DEL PIERO - wedlug mnie powienien odejsc...
- Wojtom
- Juventino
nie wiem co wam do tych głowek przychodzi !! chyba nie macie jakich tematów zakładać ?!! Del Piero zostaje i juz !! zostanie do konca kariery a potem bedzie i trenerem wiec kto go nie lubi niech zacznie !!
temat w stylu : " jak mam sie kąpać z nogą w gipsie " podobne !!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- paku
- Juventino
Po raz pierwszy sie z Toba zgadzam ;] Del Piero muśi zostać i zostanie, on jest jedna z tych osób co tworzą cały JuventusDjJuve pisze:Ludzie co wy gadacie :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
Dla was Alex nic nie znaczy???Dla mnie jest to zywa legenda tego zespolu!!!Nie wiem jak wy ja nigdy nie zgodzilbym sie na jego sprzedaz on zbyt wiele znaczy dla PRAWDZIWYCH kibicow Juve a nie dla niektorych z tego forum tylko przejsciowych!!!Szkoda mi sie wyklucac moim zdaniem glupoty piszecie :evil: Zami nie wiecie jaki skarb posiadamy w druzynie!!!

1. Jest zeźnikiem

2. Jest dalej gwiazdą która ma jeszcze przed sobą kilka lat gry.
3. Jest znakiem exportowym Juve
4. Wszyscy go kochają

5. Jest człowiekiem bez którego Juve by już nie grało tak jak gra(jak gra dobrze)
Dużo by wymieniać

- herr_braun
- Juventino
To jest strona fanów Juventusu Turyn a nie Alessandro Del Piero. Nie ma co się oszukiwać : Alexowi sporo brakuje do dawnej formy. A tu jak ktoś wyrazi swoje zdanie w tej kwestii to jest krytykowany, że nie jest prawdziwym kibicem Juve. Ja od dawna kibicuje Juventusowii .ównież jestem za odejściem Del Piero z Juve mimo że bardzo go lubie. Jeśli sie w najbliższym czasie nie odrodzi to najlepszym posunięciem będzie sprzedaż do jakiejś Chelsea czy Realu. I niech nikt mi nie mówi że nie jestem fanem bo jestem za sprzedaniem "symbolu" Juve. Ja po prostu chce aby Juventus grał jak najlepiej a za kase za Alexa można by sprowadzić naprawde kilku młodych graczy, co z pewnością dobrze wpłynie na gre naszego zespołu!!!!!!!!
Chętnie podyskutuje na te tematy pod moim gg.
- Juverulez!
- Juventino
- dawidpln
- Juventino
Del Piero odejść????!!!!!!! Absurd. To nie tylko wizytówka Juventusu ale takze dobry duch naszej druzyny na którego zawsze mozna liczyć. Ja bym nie sprzedał go za zadne pieniadze, nawet gdyby miał caly czas siedziec na ławie.
Forza Juventus
- Slim
- Juventino
adamJan pisze:symbolem wisly byl kaziu moskal i sie go pozbyli... to czemu by nie zrobic tego samego z del piero???
Inteligencie nie porwnuj mi tu Kazia Moskala do DEL PIERO bo Alex jest o niebo lepszy Moskal to mu do piet nie dorasta!! DEL PIERO to zywa legenda... 1 z 3 krolow Turynu! Nie bedzie takiego 2 jak on...
DEL PIERO na zawsze wierny JUVE!
Ej ty lepiej siebie sprzdaj! Czlowieku Del Piero nie odejdzie i nikomu na mysl nawet to nie przyjdzie by go sprzedac! tym bardziej do REALU...herr_braun pisze:To jest strona fanów Juventusu Turyn a nie Alessandro Del Piero. Nie ma co się oszukiwać : Alexowi sporo brakuje do dawnej formy. A tu jak ktoś wyrazi swoje zdanie w tej kwestii to jest krytykowany, że nie jest prawdziwym kibicem Juve. Ja od dawna kibicuje Juventusowii .ównież jestem za odejściem Del Piero z Juve mimo że bardzo go lubie. Jeśli sie w najbliższym czasie nie odrodzi to najlepszym posunięciem będzie sprzedaż do jakiejś Chelsea czy Realu. I niech nikt mi nie mówi że nie jestem fanem bo jestem za sprzedaniem "symbolu" Juve. Ja po prostu chce aby Juventus grał jak najlepiej a za kase za Alexa można by sprowadzić naprawde kilku młodych graczy, co z pewnością dobrze wpłynie na gre naszego zespołu!!!!!!!!
Alex nie moze opuscic Juve! Nawet jesli ma siedziec caly czas na lawce to musi zostac w Juve! Juve to Del Piero Del Piero to Juve nie zmieni tego nikt! Niech siedzi na lawce ale w klubie pozostac musi!
Jednak ja nie widze potrzeby sadzania go na lawce bo on grajac na boisku moze bramek za wiele juz nie strzela to jednak dodaje druzynie czegos takiego co pozwala im uwierzyc w siebie... to przywodca ktory wspiera druzyne duchem gra i swoim pobytem na boisku! EL CAPITANO NA ZAWSZE W JUVE!!
PS DEL PIERO to nie SALAS by go sprzedawac!!!!
- Nunez
- Juventino
wystarczyla by odpowiednia suma od Romka..i Del Piero znika...zobaczylibyscie wtedy by sie nie liczylo to co Del Piero zrobil dla juve...i wogule....,kiedys cos slyszalem ze Romek chce Del Piera...no ale kto wie.....,wystarczyla odpowiednia suma a Man Utd. zdziczal i sprzedal Becksa...chodz sie wyzekali ze nigdzie nie idze...tak samo bylo by z Del Piero..lol przypomnialem sobie ze Man Utd. tez sie DP interesuje no ale to raczej ten transfer juz odpada odrazu...,ale spujzcie gwiazdka del piera juz wypala sie....o ile juz nie jest wypalona w juve.....ciagle kontuzje to tylko polowa....tego...puzniej sie dziwic ze Marco Di Vaio...nie jest w formie,bo kiedy byl...to lippi dawal dp...chodz ten to wogule byl na boisku...ale go nie bylo...i puzniej dp kontuzje zlapal...i dziwic sie czemu Marco bez formy...gracz sie zalamal...bo byl w super formie to i tak na lawce siedziall
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- herr_braun
- Juventino
I gościu robi to co napisałem- stawia piłkarza Juve przed samą drużynę!Philby pisze: Alex nie moze opuscic Juve! Nawet jesli ma siedziec caly czas na lawce to musi zostac w Juve! Juve to Del Piero Del Piero to Juve nie zmieni tego nikt! Niech siedzi na lawce ale w klubie pozostac musi!
Philby załóż sobie stronę o Del Piero i tam gadaj takie bzdury.
I podaj jakiś rzeczowy argument a sypiesz komentarzami typu "sprzedaj sie sam"
- Majkel
- Juventino
hmmm hmmmadamJan pisze:bede oryginalny i powiem z cala odpowiedzialnoscia, ze czas del piero w juve juz sie skonczyl..powinien na jego miejsce przyjsc ktos bardziej ambitny i przede wszystkim mlodszy.. wiem ze to symbol juve ale za jakis czas pozostana tam juz tylko tacy, ktorzy dobry poziom prezentowali 7 lat temu..

bedzie ciezko
no więc Del Piero jest dla Juve jak no nie wiem frytki dla kotleta<głodny jestem

