Szaliki Juventusu
- blackrider85
- Juventino
troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/
- Kuben
- Juventino
Napewno cos poczta knoci... może nie jestes jedynym co nie dostał jeszcze szalika, bo wszyscy nie napisali czy już mają czy nie... jesteś jedyny jak narazie...Siara85 pisze:troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- LBaLin
- Juventino
Wszystko poszlo przesylka ekonomiczna. Zglos do mnie na gg to sprawdze czy w ogole poszlo cos do Ciebie bo po nicku nic nie jestem w stanie sprawdzic...Siara85 pisze:troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/

- Swider10
- Juventino
JA dzisiaj odebrałem swoj szalik jest bardzo ładny, naprawde jestem z niego zadowolony
wkoncu powiesze sobie w domu szalik Juve na ścianie
bedzie sie napewno ładnie prezentował 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Szymek
- Juventino
Nie jest jedyny, na również wciąż czekam. Mam nadzieję, że go poczta nie zagarnęła, ale po nich to można się wszystkiego spodziewać...[RA]MACIUS pisze:Napewno cos poczta knoci... może nie jestes jedynym co nie dostał jeszcze szalika, bo wszyscy nie napisali czy już mają czy nie... jesteś jedyny jak narazie...Siara85 pisze:troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/
- Kuben
- Juventino
Dla pocieszenia, ja czekam na paczke z Allegro od zeszłego czwartku i jeszcze jej nie widze... ale mam zaufanie, że Ona dojdzie.Szymek pisze:Nie jest jedyny, na również wciąż czekam. Mam nadzieję, że go poczta nie zagarnęła, ale po nich to można się wszystkiego spodziewać...[RA]MACIUS pisze:Napewno cos poczta knoci... może nie jestes jedynym co nie dostał jeszcze szalika, bo wszyscy nie napisali czy już mają czy nie... jesteś jedyny jak narazie...Siara85 pisze:troche to chyba dziwne ale ja dalej nie dostalem swojego szalika ;/ one byly wysylane priorytetem czy zwyklym listem?? chyba ze znow moja poczta cos zawala ;/
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
- fan_of_juve
- Juventino
- Trunxik
- Juventino
Alex10... trzeba bylo nie pakowac tyle na silowni to by Ci sie owinal w okol karku 
ajm bek... widze ze LBalin wsystko profesjonalnie poprowadzil
Co do kosztow wysylyki wyszly jeszcze wieksze niz sie spodziewalem ale trudno, nie moglem wiedziec, ze sie ceny zmienia.
Mam nadzieje, ze wsszyscy beda zadowoleni
thx LB

ajm bek... widze ze LBalin wsystko profesjonalnie poprowadzil

thx LB

- erufaile
- Juventino
Trunxik pisze:
Jak tu nie być zadowolonym, gdy się dostało tak piękny szalik

Dzięki wielkie chłopaki

"Jeśli pragniesz rzucić wyzwanie samemu sobie, musisz zapomnieć o wszystkich osiągniętych sukcesach i stawić czoła nowej przygodzie."
- Cyba
- Juventino
Trunxik pisze:Alex10... trzeba bylo nie pakowac tyle na silowni to by Ci sie owinal w okol karku
ajm bek... widze ze LBalin wsystko profesjonalnie poprowadzilCo do kosztow wysylyki wyszly jeszcze wieksze niz sie spodziewalem ale trudno, nie moglem wiedziec, ze sie ceny zmienia.
thx LB
A jak zmieniły się te ceny ??
- blackrider85
- Juventino
lekko mnie juz poczta polska zaczyna denerwowac wciaz nie dostalem swojega szalika :x jest ktos jeszcze kto nie dostal?? albo jestem jedyny 

- -Lucas-
- Juventino
Bardzo pradopodobne, że poczta zgubiła Twoją przesyłkę. Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło, kasy nie straciszSiara85 pisze:lekko mnie juz poczta polska zaczyna denerwowac wciaz nie dostalem swojega szalika :x jest ktos jeszcze kto nie dostal?? albo jestem jedyny

- blackrider85
- Juventino
no fajnie-Lucas- pisze:Bardzo pradopodobne, że poczta zgubiła Twoją przesyłkę. Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło, kasy nie straciszSiara85 pisze:lekko mnie juz poczta polska zaczyna denerwowac wciaz nie dostalem swojega szalika :x jest ktos jeszcze kto nie dostal?? albo jestem jedynyZgodnie z prawem pocztowym art. 58 odszkodowanie za utratę przesyłki pocztowej przysługuje w wysokosci żądanej przez nadawcę nie wyższej jednak niż dziesięciokrotność opłaty pobranej za jej nadanie. Zakładając, że nadanie przesyłki wynosiło 4 zł powinieneś otrzymać 40 zł odszkodowania.