Juve vs Deportivo [rewanż LM]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 23:57

Dzisiaj Valencia pokonała Deportivo aż 3-0. Pojawiły się już gdzieniegdzie opinie, iż to dobry znak dla Juve. A ja tam zbytnio nie wiem... Po takim meczu Depor będzie podwójnie zmoblizowane. A co gorsza, to może i wynik wysoki, ale przebieg meczu raczej go nie odzierciedla. Od 21 minuty Depor musiało grać w dziesiątke po czerwieni dla Mauro Silvy a 2 bramki stracili dopiero w 90 minucie.

Juventusowi będzie niesamowicię trudno. Forma Bianconerich dalece odbiega od szczytowej. Mimo, że wygraliśmy z Brescią i pokazaliśmy charakter to poziom naszej gry nadal pozostawia wiele do życzenia. Sam charakter to czasem za mało. Jak na razie Juventus idzie po najmniejszej linii oporu, ale wciąż do przodu. Dobrze grają jak im coś zagraża, więc mam nadzieje, że tak właśnie zagrają z Deportivo. Dużym minusem jest to, iż w La Corunii nie strzeliliśmy żadnej bramki. Jeśli w Turynie strzelą nam bramkę, wtedy my musimy strzelić aż 3. Tak więc obrona musi spisać się wzorowo, a napastnicy zrobić swoje.

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 23:59

BArdzo chciałbym by Juventus wygrał 2-0, ale myśle ze wygra 4-1:D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 11:16

DJ Juventinho pisze:Dzisiaj Valencia pokonała Deportivo aż 3-0. Pojawiły się już gdzieniegdzie opinie, iż to dobry znak dla Juve. A ja tam zbytnio nie wiem... Po takim meczu Depor będzie podwójnie zmoblizowane. A co gorsza, to może i wynik wysoki, ale przebieg meczu raczej go nie odzierciedla. Od 21 minuty Depor musiało grać w dziesiątke po czerwieni dla Mauro Silvy a 2 bramki stracili dopiero w 90 minucie.

Juventusowi będzie niesamowicię trudno. Forma Bianconerich dalece odbiega od szczytowej. Mimo, że wygraliśmy z Brescią i pokazaliśmy charakter to poziom naszej gry nadal pozostawia wiele do życzenia. Sam charakter to czasem za mało. Jak na razie Juventus idzie po najmniejszej linii oporu, ale wciąż do przodu. Dobrze grają jak im coś zagraża, więc mam nadzieje, że tak właśnie zagrają z Deportivo. Dużym minusem jest to, iż w La Corunii nie strzeliliśmy żadnej bramki. Jeśli w Turynie strzelą nam bramkę, wtedy my musimy strzelić aż 3. Tak więc obrona musi spisać się wzorowo, a napastnicy zrobić swoje.
Zgadzam się.
2 przegrane w lidze (Barcelona i Valencia) mogą podłamać zespół ale czy tak będzie z Deportivo? :? Obawiam się jednak, że jak napisał DJJ, to tylko podziała na nich mobilizująco...
My wygraliśmy swoje oba mecze, tyle, że z Anconą i dzięki naszej woli walki z Brescią.
Jedno jest pewne. Zespołowi z La Coruny da się strzelić 2 gole! Musimy zagrać naprawdę na najwyższych obrotach by ich wyeliminować. Jesteśmy skazani aby wygrać ten mecz!
Lippi musi od początku zmoblizować chłopaków na 100%! A nie, że zacnziemy grać dopiero w 2 połowie, bo wtedy moze być już zapóźno. Właściwie to nie trzeba ich motywować, napewo zdają sobie sprawę, jaka jest stawka tego meczu! :twisted: :twisted:

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 15:53

Po ostatnich porazkach Deportivo bedzie chcialo za wszelka cene wygrac.Trudno bedzie ale jestem dobrej mysli 1:0 i w dogrywce wygramy :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
skorpionek87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:02

jestem optymistą :)
myśle ze bedzie 2:0,
P.S.
co z Trezeguetem będzie grał ???

-=HaKaeS=-
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:08

Wygrana jest nasz ale co najwazniejsze nie wpuscic bramki :)

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Józek11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 21:21

Bedzie ciezko ale musimy powalczyc. Wedlug mnie Juve sie przelamie i latwo wygra 3-0 lub 3-1

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 23:46

Józef Lewandowski pisze:Bedzie ciezko ale musimy powalczyc. Wedlug mnie Juve sie przelamie i latwo wygra 3-0 lub 3-1
No to w końcu jak będzie?? Ciężko czy łatwo?? :D

Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 06:22

4-1 DLA jUVE PO 2 GOLACH ALEXA,DIVAIO I NEDVED DLA DEPOR TRISTAN

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 15:13

wedlug mnie powinien zagrac camoranesi

Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 15:25

Najgorzej jak na samym poczatku stracimy gola. Po przegranej w Deportivo musimy zagrać ostrożnie w obronie. Jeżeli nie stracimy bramki to myśle że na 99,6% awansujemy dalej :wink: . Ostatecznie bedzie 2-0 .

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 15:58

Myślę że wygramy dość wysoko jakieś............. 4-1

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
Machlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 17:20

skorpionek87 pisze:jestem optymistą :)
myśle ze bedzie 2:0,
P.S.
co z Trezeguetem będzie grał ???
Trezeguet niestety nie zagra, Zambrotta też.... :?
ja wyniku nie obstawiam, poprostu trzymam kciuki za naszych :-D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 18:49

Alessandro Del Piero pisze:Mecz na żywo w Polsat Sport :D
Na pewno?? Bo według www.worldsoccervision.com na Polsacie Sport poleci Chelsea - Stuttgart... :? http://www.worldsoccervision.com/030904.html
Co i tak niczego nie zmienia bo nie mam tego kanału i tak :?

Ti Amo.... Homo Habilis :D nie Sabilis ;)

ale i tak w TVP rządzą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> - żeby puszczać za każdym razem te same drużyny... Ech ktoś tam chyba przepłacił... :evil:

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 19:00

To pewno bedzie trudny mecz i jeśli Alex i Nedved nie zagraja na maxa to nie mamy szans jak sie postarają to bedzie 3 - 1, po golach Alexa, Nedveda i jeszcze jednego (Di Vaio, Micoli lub Camoranesi), jesli chodi o deportivo to nie rzycze bramki rzadnemu z nich więc nie bede mówił

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Zablokowany