Czy gdyby Del Piero odszedł pokochalibyście jego nowy klub?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 23:10

po pierwsze to Alex raczej nigdy Juve nie opuści. Ale gdyby jednak tak się stało to na pewno polubiłbym bardziej ten klub w którym będzie grał chybaże byłby to Milan, Roma, Real Madryt, Bayern lub Manchester United !!! Nie nawidze tych klubów :twisted:

Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 23:20

matej pisze:po pierwsze to Alex raczej nigdy Juve nie opuści. Ale gdyby jednak tak się stało to na pewno polubiłbym bardziej ten klub w którym będzie grał chybaże byłby to Milan, Roma, Real Madryt, Bayern lub Manchester United !!! Nie nawidze tych klubów :twisted:

Wiec mozna powiedziec ze kibicujesz bardziej samemu Alexowi niz Juve... a gdyby nie bylo Alexa w ogle.. to jaki klub bys lubil? powiedzmy ze Alex w ogole sie nie urodzil... Jaki klub bys wybral?

Ja nie zmienilbym klubu i kochalbym Juve nadal bo to juz milosc nie do zerwania chociaz przyznam sie z reszta kazdy chyba wie ze milosc do Juve rozpoczela sie w 1993 roku wraz z przyjsciem Alexa.... Jednak kochalbym Juve nadal a Alexa dalej bym podziwial i sledzil jego dokonania w innym klubie...

Skoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 23:26

Gdyby Pavel odszedł załamał bym się ale i tak bym był wierny JUVE, kocham je i będe z nim do kooooooońca końców

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 23:30

Skoni pisze:Gdyby Pavel odszedł załamał bym się ale i tak bym był wierny JUVE, kocham je i będe z nim do kooooooońca końców
Ale mowa byla o Del Piero :P

weyb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 23:37

moglby odejsc wszedzie tylko nie do MU !!!!!!!!!!!!!!!!

:: FORZA JUVE ::
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 23:40

weyb pisze:moglby odejsc wszedzie tylko nie do MU !!!!!!!!!!!!!!!!
A Real cie satysfakcjonuje bo mnie nie... Wole MU niz Real.... Poza tym ALEX nie odejdzie jest znami do 2008 roku i pozostanie jeszcze dluzej ;]

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 09:10

Po meczu z Milanem należy dojść do wniosku, że Del Piero jest nam bardzo potrzebny i bez niego o zwycięstwo trudno. Oby Alex nigdy nie odszedł 8)

I need a girl that I can train.
Suchy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 10:31

Del Piero napewno nie odejdzie :!:
Ale jakby teoretycznie to napewno bym zaczal bardziej lubic ten klub w ktorym by gral 8) Z wyjatkiem Realu i MU :!: :twisted:

If man is five, then the devil is six; and if the devil is six, then God is seven...
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2004, 10:36

W zyciu! Ja kocham cały Juventus a nie samego Del Piero! Jak odejdzie Alex to bedzie jego sprawa chociaz patrzal bym jak gra to napewno nie pokochalbym jego nowego klubu!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Abdul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 10:56

mnie to ryba gdzie graja del piero i inni a ja i tak kocham juve mimo iz trudno sobie wyobrazic ten klub bez niego, to nie byloby to samo.
"I nostri gloriosi colori splenderano sempre" poznale te slowa jak mialem 7 lat i wierze w nie dalej. AVE JUVE

macias91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 19:49

Napewno nie!!!

Legia Juve i Polska-Moi TRZEJ MUSZKITEROWIE

Macias9
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 22:06

Podam wam przykład mojego kuzyna:
Był mecz Wisła - Legia (bodajże puchar polski) jako, że mam C+ razem z moim kuzynem zaczeliśmy oglądać mecz
Nagle bremkę strzelił Giuliano, jako, że mój kuzyn jest z Sosnowca (Sosnowiec lubi Warszawę) zaczął kibicować Legia. Jaka była jego radość, krzyczał przed Telewizorem:
LEGIA, LEGIA, LEGIA !!!!!!!
Lecz nagle Wisła wyrównała: Bodajrze Frankowski, ale nie pamiętam dokładnie: mój kuzyn, przestał już się drzeć i jakby zmarkotniał
Wisła wychodzi na prowadzenie !!!!
Nagle, ku mojemu zdziwieniu mój kuzyn zaczął krzyczeć WISŁA, WISŁA, WISŁA !!!!!! Chciałem się popsikać ze śmiechu
Mecz zakończył się wynikiem 3:1 dla Wisły :D
A teraz jaki to miało związek z tematem ??
Otóż, ja kocham Juventus, nie ze względu na Del Piero czy dlatego, że jest bardzo silnym klubem, lecz za to, że ten klub ma charakter i po prostu go pokochałem :-D każdy wybiera sobie swój ulubiony klub, lecz wielu kibicuje tym, którzy są aktualnie na topie. Przyznam, że Alex jest moim największym idolem, ale ja lubię ich wszystkich, BA wręcz... no może nie zawodników, ale KOCHAM klub.
FORZA JUVE !!!!!!!

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2004, 11:25

Ja za łepka kibicowałem Juve bo był tam Alex... potem po wygranej MU w finale LM z Bayernem przez rok lubiałem MU (ale też byłem łepek) lecz teraz zrozumiałem jaki klub kocham... jest to JUVE i nie ze względu na Alexa tylko tak ogólnie. Jakby Alex odszedł to i tak bym kochał tylko JUVE, jeżeli przeszedłby Treze do Barcy to bym zaczął lubić Barce. lecz JUVE dalej bym kochał. Tylko ze względu na Treze polubiłbym Barce i tylko mógłbym polubić Barce bo inne kluby są do bani a Barca jest w pytę :P

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
adi130

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2004, 20:29

co robie??.........hmmmmmm........... Na pierwszym miejscu bedzie Alex i Juve. neiważne gdzie Alex bedzie grał i tak go pokocham

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 00:02

Ja nie kocham Juve dlatego że gra w nim Del Piero tylko dlatego ze.....zakochalem sie w Juventusie :D . Oczywiście głupio by było gdyby odszedł Del Piero bo bardzo go lubie ale chyba nie polubiłbym Realu lub Milanu!

Forza Juventus
ODPOWIEDZ