LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2017, 14:03

Lucas87 pisze:A ile trwało lat, podczas których byli taką wyśmiewaną zbieraniną, nie mogącą przebrnąć 1/8 l.m, mimo koncepcji łączenia Zidanów i Pavonów?
Ale jak im się to udało to stali się dominatorami w Europie, 3 wygrane na 4 ostatnie finały mówią wszystko.

DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2017, 14:36

No właśnie, też chciałbym mieć z Juve taką posuchę :prochno:

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2017, 11:45

Coś mi chyba umknęło:) Jak się zakończyła sprawa Ronaldo z podatkami, ktoś coś kojarzy? Czy po prostu wszystko poszło ostatecznie pod dywan?

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2017, 20:01

Chyba nikt nie wrzucał, więc oto nabytki Barcelony i "popis" ich umiejętności:
40 milionów euro:

105 milionów euro:

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2017, 20:15

panlider pisze:Chyba nikt nie wrzucał, więc oto nabytki Barcelony i "popis" ich umiejętności:
40 milionów euro:

105 milionów euro:
Jakby to miało znaczenie...takie sztuczki to nic innego jak triki którym jarają się casuale. Nie wiem czy jeszcze są, ale poszukajcie co na treningach w Juve robił Giovinco. To, że ktoś jest dobry w joga bonito nie znaczy, że jest dobrym piłkarzem i na odwrót.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2017, 20:35

Shadow Marshall pisze:
panlider pisze:Chyba nikt nie wrzucał, więc oto nabytki Barcelony i "popis" ich umiejętności:
40 milionów euro:

105 milionów euro:
Jakby to miało znaczenie...takie sztuczki to nic innego jak triki którym jarają się casuale. Nie wiem czy jeszcze są, ale poszukajcie co na treningach w Juve robił Giovinco. To, że ktoś jest dobry w joga bonito nie znaczy, że jest dobrym piłkarzem i na odwrót.
Znaczenia nie ma żadnego, ale niesmak pozostaje :D

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2017, 14:59

Kolejne spotkanie Realu Madrid i kolejna czerwona kartka. Tym razem Marcelo upadajac kopnal rywala co widzial sedzia spotkanie i slusnie dal mu czerwona kartka.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2017, 15:32

Bardziej od czerwonej kartki dziwi wynik tego meczu, Real przeważał przez 90 minut, ale zabrakło konkretów po stronie Królewskich (Bale jest tragiczny)

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2017, 15:44

Z powodu natłoku spotkań oglądałem wyłącznie skróty dwóch ostatnich spotkań.

Nie bardzo wiem, co dzieje się z tym zespołem po kapitalnym otwarciu. Dwa zdobyte punkty i to na Bernabeu, są strzał w kolano w kontekście rywalizacji z Barceloną.

Benzema wypada na 3 tygodnie. Kibice Realu z mieszanymi uczuciami, co nie dziwi patrząc na to, co prezentuje.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2017, 18:26

Znawcy już zapomnieli jak wyglądał zeszły sezon, w wykonaniu Realu? Przecież to jest zespół, który może się pół sezonu męczyć z Legiami i innymi Lewantami, a w decydujących starciach, będzie bezlitosny dla głównych rywali.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2017, 18:49

Trzeba przyznać, że Valencia dość gładko prześlizgnęła się przez kluby z Madrytu. Oba remisy wstydu nie przynoszą.

Patrząc na bramkę Messiego, przydałby im się VAR w tej Hiszpanii :P

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2017, 22:18

No to we wtorek pojedynek Messi vs Dybala:)

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2017, 22:21

Tak się zastanawiam co to będzie jak Messi zakończy karierę ? Może przesadzam ale mecze Barcelonie w pojedynkę wygrywa Messi.

Obrazek
joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2017, 01:38

No podoba mi się póki co ta ekipa Valverde. Barcelona znowu powróciła do posiadania piłki, mniejsza bezpośrednia gra na trio i większy udział pomocników. Na razie stosunkowo łatwi rywale, więc teraz sprawdzian z Juve, ale nawet porażka (byle nie sromotna) nie będzie dla mnie bolesna. Wiem, że Ernesto dopiero zgrywa tę ekipę. Myślę że pod jego skrzydłami niektórzy piłkarze odżyją. Dzisiaj nawet Gomes mi się podobał. Pierwszy raz odkąd wystąpił w Barcelonie. Aż niemożliwe. Ten Semedo to fajny chłopak będzie z niego pociecha. Messi pokazuje jak ważnym i genialnym jest piłkarzem. Alba już chyba 3cia asysta w lidze. Zobaczymy, chociaż to dopiero początek sezonu, jednak wygląda to lepiej niż można się było spodziewać po letnich perturbacjach :)

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2017, 18:17

joy pisze:No podoba mi się póki co ta ekipa Valverde. Barcelona znowu powróciła do posiadania piłki, mniejsza bezpośrednia gra na trio i większy udział pomocników. Na razie stosunkowo łatwi rywale, więc teraz sprawdzian z Juve, ale nawet porażka (byle nie sromotna) nie będzie dla mnie bolesna. Wiem, że Ernesto dopiero zgrywa tę ekipę. Myślę że pod jego skrzydłami niektórzy piłkarze odżyją. Dzisiaj nawet Gomes mi się podobał. Pierwszy raz odkąd wystąpił w Barcelonie. Aż niemożliwe. Ten Semedo to fajny chłopak będzie z niego pociecha. Messi pokazuje jak ważnym i genialnym jest piłkarzem. Alba już chyba 3cia asysta w lidze. Zobaczymy, chociaż to dopiero początek sezonu, jednak wygląda to lepiej niż można się było spodziewać po letnich perturbacjach :)
Tyle, że pierwsza bramka znowu z ewidentnego spalonego. Rozwalili mnie ludzie w studiu Eleven, którzy powiedzieli coś w stylu, że "ok, bramka ze spalonego, ale im się należała", żenada :facepalm:
Nie mniej jednak, zasłużone i przekonujące zwycięstwo.
Strasznie jestem ciekaw naszego wtorkowego pojedynku, myślę, że remis na CN to będzie spore osiągnięcie, o wygranej nawet nie marzę ;)

ODPOWIEDZ