Z kim zagra Juve???
- booyak
- Juventino
Wojtom pisze:Dobrze wspomnial DJ, ManU jest druzyną, ktora ma chyba jakies sposoby na nas, bo zawsze balem sie meczow z tym zespolem. Jednak mam nadzieje, ze gdy ich spotkamy, skopiemy ich porządnie !
I właśnie dlatego chce żebyśmy wylosowali ManU :!: Trzeba pokazać Europie że potrafimy wygrywać z każdym i nikogo się nie boimy... Co z tego że nigdy nam z nimi nie szło

★ ★ ★
- Lypsky
- Juventino
Idzie mi oto ze chcialbym odrazu na wstepie zagrac z naprawde dobra druzyna zeby nie bylo miejsca na luzne podejscie do meczu.Absolutnie nikogo sie nie obawiam lecz chce grac z najlepszymi gdyz aby wygrac CL z takimi trzeba grac i wygrywac od samego poczatku.Napewno nie narzekalbym gdybysmy trafili na sredniakow ale niemozna ich zlekcewazyc, to jest wazne._Jah pisze:Jeżeli sie obawiasz takich średniaków jak PSV, Porto, Werder, to co powiesz na resztę potencjalnych przeciwników? Nie rozumiem o co Ci idzie. To jest druga runda Ligi Mistrzów, tutaj trzeba wygrywać z najmocniejszymi. Oni są dla nas przeszkodą, zapewne najłatwiejszą.
Gdyby podejscie zawodnikow z Mediolanu bylo inne nie daliby sobie wcisnac czterech bramek.Ewidentnie zlekcewazyli rywala a my??Poprezdni sezon moze nie nalezal do nas lecz napewno bylismy zdolini pokonac Depo._Jah pisze:Co do zeszłorocznych spotkań Deportivo z Juve i Milanem to chyba raczej powinniśmy oddać ukłon w stronę piłkarzy z La Coruni. Ich nikt nie zlekceważył, tylko, że piłkarze Deportivo jak natrafili na swój dzień.. to grali po prostu koncertowo!
Poczekajmy na losowanie i na pierwsze mecze,wtedy okaze sie kto mial racje.W kazdym razie ja wole grac z najsilniejszymi od poczatku._Jah pisze:Obecnie to jest inne Juve, przede wszystkim Juve Sira Capello, który ma jasno określony cel na ten rok. Dlatego nie ruszają mnie te zespoły, których Ty się obawiasz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Kuba Napierski
- Juventino
Werder-chyba najlepiej byłoby trafić na nich. Chociaż napewno groźni są Charisteas i Klose.
Porto-Bardzo chciałbym udowodnić naszą wyższość nad zdobywcom Ligi Mistrzów
Real-Jeżeli daliśmy im radę 2 lata temu to teraz tymbardziej
Barca-Tego boję się najbardziej, wiecie czemu :roll:
ManUtd-Sam nie wiem, mają nierówną formę
Liverpool-Europejski średniak. Żaden kłopot dla Juve
PSV-Są mocni, lepiej na nich uważać chociaż nie są faworytami Champions League.
Aha, i jeszcze jedno, nie myślmy sobie że skoro gramy z 2 drużyną z jakiejś grupy to napewno wygramy(tak było z Deportivo w zeszłym sezonie :? )
Porto-Bardzo chciałbym udowodnić naszą wyższość nad zdobywcom Ligi Mistrzów
Real-Jeżeli daliśmy im radę 2 lata temu to teraz tymbardziej
Barca-Tego boję się najbardziej, wiecie czemu :roll:
ManUtd-Sam nie wiem, mają nierówną formę
Liverpool-Europejski średniak. Żaden kłopot dla Juve
PSV-Są mocni, lepiej na nich uważać chociaż nie są faworytami Champions League.
Aha, i jeszcze jedno, nie myślmy sobie że skoro gramy z 2 drużyną z jakiejś grupy to napewno wygramy(tak było z Deportivo w zeszłym sezonie :? )
- Wessal
- Juventino
Mi najbardziej odpowiadało by PSV. PSV nie jest klubem, żeby wygrywać 5:0 ale jest dobre, i niechem aby Juve odrazu trafiło na Real czy Barce tylko na klub żeby mogło powalczyć i wygrać.
Ale z jednej strony jak byłby taki mecz Juventus-PSV to niepokazali by niestety w TVP
Ale tak ogólnie to trudno wybrać kogo by się chciało.
Niech się stanie wola losu
Ale z jednej strony jak byłby taki mecz Juventus-PSV to niepokazali by niestety w TVP

Niech się stanie wola losu
- paweł (neo)
- Juventino
Chciałbym zeby Juve trafiło na Real.
Mysle ze jak chcemy wygrac LM w tym roku to takie zespoły jak Real , Milan czy tez Barcelona powinnismy ogrywac przed finałem bo z kazda z wymienionych przezemnie druzyn bedzie ciezko wygrac w finale i bardziej od umiejetosci bedzie decydowac dyspozycja dnia..
hmm jednak moje dywagacje odkładam na bok niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba...mocium panie..
(Fredro bodajze zemsta)
Mysle ze jak chcemy wygrac LM w tym roku to takie zespoły jak Real , Milan czy tez Barcelona powinnismy ogrywac przed finałem bo z kazda z wymienionych przezemnie druzyn bedzie ciezko wygrac w finale i bardziej od umiejetosci bedzie decydowac dyspozycja dnia..
hmm jednak moje dywagacje odkładam na bok niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba...mocium panie..

- K.
- Juventino
Juz wiemy, gramy z Realem =)
Pary 1/8 finału Champions League 2004/05
Real Madrid - Juventus
Porto - Inter
Barcelona - Chelsea
Werder Bremen - Olymipque Lyon
Liverpool - Bayer Leverkusen
PSV - AS Monaco
Manchester United - AC Milan
Bayern Munchen - Arsenal
Pary 1/8 finału Champions League 2004/05
Real Madrid - Juventus
Porto - Inter
Barcelona - Chelsea
Werder Bremen - Olymipque Lyon
Liverpool - Bayer Leverkusen
PSV - AS Monaco
Manchester United - AC Milan
Bayern Munchen - Arsenal
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2004, 12:19 przez K., łącznie zmieniany 1 raz.

- Iver.pk
- Juventino
dokladnie choc ja sie za bardzo nie ciesze :? wolalbym zeby Juve zagralo z Porto lub Warderem lub PSV no ale coz... :roll:kyle666 pisze:Juz wiemy, gramy z Realem =)
Choc z drugiej strony jak sie chce byc najlepszym trzeba wygrac z najlepszymi(teraz pewnie wielu uzna ze Real nie jest najlepszy ale moim zdaniem moze byc grozny-choc i tak nie da rady z Juve