Charakterystyczni gracze Juve
- Hincha
- Juventino
Jako, ze kibicem Juventusu nie jestem moge ocenic to bardziej obiektywnie niz Wy.
Boniek, Platini (<---chyba 2 sztandarowe postacie JUVE), Edgar Davids (<--- dla mnie bardziej charakterystyczny niz Del Piero do niedawna i nie chodzi mi bynajmniej o wyglad. Trudno bylo wyobrazic sobie Davidsa w innej koszulce niz ta w bialo-czarne pasy. Jak patrze na zdjecia z wczorajszej prezentacji w Barcelonie to odnosze wrazenie, ze cos jest nie tak :roll: - tak troche dziwnie mu w barwach blaugrana), Deschamps, Zidane. Z obecnych Alessandro del Piero, Buffon
Boniek, Platini (<---chyba 2 sztandarowe postacie JUVE), Edgar Davids (<--- dla mnie bardziej charakterystyczny niz Del Piero do niedawna i nie chodzi mi bynajmniej o wyglad. Trudno bylo wyobrazic sobie Davidsa w innej koszulce niz ta w bialo-czarne pasy. Jak patrze na zdjecia z wczorajszej prezentacji w Barcelonie to odnosze wrazenie, ze cos jest nie tak :roll: - tak troche dziwnie mu w barwach blaugrana), Deschamps, Zidane. Z obecnych Alessandro del Piero, Buffon
Visca!
- beavis
- Juventino
Jest kilku graczy ale dla mnie znakiem rozpoznawczym jest zdecydowanie Alex Del Piero.Moj ukochany pilkarz wierze ze do konca kariery bedzie wierny JUVE i wiele jeszcze z nimi zdobedzie.Zaliczylbym jeszcze Viallego Ravanelliego Roberto Baggio i Zidane 

- fighter_juve
- Juventino
napewno te najstarze gracze w druzynie jak Ciro Ferrara, Antonio Conte, Paolo Montero, Mark Iuliano, Gianluca Pessotto, Alessandro Birindelli i Alessio Tacchinardi.
Ale nie tylko oni.
Ale nie tylko oni.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- łyziu
- Juventino
z kim kojarzy mi sie JUVE? - na pewno wymieniany tu milion razy Alex, Nedved, Di Vaio, Ferrera, Dawid T., ale najczęściej gdy pomyśle o JUVE przypomina mi się TUDOR
blues is the colour, football is the game
- Reggie
- Juventino
No oczywiście Alex, oraz Tacchinardi, Conte, Ferrara, Zidane, Di Livio no i Dechamps (nie wiem czy dobrze napisałem)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- krzysztof13
- Juventino
conte,pessotto,alesio tachinardi(chyba dobrze napisalem),del piero,toricceli,
- RuTeK
- Juventino
1-Alex
2-ZIdane
3-Nedved(On zapadł tak w pamiec ze go chyba nigdy nie zapomne)
4-Viali
5-BAggio
2-ZIdane
3-Nedved(On zapadł tak w pamiec ze go chyba nigdy nie zapomne)
4-Viali
5-BAggio
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- mnichu
- Juventino
R.Baggio chyba na pierwszym miejscu, oczywiscie Peruzzi, Zidane, Del Piero Deschamps, Di Livio, Davids, Conte, Montero,Ravanelli Vialli. Na pewno nie umieścił bym tam Inzaghiego czy też Vieriego. A szanse na zapamietanie według mnie ma Zambrotta moze Nedved ale nie Di Vaio
- black&white
- Juventino
taa, dla mnie też nazwiska: Vialli, Ravanelli (mój idol), Davids, Del Piero, Casiraghi, Di Livio -tych zawodników zawsze będą się kojarzyć z JUVE....
To były niezapomniane czasy, niezapomniani zawodnicy...
To były niezapomniane czasy, niezapomniani zawodnicy...
Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...