Serie A 24/25 (2): Hellas Verona 0-3 JUVENTUS FC
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
"To zawodnicy grają, trener nie ma wpływu "
Jak taki paździerz jak Allegri mógł tyle lat powodować, że kibicom krwawiły oczy.
Motta przez 3 miesiące sprawił, że zawodnicy, którzy nie potrafili kopnąć piłki do przodu, nagle potrafią pograć "z klepy". Locatelli nagle umie grać w piłkę
Jest dużo niedokładnośći, ale widać pomysł i z nie pełną kadrą wygląda to obiecująco. Motta to będzie trener, który rozwija zawodników. 90minuta, a oni grają pressingiem na połowie przeciwnika
Człowiek wreszcie odzyskał radość z gry i nie może się doczekać kolejnych meczów. Dużo musieliśmy się nacierpieć, oj dużo...

Jak taki paździerz jak Allegri mógł tyle lat powodować, że kibicom krwawiły oczy.
Motta przez 3 miesiące sprawił, że zawodnicy, którzy nie potrafili kopnąć piłki do przodu, nagle potrafią pograć "z klepy". Locatelli nagle umie grać w piłkę

Człowiek wreszcie odzyskał radość z gry i nie może się doczekać kolejnych meczów. Dużo musieliśmy się nacierpieć, oj dużo...
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 192 razy
Niedokładności jest za dużo, zdecydowanie za dużo, piłki nie trafiają do celu do zawodnika stojącego 5 m dalej ale to chyba kwestia zgrania, element do poprawy.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 192 razy
U wszystkich ale w ofiary ery <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ciosanego nie wiedzieli, że tak można i była tylko gała na Duszano...muszą nauczyć się wszystkiego od podstaw.

- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Mecz na duży plus. Dobrze, że Serb strzela, inaczej znów gotowy na dwa miesiące się zablokować.
Z minusów - niedokładność i podania prokurujące niebezpieczeństwo pod naszą bramkę i nawet nie tyle niedokładność jest problemem, a w ogóle decyzyjność. Ryzykować można na połowie przeciwnika, na swojej pasuje bardziej myśleć o konsekwencji potencjalnej straty...
No i po co Danilo wpuścił na tę parę minut? Czyżby nabijanie spotkań pod przedłużenie kontraktu? Bardzo mi się to nie spodobało.
Ja wiem, że wszystko ładnie wyglądało, aczkolwiek wstrzymał bym konie i poczekał na realną weryfikację drużyny z lepszym rywalem. Oczywiście gra ze słabszymi napawa nadzieją, oraz wygląda, że z top 4 nie powinno być problemów, jeśli z dołem tabeli nie będziemy tracić punktów.
Z minusów - niedokładność i podania prokurujące niebezpieczeństwo pod naszą bramkę i nawet nie tyle niedokładność jest problemem, a w ogóle decyzyjność. Ryzykować można na połowie przeciwnika, na swojej pasuje bardziej myśleć o konsekwencji potencjalnej straty...
No i po co Danilo wpuścił na tę parę minut? Czyżby nabijanie spotkań pod przedłużenie kontraktu? Bardzo mi się to nie spodobało.
Ja wiem, że wszystko ładnie wyglądało, aczkolwiek wstrzymał bym konie i poczekał na realną weryfikację drużyny z lepszym rywalem. Oczywiście gra ze słabszymi napawa nadzieją, oraz wygląda, że z top 4 nie powinno być problemów, jeśli z dołem tabeli nie będziemy tracić punktów.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Tylu frenetycznych, kortomusso, bez szacunku do przeciwnika młodych debiutujących chłopaków! Widać, że chcą grać, grać do przodu, po wynik.
Drużyna na papierze wygląda jak zlepek drugiej lub nawet trzeciej talii do Serie B. Wyniki ponad stan trochę przeczuwam, tylko co z tego? W końcu nie ma wstydu żeby to oglądać.
Agnelli żeby twoja noga więcej w Juventusie nie postała!
ODDAJCIE HERB!
Drużyna na papierze wygląda jak zlepek drugiej lub nawet trzeciej talii do Serie B. Wyniki ponad stan trochę przeczuwam, tylko co z tego? W końcu nie ma wstydu żeby to oglądać.
Agnelli żeby twoja noga więcej w Juventusie nie postała!
ODDAJCIE HERB!

- ItalianoVero
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kto zdobył wczoraj nagrodę MVP? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, a jestem ciekawy czy drugi raz z rzędu Mbangula 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Co ciekawe, w meczu z Como wystawiliśmy najmłodszy wyjściowy skład od kiedy wprowadzili 3 pkt za zwycięstwo, ze śr. wieku 24,4
W meczu z Veroną poszliśmy jeszcze dalej, bo śr. wieku wynosiła 24,1
W meczu z Veroną poszliśmy jeszcze dalej, bo śr. wieku wynosiła 24,1
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
VlahovicItalianoVero pisze: ↑27 sierpnia 2024, 09:57 Kto zdobył wczoraj nagrodę MVP? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, a jestem ciekawy czy drugi raz z rzędu Mbangula![]()

Nic
Ciekawe co teraz myślą fanboye Allegriegeo

A ten Savona to fajnie że strzelił, ale ogólnie dla mnie to placek. Za rok zrobimy na nim fajną plusvalenzę. Choć może zostanie jako zmiennik.
No i w końcu zawodnicy grają na swoich pozycjach. Na skrzydła grają i będą grali skrzydłowi, a nie Mandzukic ( ok tu jakoś to zdało egzamin, ale Mandzu nie miał zadań typowego skrzydlowego), McKenie, De Sciglio, Matuidi i nie pamiętam kto tam jeszcze się przewinął.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ogólnie wszystko super poza tym Luizem, który chyba myśli, że przyjechał z koleżanką na wakacje.
Za wcześnie na poważne wnioski, ale póki co Motta sprawia, że Allegri wygląda jak amator. Nie było plejady gwiazd. Juventus wyszedł składem z poprzedniego sezonu uzupełnionym przez szerzej nieznane nazwiska i do połowy było po meczu. Parę miesięcy temu przyjąłbym remis, wszak to niewygodny Hellas na Bentegodi... musimy czytać mecz.. bla bla...
Uwzględniając nowe transfery można odnieść wrażenie, że Giuntoli wręcz przegiął z zakupami. Ale przyjdą puchary, kontuzje (Thuram, Weah), ktoś zanurkuje z formą a zespół będzie grał dalej. Tak trzymać, tworzy się coś fajnego. Może przestaniemy kłaść wyniki na rzutach rożnych i formie dnia tego czy innego zawodnika.
Za wcześnie na poważne wnioski, ale póki co Motta sprawia, że Allegri wygląda jak amator. Nie było plejady gwiazd. Juventus wyszedł składem z poprzedniego sezonu uzupełnionym przez szerzej nieznane nazwiska i do połowy było po meczu. Parę miesięcy temu przyjąłbym remis, wszak to niewygodny Hellas na Bentegodi... musimy czytać mecz.. bla bla...
Uwzględniając nowe transfery można odnieść wrażenie, że Giuntoli wręcz przegiął z zakupami. Ale przyjdą puchary, kontuzje (Thuram, Weah), ktoś zanurkuje z formą a zespół będzie grał dalej. Tak trzymać, tworzy się coś fajnego. Może przestaniemy kłaść wyniki na rzutach rożnych i formie dnia tego czy innego zawodnika.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Na trybunach.
Człowieku, któremu uciekł futbol - nie tęsknimy!
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"