Fenomen Legrotaglie.....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2004, 20:54

Dionizos pisze:Tak do wszystkich pochlebcow Nicoli. Ogladalem prawie wszystki ostatnie mecze JUve, oprocz meczu z Depor. Prosze mi powiedziec, w ktorym meczu blondyn gral dobrze??
zgodze sie z Tobą w 100 % i dodam ze w meczu z Deportivo stracił pod polem karnym ponad 10 razy piłkę i gdyby nie znakomita postawa Buffona dostalibyśmy 6-0 jak nic !! Legro poprostu jakoś nie umie grać ostatnio i bardzo ale to bardzo mnie to martwi !! :? :( :( :( :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2004, 21:12

Ja uważam , że bardzo dobrze sobie radził z Deportivem.. :D widzę w nim dobrego obrońcę 8)

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2004, 01:33

Legro czasami gra dobrze ale jak mu się trafi gorszy mecz to pożal się Bożę... :( W meczu z Deportivo grał tak sobie i jeśli ja miałbym ustawić skład na rewanż to w jego miejscu grał by Iuliano. Legro czasami nie wytrzymuje presji i cierpi przez to cały Juventus. Ale jak pogra trochę na największych imprezach to jestem pewien że będzie z niego jeszcze pożytek.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2004, 11:19

Ja tam w Legrottaglie wieże i złego słowa o nim nie powiem... Obok Thurama to w tym momencie (moim zdaniem) nasz najlepszy obrońca. Chłopak gra w Juve dopiero pierwszy sezon (nawet nie cały), potrzeba troche czasu i na koncowke tego sezonu albo na nastepny, będzie podstawowym filarem naszej obrony. Szkoda że nikt nie pamięta jego bramki z Chievo i świetnej postawy na początku sezonu oraz w ostatnich meczach (choćby z Interem). Z Di Vaio czy Camoranesim było tak samo na początku wielkie wejście, potem upadek z bardzo wysoka, a teraz wspinaczka po sukces...

Pit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 10:19

Wojtom chyba inny mecz ogladalismy nie widzialem chcby jednej pilki z Depor straconej przez Legro,czlowiekiem ktory tracil pike przed naszym polem karnym byl Tacchinardi po prostu zalozyl biale buty i do zludzenia z daleka przypominal Legro!

the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 12:47

Pit pisze:Wojtom chyba inny mecz ogladalismy nie widzialem chcby jednej pilki z Depor straconej przez Legro,czlowiekiem ktory tracil pike przed naszym polem karnym byl Tacchinardi po prostu zalozyl biale buty i do zludzenia z daleka przypominal Legro!
Dokladnie! Tacchinardi bardzo przypominal z dlaeka Legrottaglie dopiero z bliska bylo widac ze to Tacchi chociazby bo jego zaroscie ;-) Legro swietnie sobie radzil na meczu a wlasnie Tacchi nawalal... no ale niestety blad najwiekszy popelnil Thuram... coz najlepszym sie zdarza....

PiotrekJuveMan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 19:08

Póki co niestety sprowadzenie Nicoli Legrottaglie było błędem, chłopak popełnia zbyt wiele błędów jak na gracza Juve,a co martwii mnie jeszcze bardziej to to, że M<ontero dopasował swój poziom do poziomu nowusia z Chievo, ale dlaczego, w końcu tamten sezon był dla niego bardzo udany i był naprawdę jednym z najlepszych obrońców świata, lecz w tym sezonie narazie walczy o deportacje z Turynu!!!

Obrazek
I Love Queen and Sting!!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 22:45

Ja mam jednak nadzieję że może już nie wtym sezonie ale wnastępnym jego gra się poprawi i okaże się że tak jak np. Nedved potrzebował jednego sezonu na zgranie z zespołem, bo przecież pierwszy sezon Nedveda w Juve też nie był rewelacyjny i tez wielu twierdziło że był niewypałem.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