUS pisze:
Nie jest jedyny, na również wciąż czekam. Mam nadzieję, że go poczta nie zagarnęła, ale po nich to można się wszystkiego spodziewać...
Dla pocieszenia, ja czekam na paczke z Allegro od zeszłego czwartku i jeszcze jej nie widze... ale mam zaufanie, że Ona dojdzie.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
fan_of_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2007, 01:39

Ja juz dostalem swoj super szaliczek jestem z niego zadowolny i mysle ze posluzy nie tyle co w mlodszych latach no ale ;p napewno sie przyda :smile:

thx za zorganizowanie tej akcji z szalikami

Bo JuVeNtUs ZnAcZy MłOdZiEż, A dO mŁoDyCh ŚwIaT nAlEży.........
Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2007, 07:13

Alex10... trzeba bylo nie pakowac tyle na silowni to by Ci sie owinal w okol karku ;)

ajm bek... widze ze LBalin wsystko profesjonalnie poprowadzil :) Co do kosztow wysylyki wyszly jeszcze wieksze niz sie spodziewalem ale trudno, nie moglem wiedziec, ze sie ceny zmienia.

Mam nadzieje, ze wsszyscy beda zadowoleni :)

thx LB :)

Obrazek
erufaile

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2007, 22:00

Trunxik pisze:

Jak tu nie być zadowolonym, gdy się dostało tak piękny szalik :happy:

Dzięki wielkie chłopaki :bravo:

"Jeśli pragniesz rzucić wyzwanie samemu sobie, musisz zapomnieć o wszystkich osiągniętych sukcesach i stawić czoła nowej przygodzie."
Cyba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2007, 22:33

Trunxik pisze:Alex10... trzeba bylo nie pakowac tyle na silowni to by Ci sie owinal w okol karku ;)

ajm bek... widze ze LBalin wsystko profesjonalnie poprowadzil :) Co do kosztow wysylyki wyszly jeszcze wieksze niz sie spodziewalem ale trudno, nie moglem wiedziec, ze sie ceny zmienia.

thx LB :)

A jak zmieniły się te ceny ??

Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2007, 23:36

cos chyba zlotowka z czyms. nie wiem dokladnie.

Obrazek
blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 15:01

lekko mnie juz poczta polska zaczyna denerwowac wciaz nie dostalem swojega szalika :x jest ktos jeszcze kto nie dostal?? albo jestem jedyny :(

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 15:16

Jezeli ktos nie dostal szala a powinien prosba o kontakt na gg - sprawdze czy zostala nadana w ogole przesylka , a jak nie to sprobujemy ustalic czy i na jakiej podstawie powinna :-D

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2007, 13:21

Siara85 pisze:lekko mnie juz poczta polska zaczyna denerwowac wciaz nie dostalem swojega szalika :x jest ktos jeszcze kto nie dostal?? albo jestem jedyny :(
Bardzo pradopodobne, że poczta zgubiła Twoją przesyłkę. Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło, kasy nie stracisz :) Zgodnie z prawem pocztowym art. 58 odszkodowanie za utratę przesyłki pocztowej przysługuje w wysokosci żądanej przez nadawcę nie wyższej jednak niż dziesięciokrotność opłaty pobranej za jej nadanie. Zakładając, że nadanie przesyłki wynosiło 4 zł powinieneś otrzymać 40 zł odszkodowania.

Obrazek
blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2007, 15:10

-Lucas- pisze:
Siara85 pisze:lekko mnie juz poczta polska zaczyna denerwowac wciaz nie dostalem swojega szalika :x jest ktos jeszcze kto nie dostal?? albo jestem jedyny :(
Bardzo pradopodobne, że poczta zgubiła Twoją przesyłkę. Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło, kasy nie stracisz :) Zgodnie z prawem pocztowym art. 58 odszkodowanie za utratę przesyłki pocztowej przysługuje w wysokosci żądanej przez nadawcę nie wyższej jednak niż dziesięciokrotność opłaty pobranej za jej nadanie. Zakładając, że nadanie przesyłki wynosiło 4 zł powinieneś otrzymać 40 zł odszkodowania.
no fajnie :/ tylko ze bardziej zalezy mi na otrzymaniu szalika niz na odszkodowaniu :(

ODPOWIEDZ