Komu być wiernym?
- FOJM
- Juventino
gdyby doszło do takiego meczu to cieszyłbym się z każdego wyniku ponieważ mimo, iż wolę JUVENTUS niż LEGIĘ to nawet gdyby dróżyna z Warszawy wygrała to byłaby dla nich miła niespodzianka i dobra motywacja. Chciałbym taki mecz zobaczyć - na przykład w 1 fazie grupowej Ligi Mistrzów jest to możliwe za 2-3 lata...
pzdr.
pzdr.

- Lypsky
- Juventino
jestem z zabek pod warszawa klub z naszego miasta to dolcan wiec nie mam watpliwosci druzyna dolcanu nie obchodzi mnie nawet nie wiem kto tam gra i jak a co do mojej ukochanej legiuni to mialbym problem gdyby grala z juve
:lol: forza juve :lol:
:lol: forza juve :lol:
- fighter_juve
- Juventino
Retoryczne pytanie co nie? Juventus !!!!!
i kto 30 innych klubow jeszcze kibicuje to nie prawdziwy fan Juventusu.
i kto 30 innych klubow jeszcze kibicuje to nie prawdziwy fan Juventusu.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Hincha
- Juventino
Oczywiscie, ze Barcelonie 8) !
Pamietam jak podczas spotkan z Wisla czy tez Legia klocilam sie ze znajomymi i rodzina....oni nei wyobrazali sobie jak ja moge kibicowac Barcelonie skoro ta gra z polskim zespolem :roll: :roll:
Podczas meczu to wygladalo tak: ja siedzialam sama w jednej czesci pokoju, ubrana na bordowo-granatowo jak wariatka
, a 9 osob po drugiej stronie.... kibicowali Wisle
....ja Barcelonie
.....fajnie bylo!
Pamietam jak niektore osoby sie do mnie nie odzywaly po tym meczu przez kilka dni, dlatego ze 'darlam sie' po kazdej bramce strzelonej przez Barçe :-D ... conajmniej jakbym zdradzila swoj kraj :roll:
Pamietam jak podczas spotkan z Wisla czy tez Legia klocilam sie ze znajomymi i rodzina....oni nei wyobrazali sobie jak ja moge kibicowac Barcelonie skoro ta gra z polskim zespolem :roll: :roll:
Podczas meczu to wygladalo tak: ja siedzialam sama w jednej czesci pokoju, ubrana na bordowo-granatowo jak wariatka

Pamietam jak niektore osoby sie do mnie nie odzywaly po tym meczu przez kilka dni, dlatego ze 'darlam sie' po kazdej bramce strzelonej przez Barçe :-D ... conajmniej jakbym zdradzila swoj kraj :roll:
usiadlabym na polskiej trybunie, .......ale jakby przeciwnikiem byla Barcelona to kibicowalabym BarçyAle mam inną propozycję Polska - Juventus. Na jakich trybunach zasiądziecie?
Visca!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Drużyna z mojego miasta została zlikwidowana w 2001 roku, największym jej sukcesem była gra w III lidze nigdy nie doszło ani tym bardziej nie dojdzie do konfrontacji Warty z Juventusem, więc temat nie dla mnie. Ale jeżeli jakimś cudem doszło by do takiego meczu to... hmm ciężko powiedzieć ale byłbym raczej za Juve
- KowalFromStolica
- Juventino
Jakby drużyna z mojego miasta(której nie ma
) zagrała z Juve to wynik by się nie liczył.Chciałbym widzieć dobre widowisko.A co do tego za kim byłem w meczu Polska-Włochy to OCZYWIŚCIE że byłem za Polską
Nawet na meczu byłem więc OJCZYZNA przede wszystkim.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- beavis
- Juventino
Chcialbym zeby doszlo do takiego meczu i to jeszcze u mnie w miescie JUVE w najmocniejszym skladzie.Miesiac wczesniej bym juz chyba namiot pod kasami rozbil
A kibicowalbym mysle ze druzynie swojego miasta jednak te korzenie pod warunkiem ze to nie bylby zespol Raków tylko druzyna zebrana z najlepszych chlopakow z Czestochowy. Bylbym dumny ze pokonali by Juve( w co smiem watpic
ale marzyc zawsze mozna)

- Hybryd
- Juventino
U mnie w mieście nie ma specjalnej drużyny piłkarskiej. Ale oprócz Juve kibicuje klubowi z sąsiedniego miasta mianowicie Zagłębiu Sosnowiec, tak więc jeżeli by się to chyba chciałbym remis :twisted: :twisted: :twisted:
- Sarsik
- Juventino
Jakby to był mecz towarzyski to Juventusowi. W PUEFA kibicowałbym Pogoni. W Lidze Mistrzów zależy od sytuacji w tabeli. Jeśli zwycięstwo Pogoni nic by jej nie dawało to jestem za Juve. Jeśli dzięki zwycięstwu Pogoń awansowałaby do 1/8 finału chciałbym aby wygrali. Ale wolę aby Juve był w 1/8 a Pogoń zajęła 3 miejsce niż awansowała Pogoń a Juve całkiem odpadło z pucharów. Chyba rozumiecie o co chodzi?
I need a girl that I can train.
- Molek big fun juve
- Juventino
Ja nie zastanawialbym sie bo od razu bym wybral Juve oni sa w moim sercu na dobre in zle 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe