Juventus 7:0 Olimpiakos
- Yari
- Juventino
Jak to????. To nie jakaś plota??. Wczoraj nie pokazywali co prawda jak palił cygaro , ale na początku meczu na chwile pokazali jak Lippi wyrzuca gumę ,a jak Marcello pozbywa sie na początku gumy to znaczy że zamierza sięgnąć po cygarko:) ( ciekawe czy kubańskie):):):).wojtom11 pisze:SSSSSSSSUUUUPERRR !!!! o to własnie chodziło !!! Duuuża wygrana !! teraz tylko czekam na Siene i Parme !! .....p.s a wiecei że Lippi ni bedzie mogł palić cygar na meczach !!! bo Uefa zabroniła !!:?
- a_JaH_fu
- Juventino
Takze dolanczam sie do gratulacji. Mnie szczegolnie cieszy gol Del Piero. Ba, po podaniu Di Vaio.. to pokazuje, ze nie ma miedzy nimi zadnej psychicznej konfrontacji i kazdemu z nich zalezy na dobru druzyny. To powinno mu dodac pewnosci siebie, ktorej zapewne zaczynalo mu brakowac. Kazdy rekord cieszy. Przypieczetowane 1 miejsce w grupie. Teraz tylko pozostaje skupic sie na Serie A.
Ave Juve 

- DamKam
- Juventino
Nareszcie sie przelamali !!!! :-D :!: Jest Super. I to jeszcze nie stracili bramki. Ach jak zobaczylem ten wynik to tak sie ucieszylem ze ........
:-D :!: Oby tak dalej nasie chlopcy grali. FORZA JUVE JUVE JUVE ......... !!!!!!! 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Chodziło mi o kolesia ze studia TVP, tego z dużym czołem, uśmiechem od ucha do ucha i lokowanymi włosami
Tak to on mi się niczym nie naraził, tylko trochę się ,,plątał'' ale jak powiedział Yari może był podniecony 8) Jedynie za ,,ten Miccoli'' ma minusa 8)
A tak wogule to niepozali bramki Di Vaio....,,Włośnie nieprzesłali nam tego gola''...hmm.. :roll:

Tak to on mi się niczym nie naraził, tylko trochę się ,,plątał'' ale jak powiedział Yari może był podniecony 8) Jedynie za ,,ten Miccoli'' ma minusa 8)
A tak wogule to niepozali bramki Di Vaio....,,Włośnie nieprzesłali nam tego gola''...hmm.. :roll:

- Johnny
- Juventino
Hmm... nie wiem co powiedzieć, bo chyba wszysrko zostało już wymienione. Festival strzelecki... 7 bramek JUVE ciężkie chwile chyba
już ma za sobą. Rekord ucieszył mnie jak chole**
. Nikt jeszcze nikomu w LM nie dobił tylu bramek. Każdy napastnik zaliczył przynajmniej po jednym trafieniu CUDNE!!! Żal mi jedunie Rampulli,
który chyba troszkę nudził się na bramce...
już ma za sobą. Rekord ucieszył mnie jak chole**

- swiergot
- Juventino
Nie czepiajcie się Pola. Naprawdę polubiłem tego gościa. Fachowiec jak się patrzy. A to że mu się język plącze, coż, późno jest, tyle wrażeń, tyle rzeczy chciało by się powiedzieć, a program jest krótki, więc zdarza się pomylić. Zresztą jego żywioł to gazeta, a nie telewizjaTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Chodziło mi o kolesia ze studia TVP, tego z dużym czołem, uśmiechem od ucha do ucha i lokowanymi włosami![]()

- Johnny777
- Juventino
RampulliJohnny pisze:Hmm... nie wiem co powiedzieć, bo chyba wszysrko zostało już wymienione. Festival strzelecki... 7 bramek JUVE ciężkie chwile chyba
już ma za sobą. Rekord ucieszył mnie jak chole**. Nikt jeszcze nikomu w LM nie dobił tylu bramek. Każdy napastnik zaliczył przynajmniej po jednym trafieniu CUDNE!!! Żal mi jedunie Rampulli,

Oglądałeś na pewno ten sam mecz??!! Bo w tym co ja widziałem grał Chimenti........ :twisted: