Juve vs Deportivo [rewanż LM]
- DeeJay
- Juventino
Dzisiaj Valencia pokonała Deportivo aż 3-0. Pojawiły się już gdzieniegdzie opinie, iż to dobry znak dla Juve. A ja tam zbytnio nie wiem... Po takim meczu Depor będzie podwójnie zmoblizowane. A co gorsza, to może i wynik wysoki, ale przebieg meczu raczej go nie odzierciedla. Od 21 minuty Depor musiało grać w dziesiątke po czerwieni dla Mauro Silvy a 2 bramki stracili dopiero w 90 minucie.
Juventusowi będzie niesamowicię trudno. Forma Bianconerich dalece odbiega od szczytowej. Mimo, że wygraliśmy z Brescią i pokazaliśmy charakter to poziom naszej gry nadal pozostawia wiele do życzenia. Sam charakter to czasem za mało. Jak na razie Juventus idzie po najmniejszej linii oporu, ale wciąż do przodu. Dobrze grają jak im coś zagraża, więc mam nadzieje, że tak właśnie zagrają z Deportivo. Dużym minusem jest to, iż w La Corunii nie strzeliliśmy żadnej bramki. Jeśli w Turynie strzelą nam bramkę, wtedy my musimy strzelić aż 3. Tak więc obrona musi spisać się wzorowo, a napastnicy zrobić swoje.
Juventusowi będzie niesamowicię trudno. Forma Bianconerich dalece odbiega od szczytowej. Mimo, że wygraliśmy z Brescią i pokazaliśmy charakter to poziom naszej gry nadal pozostawia wiele do życzenia. Sam charakter to czasem za mało. Jak na razie Juventus idzie po najmniejszej linii oporu, ale wciąż do przodu. Dobrze grają jak im coś zagraża, więc mam nadzieje, że tak właśnie zagrają z Deportivo. Dużym minusem jest to, iż w La Corunii nie strzeliliśmy żadnej bramki. Jeśli w Turynie strzelą nam bramkę, wtedy my musimy strzelić aż 3. Tak więc obrona musi spisać się wzorowo, a napastnicy zrobić swoje.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się.DJ Juventinho pisze:Dzisiaj Valencia pokonała Deportivo aż 3-0. Pojawiły się już gdzieniegdzie opinie, iż to dobry znak dla Juve. A ja tam zbytnio nie wiem... Po takim meczu Depor będzie podwójnie zmoblizowane. A co gorsza, to może i wynik wysoki, ale przebieg meczu raczej go nie odzierciedla. Od 21 minuty Depor musiało grać w dziesiątke po czerwieni dla Mauro Silvy a 2 bramki stracili dopiero w 90 minucie.
2 przegrane w lidze (Barcelona i Valencia) mogą podłamać zespół ale czy tak będzie z Deportivo? :? Obawiam się jednak, że jak napisał DJJ, to tylko podziała na nich mobilizująco...
My wygraliśmy swoje oba mecze, tyle, że z Anconą i dzięki naszej woli walki z Brescią.
Jedno jest pewne. Zespołowi z La Coruny da się strzelić 2 gole! Musimy zagrać naprawdę na najwyższych obrotach by ich wyeliminować. Jesteśmy skazani aby wygrać ten mecz!
Lippi musi od początku zmoblizować chłopaków na 100%! A nie, że zacnziemy grać dopiero w 2 połowie, bo wtedy moze być już zapóźno. Właściwie to nie trzeba ich motywować, napewo zdają sobie sprawę, jaka jest stawka tego meczu! :twisted: :twisted:

- skorpionek87
- Juventino
jestem optymistą 
myśle ze bedzie 2:0,
P.S.
co z Trezeguetem będzie grał ???

P.S.
-=HaKaeS=-
- Molek big fun juve
- Juventino
Wygrana jest nasz ale co najwazniejsze nie wpuscic bramki 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Fighterinho
- Juventino
4-1 DLA jUVE PO 2 GOLACH ALEXA,DIVAIO I NEDVED DLA DEPOR TRISTAN
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Danielpiero
- Juventino
Najgorzej jak na samym poczatku stracimy gola. Po przegranej w Deportivo musimy zagrać ostrożnie w obronie. Jeżeli nie stracimy bramki to myśle że na 99,6% awansujemy dalej
. Ostatecznie bedzie 2-0 .
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Machlik
- Juventino
Trezeguet niestety nie zagra, Zambrotta też.... :?skorpionek87 pisze:jestem optymistą
P.S.
ja wyniku nie obstawiam, poprostu trzymam kciuki za naszych :-D
- Johnny777
- Juventino
Na pewno?? Bo według www.worldsoccervision.com na Polsacie Sport poleci Chelsea - Stuttgart... :? http://www.worldsoccervision.com/030904.htmlAlessandro Del Piero pisze:Mecz na żywo w Polsat Sport
Co i tak niczego nie zmienia bo nie mam tego kanału i tak :?
Ti Amo.... Homo Habilis

ale i tak w TVP rządzą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> - żeby puszczać za każdym razem te same drużyny... Ech ktoś tam chyba przepłacił... :evil:
- juvek
- Juventino
To pewno bedzie trudny mecz i jeśli Alex i Nedved nie zagraja na maxa to nie mamy szans jak sie postarają to bedzie 3 - 1, po golach Alexa, Nedveda i jeszcze jednego (Di Vaio, Micoli lub Camoranesi), jesli chodi o deportivo to nie rzycze bramki rzadnemu z nich więc nie bede mówił
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .