Banned

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
Zablokowany
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 20:30

Radindam pisze:O co ci chodzi to bedzie moj pierwszy sig pierwszy raz oto prosze a ty piszesz ze niemam umiaru chlopie zastanow sie co piszesz jak czytac nieumiesz do przedszkola idz !!
Koles...tu chodzi o to,ze Oleq stopniowo robi te wszystkie sigi.
Posluchaj...teraz przykladowo jest na stronie nr 2 i robi wszystkie z tej wlasnie strony.Pozniej przejdzie na strone 3, aby wykonac "zachcianki" tych,ktorzy sie tam wlasnie wypowiedzieli...Nastepnie jak juz przejrzy wszystkie posty/strony to dojdzie do ostatniej i da wam znac czy juz je zrobil i czy mozna juz skladac kolejne zamowienia.A ty wyskakujesz ,ze chcesz to i to...Jak nie potrafisz przemyslec i przeanalizowac jednej krotkiej - 1-2 zdaniowej wypowiedzi to posluchaj swojego ostatniego zdania,ktore zacytowalem,a ktore zostalo oczywiscie napisane przez ciebie i zrob wszystko wg instrukcji :lol:
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2005, 20:33 przez ToMeK, łącznie zmieniany 2 razy.

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 20:32

Moja rada taka - chcesz, zeby cos bylo zrobione dobrze, zrob to sam. Instalujesz photoshopa, znajdujesz w goglach tutorial i tworzysz. Lepsze to niz trucie komus dupy, zeby samemu sie nie napracowac.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 20:46

Radidam pisze:O co ci chodzi to bedzie moj pierwszy sig pierwszy raz oto prosze a ty piszesz ze niemam umiaru chlopie zastanow sie co piszesz jak czytac nieumiesz do przedszkola idz !!
Łolaboga Obrazek nie bij,panie nabijacz :roll:

Proponuje temat zamknac gdyz nie prowadzi do niczego innego jak do klotni.
Jezeli ktos bedzie chcial siga poinformuje na privie a tutaj robi sie smietnik.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 22:30

KwiAtek pisze:Moja rada taka - chcesz, zeby cos bylo zrobione dobrze, zrob to sam. Instalujesz photoshopa, znajdujesz w goglach tutorial i tworzysz. Lepsze to niz trucie komus ###, zeby samemu sie nie napracowac.
Brawo....
Taki tok myślena bardzo mi sie podoba...
Wszyscy sobie pewnie myślą...
A ja też byłbym zero, a poza tym nie chce mi sie zamówie sobie u Oleq'a.
Kiedy robi sie samemu dokładnie wiadomo co chce zrobić.Jakie tło, jaki rozmiar.
Jeżeli komuś nie spodobal sie sig to zauważyłem, ze odrazu truł o kolejny i tak w kółko.
A teraz zaczniecie sie bić o te kilka kb.. :D :D
wszystko zależy od checi, których chyba jednak ta większość nie ma..
PEACE.... :D
(zamknięcie chyba byłoby odpowiednim posunieciem..)/

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 22:57

ToMeK pisze:
Ja bede cierpliwie czekal w kolejce. tylko nie iwem jaka jest ta kolejka bo bylem w niej 4. Tylko jestem ciekaw czy Oleq idzie po koleji czy nie Jezeli dobrze rozumiem to teraz powinien byc zrobiony sig dla andruseka a potem dla mnie chyba ze Oleq sam wybiera komu zrobic siga...
Tym samym upominasz sie i probujesz,aby zauwazono twoja osobe...
Szkoda ze tak zrozumiales mojego posta :( Nie chodzilo mi o "pokazanie sie" czy "przypomnienie". Poprostu chcialem pokazac niektorym ludziom ze nalezy w spokoju poczekac az Oleq sie wyrobi (albo nie), ze istnieje cos takiego jak kolejka i juz.

Obrazek
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2005, 23:20

Iver.pk pisze: Szkoda ze tak zrozumiales mojego posta :( Nie chodzilo mi o "pokazanie sie" czy "przypomnienie". Poprostu chcialem pokazac niektorym ludziom ze nalezy w spokoju poczekac az Oleq sie wyrobi (albo nie), ze istnieje cos takiego jak kolejka i juz.
No ale z tego co widze to juz masz siga i to nawet fajnego, to po co zamawiasz? Policzylem, ponad 10 osob z sigami zamawailo nowe :? A po co skoro juz macie? Gdyby nie wy to Oleq mialby 3/4 mniej pracy. Szkoda gadac, juz sobie sam zrobie jakiegos slabego siga w photoshopie i udowodnie wam, ze jak zlatan chce to potrafi :-D Powie mi ktos tylko na jaki serwer moge dac fotke, bo nie znam takiego :?:

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2005, 00:01

zlatan_sc pisze:Powie mi ktos tylko na jaki serwer moge dac fotke, bo nie znam takiego :?:
http://www.imageshack.us/ - tu masz linka do jednego z lepszych w sieci.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2005, 00:07

Dzieki za serwery;) Widzicie, jak sie chce to sie da zrobic :-D Fakt, ze jest to amatorszczyzna ale dopiero poznaje photoshopa i mam nadzieje, ze z czasem bede robil lepsze sigi 8) I wy wszyscy co dreczycie Olqa, warto chwile usiac i zrobic cos samemu, mam przynajmniej satysfakcje, ze cos zrobilem sam :D Ja to jestem cfaniak 8)

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2005, 12:59

Iver.pk pisze:Szkoda ze tak zrozumiales mojego posta :( Nie chodzilo mi o "pokazanie sie" czy "przypomnienie". Poprostu chcialem pokazac niektorym ludziom ze nalezy w spokoju poczekac az Oleq sie wyrobi (albo nie), ze istnieje cos takiego jak kolejka i juz.
Pytanie - Po co Ci nowy Sig skoro masz juz jednego ?? Zaraz poprosisz o kolejne dwa, bo ten Ci nie odpowiada ze wzgledu na: barwę, kształt, smak, zapach itp... Wlasnie paralizujesz prace Olqowi nad kolejnymi zamówieniami dla tych co nie maja sigów... Jesli chcesz zgłosic poprawki lub sie "przypomniec" zrób to na privie... tutaj wrzucamy tylko zamówienia - kazdy jedno, a nie tysiąc... Macie priva, macie numery gg, wiec tam prosze "szalec"
Szymek pisze:Ulisses- Oleq zrobił mi jednego siga a nie 3 Zrobił mi jednego i kazał dać lepszą fotę to mi poprawi, a jak mu dałem to oznaki życia nie dawał Więc zastanów się co piszesz.
Sam sie podsumowałes - "zrobił mi jednego siga" - wiec nie truj... Masz priva i jego gg i tam załatwiaj sprawe... A co do "zastanowienia" to zycze wiecej kultury, szacunku i rozumu... Bo ta wypowiedz przypomina te z onetu nabijane przez napinaczy...

P.S. Najpierw proponuje co niektórym nauczyc sie wypowiadac z sensem, a nie ozdabiac swoich postów róznymi "bajerami". Bo forum nie zdobia obrazki, rysunki, tylko wypowiedzi... Dobre wypowiedzi... Wypowiedzi, których tak brakuje na tym forum...

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2005, 13:11

Od chwili obecnej prosze wszelkie zamowienie załatwiac na privie. EOT.
A Oleqowi proponuje sie zastanowic czy nastepnym razem warto oglaszac takie apele na JP. A moze po prostu zrob liste zamowien. Z konkretna data kiedy co bedzie wykonane. Proste i konkretne.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Zablokowany