Sezon 2015/2016
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jeżeli Carpi cudem pokona Milan,
to któryś tych klubów Spezia/Carpi/Aless
wysątpi w Lidze Europejskiej - bo nadal zwyciezca tam trafia lub przegrany finału gdy drugi klub gra w LM - czy cos sie zmieniło?
wysątpi w Lidze Europejskiej - bo nadal zwyciezca tam trafia lub przegrany finału gdy drugi klub gra w LM - czy cos sie zmieniło?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- zbysioJuve
- Juventino
Chyba nic się nie zmieniło tylko, że w tej lepszej połówce drabinki jest jeszcze Lazio, które w ogóle może nie zapewnić sobie udziału w rozgrywkach europejskich poprzez ligę w tym sezonie.Adrian27th pisze:Jeżeli Carpi cudem pokona Milan,
EDIT:
Jednak nastąpiła pomyłka z mojej strony, zresztą jak słusznie zauważył wyżej Lambi120 od tego sezonu finaliście krajowego pucharu nie przysługuje już miejsce w LE:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,833.html
- Boogey96
- Juventino
Zieliński drugi mecz z rzędu ze świetną asystą, a dzisiaj do tego sam zaczął tą akcje, przeszedł trzech zawodników w tym jednemu dziurę założył. No i ostatnie podanie piękne. Ten chłopak na Euro powinien być pewniakiem w jedenastce.
Szkoda, że do przerwy remis, bo Empoli w tabeli coraz lepiej ale niestety ich środek obrony jest bardzo przeciętny. Do tego w obu akcjach, które ostatecznie dały bramki Destro był na spalonym. Przy drugiej nie winił bym mimo wszystko Skorupskiego, ciężko bronić gdy własny obrońca ci piłkę z rąk wybija. Ogólnie bardzo ładny mecz i oby w drugiej połowie nie zwolnili tempa.
Szkoda, że do przerwy remis, bo Empoli w tabeli coraz lepiej ale niestety ich środek obrony jest bardzo przeciętny. Do tego w obu akcjach, które ostatecznie dały bramki Destro był na spalonym. Przy drugiej nie winił bym mimo wszystko Skorupskiego, ciężko bronić gdy własny obrońca ci piłkę z rąk wybija. Ogólnie bardzo ładny mecz i oby w drugiej połowie nie zwolnili tempa.
- jakku1
- Juventino
Maccarone też pokazal fajną cieszynkę ;-).Boogey96 pisze:Zieliński drugi mecz z rzędu ze świetną asystą, a dzisiaj do tego sam zaczął tą akcje, przeszedł trzech zawodników w tym jednemu dziurę założył. No i ostatnie podanie piękne. Ten chłopak na Euro powinien być pewniakiem w jedenastce.
Ale nie da się ukryć, że Zieliński znów zagrał bardzo dobry mecz. On ma w sumie już 4 asysty w Serie A.
http://www.calcio-on.pl/index.php/aktua ... -maccarone
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- blizzarder
- Juventino
Do Euro jeszcze się wiele może zmienić, ale życzyłbym Zielińskiemu żeby utrzymał formę. Z Lewandowskim, Milikiem, Zielińskim i Krychowiakiem w formie będziemy mieli fajnie obstawioną pomoc i atak.
- Cabrini_idol
- Juventino
Zgodnie wszyscy z trójki Napoli, Fiorentina , Roma golą swoich przeciwników. Ciężko będzie w tym roku o scudetto, ale na dzień dzisiejszy największe szanse na mistrzostwo ma Juventus, ze względu na formę zwyżkową oraz terminarz ostatnich 2 meczy rundy i rundy rewanżowej.
edit:
zapomniałem, że Napoli to frajerzy i już 1 : 1, pewnie Roma zrobi to sami i nie wygra z Genoą
edit:
zapomniałem, że Napoli to frajerzy i już 1 : 1, pewnie Roma zrobi to sami i nie wygra z Genoą

- Tobor
- Juventino
Karny jak najbardziej słuszny. Akurat włączyłem 5min przed karnym.Garreat pisze:Już 1:1 Atalanta.
Nie wiem czy w Bergamo znów sprzedają mecze, ale karny dla Napoli śmierdzi na kilometr...
Jak się gra w siatkówkę przy rzutach rożnych to nie ma co się dziwić. Akcja na 1:1 dla Atalanty

edit: Higuain z bani i 1:2 dla Napoli
- CzeczenCZN
- Juventino
Ech, niestety już 1-2 - a liczyłem na Top 3 przed świętami. Higuain znowu - jak ja go nie znoszę
Chyba w tej kolejce nici z odrabiania strat. Co to by było gdyby to na 3-3 wpadło...

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Interesuja mnie tylko wyniki Napoli i interu. Ewentualne zwyciestwa Romy czy Fiorentiny nie zrobia na mnie zadnego wrazenia - pierwszych juz wyprzedzilismy, to samo zrobimy predzej czy pozniej z drugimi. Byloby nawet dobrze, gdyby rzymianie wygrali, bo oznaczaloby to przelozenie decyzji o rozbracie z Garcia. 
I tak odrobilismy bardzo duzo w przeciagu tych 7 kolejek. Zalecam spokoj i cierpliwosc, bo przed nami cala runda rewanzowa, ta sie zreszta tez jeszcze nie skonczyla. Nie mozna miec wszystkiego od razu,
I tak odrobilismy bardzo duzo w przeciagu tych 7 kolejek. Zalecam spokoj i cierpliwosc, bo przed nami cala runda rewanzowa, ta sie zreszta tez jeszcze nie skonczyla. Nie mozna miec wszystkiego od razu,