Juve i Nike
- Mee_too
- Qualità Juventino
Najbardziej to podobają mi się czarne stroje Juve, a najmniej niebieskie ( nie wiem dlaczego ale nie przepadalem za nimi) . Wydaje mi sie dobrym pomyslem zeby urozmaicic stroje Juve jakims żywszym kolorem.
Moze powrot do rozowych z poczatkow JUVE ???
Moze powrot do rozowych z poczatkow JUVE ???

I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- bar_ti
- Juventino
... ee nie, pamiętam jak mieli tylko numerki na koszulkach różowe (sezon 99/00 ?) to nie mogłem na to patrzeć :-D3andit pisze:czemu nie nawet jestem za żeby włączyć je do palety strojów rezerwowychMee_too pisze: Moze powrot do rozowych z poczatkow JUVE ???
OGGI. DOMANI. SEMPRE. FORZA JUVE!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No wieć najpierw były ...różowe :lol: Mogłyby powrócić nikt takich nie ma wyróżnialibyśmy sie :-D . Nigdy niezapomnę niebieskich z 96 roku kojarzą mi sie z wygranym finłem LM z Ajeksem to było piękne
. Granatowe też były, srebrne. Tearz były czarne wyjazdowe niebo :!: i bramkarski też z tamtego sezonu były ok( najlepsze jak dotąd!). Najlepiej prezenowali sie w sezonie 97/98 w czarno bialych pasach ze sponsorem Sony MiniDisc! Wypasik był! Teraz mają biale nawet nawet ale najlepsze wyjazdowe to były czarne!!! i też szczęśliwe bo w nich 26 scudetto! Teraz mają te z tego sezony najlepsze w histori :!: Przepiękny krój tył to jż wogóle te ,,jajo'' na numer i na nazwisko podkaladka z herbu Juve z napisem JUVE ahhh cudo. W sumie szkoda lotto nakupilem w hu. gadzetów z lotto bedę maił pamiątkę . No nike przereklamowane ale......będzie wiecej gadżetów dostępnych w sklepach.torby , ochraniacze itp

- juveluck
- Juventino
Drugoligowe Palermo ma rozowe stroje. Dal mnie najlepsze byly te koszulki z finalu Puchary Interkontynentalnego, tylko nasze kochane bialo czarne barwy i nasz kochany herb, zadnego sponsoraTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: No wieć najpierw były ...różowe :lol: Mogłyby powrócić nikt takich nie ma wyróżnialibyśm sie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Stroje dal JUVE:
1: Pasy czarno biale koszulka i czarne spodenki
2: caly stroj bialy
3: caly stroj czarny
wzrowy takie ja w tym roku bo tyle wyrabane w kosmos naprawde mi sie bardzo podobaly.
1: Pasy czarno biale koszulka i czarne spodenki
2: caly stroj bialy
3: caly stroj czarny
wzrowy takie ja w tym roku bo tyle wyrabane w kosmos naprawde mi sie bardzo podobaly.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS