Juventus 7:0 Olimpiakos

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 21:19

wojtom11 pisze:SSSSSSSSUUUUPERRR !!!! o to własnie chodziło !!! Duuuża wygrana !! teraz tylko czekam na Siene i Parme !! .....p.s a wiecei że Lippi ni bedzie mogł palić cygar na meczach !!! bo Uefa zabroniła !! :wink: :?
Jak to????. To nie jakaś plota??. Wczoraj nie pokazywali co prawda jak palił cygaro , ale na początku meczu na chwile pokazali jak Lippi wyrzuca gumę ,a jak Marcello pozbywa sie na początku gumy to znaczy że zamierza sięgnąć po cygarko:) ( ciekawe czy kubańskie):):):).

a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 21:29

Takze dolanczam sie do gratulacji. Mnie szczegolnie cieszy gol Del Piero. Ba, po podaniu Di Vaio.. to pokazuje, ze nie ma miedzy nimi zadnej psychicznej konfrontacji i kazdemu z nich zalezy na dobru druzyny. To powinno mu dodac pewnosci siebie, ktorej zapewne zaczynalo mu brakowac. Kazdy rekord cieszy. Przypieczetowane 1 miejsce w grupie. Teraz tylko pozostaje skupic sie na Serie A.

Ave Juve ;)
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 21:48

Nareszcie sie przelamali !!!! :-D :!: Jest Super. I to jeszcze nie stracili bramki. Ach jak zobaczylem ten wynik to tak sie ucieszylem ze ........ :D :-D :!: Oby tak dalej nasie chlopcy grali. FORZA JUVE JUVE JUVE ......... !!!!!!! :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 00:33

Taa.....i ta bramka Mareski..... :twisted: Ach...miodzio... :D Alex też nieźle przyłożył z lewej (!!!) nogi... :D Według mnie - dwie najładniejsze bramy... :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 18:11

Chodziło mi o kolesia ze studia TVP, tego z dużym czołem, uśmiechem od ucha do ucha i lokowanymi włosami :D
Tak to on mi się niczym nie naraził, tylko trochę się ,,plątał'' ale jak powiedział Yari może był podniecony 8) Jedynie za ,,ten Miccoli'' ma minusa 8)

A tak wogule to niepozali bramki Di Vaio....,,Włośnie nieprzesłali nam tego gola''...hmm.. :roll:

Obrazek
Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 20:21

Hmm... nie wiem co powiedzieć, bo chyba wszysrko zostało już wymienione. Festival strzelecki... 7 bramek JUVE ciężkie chwile chyba
już ma za sobą. Rekord ucieszył mnie jak chole** :D . Nikt jeszcze nikomu w LM nie dobił tylu bramek. Każdy napastnik zaliczył przynajmniej po jednym trafieniu CUDNE!!! Żal mi jedunie Rampulli,
który chyba troszkę nudził się na bramce... :D

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 22:43

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Chodziło mi o kolesia ze studia TVP, tego z dużym czołem, uśmiechem od ucha do ucha i lokowanymi włosami :D
Tak to on mi się niczym nie naraził, tylko trochę się ,,plątał'' ale jak powiedział Yari może był podniecony 8) Jedynie za ,,ten Miccoli'' ma minusa 8)

A tak wogule to niepozali bramki Di Vaio....,,Włośnie nieprzesłali nam tego gola''...hmm.. :roll:
Nie czepiajcie się Pola. Naprawdę polubiłem tego gościa. Fachowiec jak się patrzy. A to że mu się język plącze, coż, późno jest, tyle wrażeń, tyle rzeczy chciało by się powiedzieć, a program jest krótki, więc zdarza się pomylić. Zresztą jego żywioł to gazeta, a nie telewizja :) Bardzo podobają mi się jego komentarze do meczów - zwięzłe, rzeczowe, fachowe. No i czasami jakiś żart, jak np. po którymś meczu Galaty (chyba z Sociedad), kiedy skomentował szopki, jakie odstawiał De Boer - "Już wiem, dlaczego Barcelona ledwo załapała się do Pucharu UEFA. Panie Franku, czas na emeryturę." :lol:

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 00:52

Johnny pisze:Hmm... nie wiem co powiedzieć, bo chyba wszysrko zostało już wymienione. Festival strzelecki... 7 bramek JUVE ciężkie chwile chyba
już ma za sobą. Rekord ucieszył mnie jak chole** :D . Nikt jeszcze nikomu w LM nie dobił tylu bramek. Każdy napastnik zaliczył przynajmniej po jednym trafieniu CUDNE!!! Żal mi jedunie Rampulli,
który chyba troszkę nudził się na bramce... :D
Rampulli :?: :?: :!: :!:
Oglądałeś na pewno ten sam mecz??!! Bo w tym co ja widziałem grał Chimenti........ :twisted:

Pessotto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 09:24

Cudowne spotkanie piłkarzy Juve i najwyższe zwycięstwo w LM , FORZA JUVEEE :D :D :D

Zablokowany