Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 14:24

D-Rose pisze:Zaden z nich nie jest łysy. Łysy(Vito Casetti) jest kibicem Fiorentiny. :twisted:

Bielanski - Inter
Buscema - Torino
Hmmm... ostatnio jak na N oglądałem mecz, to jakaś tempa szczała ciągle na Juve coś psioczyła i wydawało mi się, że był łysy. Nawet do eNki na fb pisałem o zdjęcie "tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" ze studia i odpisali, że wezmą moją opinię pod uwagę :smile:

A w niedzielę na nSport w programie jest SerieA a nie żadna machaczkała :doh:

Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 14:46

Kimi To Enrico Buscema vel Mister Torino on kocha Torino i lubi chyba wszystkie drużyny serie a oprócz Juventusu Mnie też działa na nerwy i to bardzo;)

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 15:02

Tylko Kołodziejczyk jest obiektywny, reszta jest antyJuve.

To jak w końcu z tą transmisją, bo są różne wersje...

Liczę na 3 pkt i dobry występ De Ceglie, Caceresa czy Peluso...

Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 15:30

albertcamus pisze:Tylko Kołodziejczyk jest obiektywny, reszta jest antyJuve.

To jak w końcu z tą transmisją, bo są różne wersje...

Liczę na 3 pkt i dobry występ De Ceglie, Caceresa czy Peluso...
Na tej stronce jest jakiś grudniowy odgrzewaniec http://n.pl/co-ogladac/liga-wloska
Na live on sat jest info o transmisji Juve w Nsport

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 15:54

Sampa ma przed tym pojedynkiem ogromny problem z obsadzeniem bramki. Najprawdopodobniej nie zagra Romero, który podczas sparingowej potyczki z zespołem juniorów skręcił staw prawego kolana. Da Costa (pierwszy w kolejce do gry po Argentyńczyku) z kolei nie pojawił się w ośrodku sportowym w Bogliasco ze względu na stan zapalny łokcia. Na chwilę obecną jedynym zdolnym do gry golkiperem jest Berni.

Potwierdza się info, że z drobnym problemem ze ścięgnem boryka się Vucinić i możliwe, że nie wystąpi w tym meczu.

Mam nadzieję, że nasi nie zlekceważą rywala w pierwszej potyczce nowego roku i zdobędą 3 punkty.

3hrin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 16:46

3 bramkarz Sampy, no oby spełniły się powyższe życzenia o nawrzucaniu brameczek jak na sparze. Ale też nie można zlekceważyć, maja tam kilku młodych, dość ciekawych grajów.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 17:29

Kimi pisze:
D-Rose pisze:Zaden z nich nie jest łysy. Łysy(Vito Casetti) jest kibicem Fiorentiny. :twisted:

Bielanski - Inter
Buscema - Torino
Hmmm... ostatnio jak na N oglądałem mecz, to jakaś tempa szczała ciągle na Juve coś psioczyła i wydawało mi się, że był łysy. Nawet do eNki na fb pisałem o zdjęcie "tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" ze studia i odpisali, że wezmą moją opinię pod uwagę :smile:

A w niedzielę na nSport w programie jest SerieA a nie żadna machaczkała :doh:
Musieli zmienić, bo jeszcze o 15 nie było, napisałem na ich forum, że są słabi że nie zaktualizowali tego jeszcze :D

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 17:49

jareckik pisze:
Kimi pisze:A w niedzielę na nSport w programie jest SerieA a nie żadna machaczkała :doh:
Musieli zmienić, bo jeszcze o 15 nie było, napisałem na ich forum, że są słabi że nie zaktualizowali tego jeszcze :D
Ja sprawdziłem w infobocie na gg i było, że Juve ;P

Przy okazji, dla posiadaczy FB - KLIK

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 14:50

W przewidywanych składach "LGDS" wstawiła Peluso. Conte musi mu chyba naprawdę ufać jeżeli wystawiłby go od pierwszej minuty tuż po przybyciu do klubu. Chciałbym być jutro mile zaskoczony jego występem.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 15:09

Vimes pisze:W przewidywanych składach "LGDS" wstawiła Peluso. Conte musi mu chyba naprawdę ufać jeżeli wystawiłby go od pierwszej minuty tuż po przybyciu do klubu.
...i to jeszcze na pozycji Chielliniego, czyli tam, gdzie jest teoretycznie dużo większe ryzyko popełnienia błędu np. ustawienia się lub zrozumienia z kolegami z formacji, niż na pozycji Asamoah.
Na prawej zaś ma wystąpić Padoin. A Isla? :cry:

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 15:17

Vimes pisze:W przewidywanych składach "LGDS" wstawiła Peluso. Conte musi mu chyba naprawdę ufać jeżeli wystawiłby go od pierwszej minuty tuż po przybyciu do klubu. Chciałbym być jutro mile zaskoczony jego występem.
Jestem bardzo ciekawy jego występu, jak pewnie większość z was. Niby wiadomo jak gra, ale kiedy zawodnik przechodzi do innego klubu, to zawsze podczas pierwszego występu towarzyszy pewnego rodzaju "ciekawość" jak się on sprawdzi w nowym klubie.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 15:20

pumex pisze:...i to jeszcze na pozycji Chielliniego, czyli tam, gdzie jest teoretycznie dużo większe ryzyko popełnienia błędu np. ustawienia się lub zrozumienia z kolegami z formacji, niż na pozycji Asamoah.
We Włoszech większość osób jest zgodna co do tego, że Peluso ma wiele do zaoferowania w defensywie, ale o wiele gorzej wyglądają jego poczynania z przodu. Zgadzam się z tym, że nie powinien grać w podstawie tuż po przybyciu do klubu, ale zaufajmy Conte. Nieraz nas zaskakiwał i było dobrze.
pumex pisze:Na prawej zaś ma wystąpić Padoin. A Isla? :cry:
Też częściej chciałbym oglądać Islę w pierwszym składzie, ale prawda jest taka, że zazwyczaj zawodził, nie wykorzystywał danych mu szans. Co innego Padoin - nie schodzi poniżej pewnego bardzo solidnego poziomu, a obecność na boisku takiego walczaka może być nieoceniona, zwłaszcza że gramy z zespołem niemającym nic do stracenia.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 15:21

I bardzo dobrze, bo po jego ostatnich występach należy mu się zagrać od pierwszej minuty jak psu należy się buda. Isla prucz jednej czy dwóch "przypadkowych" asyst kopał się po czole i obijał żebra/nerki obrońcom rywali grając schematycznie i bez polotu. Padoin w obronie nie prezentował się gorzej, a z przodu nie tracił i potrafił zejść do środka, a nie tylko dośrodkowanie w obrońce.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 15:29

mrozzi pisze:We Włoszech większość osób jest zgodna co do tego, że Peluso ma wiele do zaoferowania w defensywie, ale o wiele gorzej wyglądają jego poczynania z przodu.
I ja się pod tym podpisuje bez wahania. Głównie dlatego krzyczałem na prawo i lewo, że Peluso na wingbacka nie wygląda. Ale żeby od razu w podstawie? Ryzyko jest spore nawet przy głupiej pułapce ofsajdowej, ale racja, zaufajmy Conte.
meda11 pisze:
I bardzo dobrze, bo po jego ostatnich występach należy mu się zagrać od pierwszej minuty jak psu należy się buda.
Tu również w pełni się zgadzam. Zresztą pisałem już, że dla drużyny chyba lepiej, jeśli zagra Padoin. Po prostu nie mogę odżałować tego Isli

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 15:44

pumex pisze:
mrozzi pisze:We Włoszech większość osób jest zgodna co do tego, że Peluso ma wiele do zaoferowania w defensywie, ale o wiele gorzej wyglądają jego poczynania z przodu.
I ja się pod tym podpisuje bez wahania. Głównie dlatego krzyczałem na prawo i lewo, że Peluso na wingbacka nie wygląda. Ale żeby od razu w podstawie? Ryzyko jest spore nawet przy głupiej pułapce ofsajdowej, ale racja, zaufajmy Conte.
Ja się zastanawiam, co na to Caceres. Bo wygląda to tak, jakby klub za wszelką cenę nie chciał go wpuszczać na boisko.

Zablokowany