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Oł gasz jakto odejść???????????
rozumiem że ostatnio im nie idzie za dobrze ale żeby tak drastyczne kroki????
Alex to już poniekąd symbol Juve i jego osoba na boisku daje olbrzymiąwolę walki więc takie texty są conajmniej nie na miejscu....
rozumiem że ostatnio im nie idzie za dobrze ale żeby tak drastyczne kroki????
Alex to już poniekąd symbol Juve i jego osoba na boisku daje olbrzymiąwolę walki więc takie texty są conajmniej nie na miejscu....
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Splimer
- Juventino
Ten kto by chciał się go pozbyć musi być wręcz idiotą. ALEX to chodząca gwiazda i idol wielu młodych ludzi i nietylko. On stanowi szkielet całego zespołu JUVE. Według mnie powinien grać tak długa na ile uważa to za słuszne, a po skończeniu kariery piłkarza powinien zostać trnerem JUVENTUSU. :!:
:!:
- YoUri`
- Qualità Juventino
Przede wszystkim radzilbym spojrzec na sytuacje obiektywnie. Alex, nekany licznymi kuntuzjami, nie jest juz tym, kim byl przed kilkoma sezonami. Prawde mowiac, to wydaje mi sie, ze nigdy juz nim nie bedzie, bo tendencje do kontuzji to on ma olbrzynie. Problem w tym, ze nawet kiedy Del Piero wchodzi, nie gra nic, traci tylko pilki i nie przynosi zadnego pozytku dla zespolu to co sie dzieje ? W nastepnym meczu tez gra... i w nastepnym i nastepnym itd. I tu jest blad ! Nawet taki gracz - wrecz symbol - jak Del Piero powinien czuc, ze ma konkurencje, ze musi naprawde wycisnac z siebie wiecej niz moze, zeby zagrac. Wydaje mi sie, ze przydaloby mu sie zaczac kilka meczy na lawce. Moze to daloby mu do myslenia. Albo rozwiazalby kontrakt :roll: . Z graczami tej klasy nigdy nic nie wiadomo. Jedno jest pewne - konkurencja w zespole musi byc! Nawet dla Alexa!
- Juverulez!
- Juventino
Wątpie zeby Alex nie czuł konurencji [Miccoli i Di Vaio]... Poza tym gracz tej klasy ma automotywacje.... Chciałbym zobaczyc mecz gdzie Del Piero tylko traci pilki... Zawsze daje z siebie duzo. Nie ma co tu gadac i krakac nt. kontuzji!- nowy sezon, nowe perspektywy....YoUri` pisze:Przede wszystkim radzilbym spojrzec na sytuacje obiektywnie. Alex, nekany licznymi kuntuzjami, nie jest juz tym, kim byl przed kilkoma sezonami. Prawde mowiac, to wydaje mi sie, ze nigdy juz nim nie bedzie, bo tendencje do kontuzji to on ma olbrzynie. Problem w tym, ze nawet kiedy Del Piero wchodzi, nie gra nic, traci tylko pilki i nie przynosi zadnego pozytku dla zespolu to co sie dzieje ? W nastepnym meczu tez gra... i w nastepnym i nastepnym itd. I tu jest blad ! Nawet taki gracz - wrecz symbol - jak Del Piero powinien czuc, ze ma konkurencje, ze musi naprawde wycisnac z siebie wiecej niz moze, zeby zagrac. Wydaje mi sie, ze przydaloby mu sie zaczac kilka meczy na lawce. Moze to daloby mu do myslenia. Albo rozwiazalby kontrakt :roll: . Z graczami tej klasy nigdy nic nie wiadomo. Jedno jest pewne - konkurencja w zespole musi byc! Nawet dla Alexa!
- grzesiek15
- Juventino
Kolego - ty sie uwazasz za kibica JUVE!!!!!! Chyba strony pomyliles!!!!! DEL PIERO NA ZAWSZE W JUVE I KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!
- azzurra
- Qualità Juventina
Zawsze się robi gorąco, jak ktoś na forum wypowiada się niezbyt pochlebnie o Alexie, albo sugeruje jego odejście. Zazwyczaj są to prowokacje i śmiem twiedzić, że tym razem też tak było. No i się udało, taki odzew zbulwersowanych fanów! Autor trmatu pewnie aż zaciera ręce z uciechy.
Alex nie gra, tak jak kiedyś, ale kiedy on odejdzie, to skończy się jakaś epoka Juve. W tej epoce zakochałam się w Juve, nie chcę więc chyba, aby już się kończyła...
Alex nie gra, tak jak kiedyś, ale kiedy on odejdzie, to skończy się jakaś epoka Juve. W tej epoce zakochałam się w Juve, nie chcę więc chyba, aby już się kończyła...
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez