Z kim zagra Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Z kim chciałbyś aby zmierzyło się Juve w 1/8 LM?

Barcelona
15
10%
Real Madryt
33
22%
Manchester Utd.
15
10%
Werder Brema
11
7%
Liverpool
14
9%
PSV Eindhoven
23
15%
PSV Eindhoven
23
15%
F.C Porto
19
12%

Liczba głosów: 153
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2004, 14:14

Wojtom pisze:Dobrze wspomnial DJ, ManU jest druzyną, ktora ma chyba jakies sposoby na nas, bo zawsze balem sie meczow z tym zespolem. Jednak mam nadzieje, ze gdy ich spotkamy, skopiemy ich porządnie !

I właśnie dlatego chce żebyśmy wylosowali ManU :!: Trzeba pokazać Europie że potrafimy wygrywać z każdym i nikogo się nie boimy... Co z tego że nigdy nam z nimi nie szło :?: To nie znaczy że w tym sezonie ich nie ogramy :] Cieszyłbym się gdyby Juventus trafił również na Chelsea bądź Porto... Real zostawił bym sobie na półfinał 8) A Barce na finał 8)

★ ★ ★
Dsf

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2004, 14:47

Ja tam bym chcial PSV. Jesli Bianconeri trafia na dobry zespol, straca bramke, a rywale zaczna sie bronic to moze byc ciezko :/ ja bym wolal poczekac na Real / Barce do powrotu Trezegueta ;-)

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2004, 14:53

_Jah pisze:Jeżeli sie obawiasz takich średniaków jak PSV, Porto, Werder, to co powiesz na resztę potencjalnych przeciwników? Nie rozumiem o co Ci idzie. To jest druga runda Ligi Mistrzów, tutaj trzeba wygrywać z najmocniejszymi. Oni są dla nas przeszkodą, zapewne najłatwiejszą.
Idzie mi oto ze chcialbym odrazu na wstepie zagrac z naprawde dobra druzyna zeby nie bylo miejsca na luzne podejscie do meczu.Absolutnie nikogo sie nie obawiam lecz chce grac z najlepszymi gdyz aby wygrac CL z takimi trzeba grac i wygrywac od samego poczatku.Napewno nie narzekalbym gdybysmy trafili na sredniakow ale niemozna ich zlekcewazyc, to jest wazne.
_Jah pisze:Co do zeszłorocznych spotkań Deportivo z Juve i Milanem to chyba raczej powinniśmy oddać ukłon w stronę piłkarzy z La Coruni. Ich nikt nie zlekceważył, tylko, że piłkarze Deportivo jak natrafili na swój dzień.. to grali po prostu koncertowo!
Gdyby podejscie zawodnikow z Mediolanu bylo inne nie daliby sobie wcisnac czterech bramek.Ewidentnie zlekcewazyli rywala a my??Poprezdni sezon moze nie nalezal do nas lecz napewno bylismy zdolini pokonac Depo.
_Jah pisze:Obecnie to jest inne Juve, przede wszystkim Juve Sira Capello, który ma jasno określony cel na ten rok. Dlatego nie ruszają mnie te zespoły, których Ty się obawiasz.
Poczekajmy na losowanie i na pierwsze mecze,wtedy okaze sie kto mial racje.W kazdym razie ja wole grac z najsilniejszymi od poczatku.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2004, 15:15

ja bym chciał, żeby to wyglądało następująco:
1/8 - Real Madryt :evil:
1/4 - Barcelona
1/2 - Chelsea
Finał - Milan :!: :twisted:
czyż nie byłaby to piękna droga JUVE do zwycięstwa w CL :wink: :D

Obrazek
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2004, 15:46

Werder-chyba najlepiej byłoby trafić na nich. Chociaż napewno groźni są Charisteas i Klose.
Porto-Bardzo chciałbym udowodnić naszą wyższość nad zdobywcom Ligi Mistrzów
Real-Jeżeli daliśmy im radę 2 lata temu to teraz tymbardziej
Barca-Tego boję się najbardziej, wiecie czemu :roll:
ManUtd-Sam nie wiem, mają nierówną formę
Liverpool-Europejski średniak. Żaden kłopot dla Juve
PSV-Są mocni, lepiej na nich uważać chociaż nie są faworytami Champions League.

Aha, i jeszcze jedno, nie myślmy sobie że skoro gramy z 2 drużyną z jakiejś grupy to napewno wygramy(tak było z Deportivo w zeszłym sezonie :? )

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 16:03

Mi najbardziej odpowiadało by PSV. PSV nie jest klubem, żeby wygrywać 5:0 ale jest dobre, i niechem aby Juve odrazu trafiło na Real czy Barce tylko na klub żeby mogło powalczyć i wygrać.
Ale z jednej strony jak byłby taki mecz Juventus-PSV to niepokazali by niestety w TVP :( Ale tak ogólnie to trudno wybrać kogo by się chciało.
Niech się stanie wola losu :wink:

paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 16:27

Chciałbym zeby Juve trafiło na Real.
Mysle ze jak chcemy wygrac LM w tym roku to takie zespoły jak Real , Milan czy tez Barcelona powinnismy ogrywac przed finałem bo z kazda z wymienionych przezemnie druzyn bedzie ciezko wygrac w finale i bardziej od umiejetosci bedzie decydowac dyspozycja dnia..
hmm jednak moje dywagacje odkładam na bok niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba...mocium panie..:P (Fredro bodajze zemsta)

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 18:15

Zagłosowałem na Werder :P nie wiem czemu ale po meczu z Valencią sobie ubzdurałem że Juve musi z nimi zagrac :P

Dawniej Virus[Mauro].
Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 10:53

Wypowiadałem się już w tym temacie, ale zrobie to jeszcze raz, bo zaszły drobne zmiany ;-)

Juve zagra z ManU

Amen[/b]

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 12:15

Juz wiemy, gramy z Realem =)

Pary 1/8 finału Champions League 2004/05
Real Madrid - Juventus
Porto - Inter
Barcelona - Chelsea
Werder Bremen - Olymipque Lyon
Liverpool - Bayer Leverkusen
PSV - AS Monaco
Manchester United - AC Milan
Bayern Munchen - Arsenal
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2004, 12:19 przez K., łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 12:19

kyle666 pisze:Juz wiemy, gramy z Realem =)
dokladnie choc ja sie za bardzo nie ciesze :? wolalbym zeby Juve zagralo z Porto lub Warderem lub PSV no ale coz... :roll:
Choc z drugiej strony jak sie chce byc najlepszym trzeba wygrac z najlepszymi(teraz pewnie wielu uzna ze Real nie jest najlepszy ale moim zdaniem moze byc grozny-choc i tak nie da rady z Juve :D )

Obrazek
ODPOWIEDZ