LaLiga
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Ale jak im się to udało to stali się dominatorami w Europie, 3 wygrane na 4 ostatnie finały mówią wszystko.Lucas87 pisze:A ile trwało lat, podczas których byli taką wyśmiewaną zbieraniną, nie mogącą przebrnąć 1/8 l.m, mimo koncepcji łączenia Zidanów i Pavonów?
- panlider
- Juventino
Chyba nikt nie wrzucał, więc oto nabytki Barcelony i "popis" ich umiejętności:
40 milionów euro:
105 milionów euro:
40 milionów euro:
105 milionów euro:
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Shadow Marshall
- Juventino
Jakby to miało znaczenie...takie sztuczki to nic innego jak triki którym jarają się casuale. Nie wiem czy jeszcze są, ale poszukajcie co na treningach w Juve robił Giovinco. To, że ktoś jest dobry w joga bonito nie znaczy, że jest dobrym piłkarzem i na odwrót.panlider pisze:Chyba nikt nie wrzucał, więc oto nabytki Barcelony i "popis" ich umiejętności:
40 milionów euro:
105 milionów euro:
- panlider
- Juventino
Znaczenia nie ma żadnego, ale niesmak pozostajeShadow Marshall pisze:Jakby to miało znaczenie...takie sztuczki to nic innego jak triki którym jarają się casuale. Nie wiem czy jeszcze są, ale poszukajcie co na treningach w Juve robił Giovinco. To, że ktoś jest dobry w joga bonito nie znaczy, że jest dobrym piłkarzem i na odwrót.panlider pisze:Chyba nikt nie wrzucał, więc oto nabytki Barcelony i "popis" ich umiejętności:
40 milionów euro:
105 milionów euro:

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- juvemaroko
- Juventino
Kolejne spotkanie Realu Madrid i kolejna czerwona kartka. Tym razem Marcelo upadajac kopnal rywala co widzial sedzia spotkanie i slusnie dal mu czerwona kartka.
- panlider
- Juventino
Bardziej od czerwonej kartki dziwi wynik tego meczu, Real przeważał przez 90 minut, ale zabrakło konkretów po stronie Królewskich (Bale jest tragiczny)
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Z powodu natłoku spotkań oglądałem wyłącznie skróty dwóch ostatnich spotkań.
Nie bardzo wiem, co dzieje się z tym zespołem po kapitalnym otwarciu. Dwa zdobyte punkty i to na Bernabeu, są strzał w kolano w kontekście rywalizacji z Barceloną.
Benzema wypada na 3 tygodnie. Kibice Realu z mieszanymi uczuciami, co nie dziwi patrząc na to, co prezentuje.
Nie bardzo wiem, co dzieje się z tym zespołem po kapitalnym otwarciu. Dwa zdobyte punkty i to na Bernabeu, są strzał w kolano w kontekście rywalizacji z Barceloną.
Benzema wypada na 3 tygodnie. Kibice Realu z mieszanymi uczuciami, co nie dziwi patrząc na to, co prezentuje.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Lucas87
- Juventino
Znawcy już zapomnieli jak wyglądał zeszły sezon, w wykonaniu Realu? Przecież to jest zespół, który może się pół sezonu męczyć z Legiami i innymi Lewantami, a w decydujących starciach, będzie bezlitosny dla głównych rywali.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Trzeba przyznać, że Valencia dość gładko prześlizgnęła się przez kluby z Madrytu. Oba remisy wstydu nie przynoszą.
Patrząc na bramkę Messiego, przydałby im się VAR w tej Hiszpanii
Patrząc na bramkę Messiego, przydałby im się VAR w tej Hiszpanii

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- joy
- Katalończyk
No podoba mi się póki co ta ekipa Valverde. Barcelona znowu powróciła do posiadania piłki, mniejsza bezpośrednia gra na trio i większy udział pomocników. Na razie stosunkowo łatwi rywale, więc teraz sprawdzian z Juve, ale nawet porażka (byle nie sromotna) nie będzie dla mnie bolesna. Wiem, że Ernesto dopiero zgrywa tę ekipę. Myślę że pod jego skrzydłami niektórzy piłkarze odżyją. Dzisiaj nawet Gomes mi się podobał. Pierwszy raz odkąd wystąpił w Barcelonie. Aż niemożliwe. Ten Semedo to fajny chłopak będzie z niego pociecha. Messi pokazuje jak ważnym i genialnym jest piłkarzem. Alba już chyba 3cia asysta w lidze. Zobaczymy, chociaż to dopiero początek sezonu, jednak wygląda to lepiej niż można się było spodziewać po letnich perturbacjach 

- panlider
- Juventino
Tyle, że pierwsza bramka znowu z ewidentnego spalonego. Rozwalili mnie ludzie w studiu Eleven, którzy powiedzieli coś w stylu, że "ok, bramka ze spalonego, ale im się należała", żenadajoy pisze:No podoba mi się póki co ta ekipa Valverde. Barcelona znowu powróciła do posiadania piłki, mniejsza bezpośrednia gra na trio i większy udział pomocników. Na razie stosunkowo łatwi rywale, więc teraz sprawdzian z Juve, ale nawet porażka (byle nie sromotna) nie będzie dla mnie bolesna. Wiem, że Ernesto dopiero zgrywa tę ekipę. Myślę że pod jego skrzydłami niektórzy piłkarze odżyją. Dzisiaj nawet Gomes mi się podobał. Pierwszy raz odkąd wystąpił w Barcelonie. Aż niemożliwe. Ten Semedo to fajny chłopak będzie z niego pociecha. Messi pokazuje jak ważnym i genialnym jest piłkarzem. Alba już chyba 3cia asysta w lidze. Zobaczymy, chociaż to dopiero początek sezonu, jednak wygląda to lepiej niż można się było spodziewać po letnich perturbacjach

Nie mniej jednak, zasłużone i przekonujące zwycięstwo.
Strasznie jestem ciekaw naszego wtorkowego pojedynku, myślę, że remis na CN to będzie spore osiągnięcie, o wygranej nawet nie marzę