Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Hmmm... ostatnio jak na N oglądałem mecz, to jakaś tempa szczała ciągle na Juve coś psioczyła i wydawało mi się, że był łysy. Nawet do eNki na fb pisałem o zdjęcie "tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" ze studia i odpisali, że wezmą moją opinię pod uwagęD-Rose pisze:Zaden z nich nie jest łysy. Łysy(Vito Casetti) jest kibicem Fiorentiny. :twisted:
Bielanski - Inter
Buscema - Torino
A w niedzielę na nSport w programie jest SerieA a nie żadna machaczkała :doh:
- Sebkovič
- Juventino
Kimi To Enrico Buscema vel Mister Torino on kocha Torino i lubi chyba wszystkie drużyny serie a oprócz Juventusu Mnie też działa na nerwy i to bardzo;)
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

- albertcamus
- Juventino
Tylko Kołodziejczyk jest obiektywny, reszta jest antyJuve.
To jak w końcu z tą transmisją, bo są różne wersje...
Liczę na 3 pkt i dobry występ De Ceglie, Caceresa czy Peluso...
- Sebkovič
- Juventino
Na tej stronce jest jakiś grudniowy odgrzewaniec http://n.pl/co-ogladac/liga-wloskaalbertcamus pisze:Tylko Kołodziejczyk jest obiektywny, reszta jest antyJuve.
Na live on sat jest info o transmisji Juve w Nsport
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sampa ma przed tym pojedynkiem ogromny problem z obsadzeniem bramki. Najprawdopodobniej nie zagra Romero, który podczas sparingowej potyczki z zespołem juniorów skręcił staw prawego kolana. Da Costa (pierwszy w kolejce do gry po Argentyńczyku) z kolei nie pojawił się w ośrodku sportowym w Bogliasco ze względu na stan zapalny łokcia. Na chwilę obecną jedynym zdolnym do gry golkiperem jest Berni.
Potwierdza się info, że z drobnym problemem ze ścięgnem boryka się Vucinić i możliwe, że nie wystąpi w tym meczu.
Mam nadzieję, że nasi nie zlekceważą rywala w pierwszej potyczce nowego roku i zdobędą 3 punkty.
Potwierdza się info, że z drobnym problemem ze ścięgnem boryka się Vucinić i możliwe, że nie wystąpi w tym meczu.
Mam nadzieję, że nasi nie zlekceważą rywala w pierwszej potyczce nowego roku i zdobędą 3 punkty.
- jareckik
- Juventino
Musieli zmienić, bo jeszcze o 15 nie było, napisałem na ich forum, że są słabi że nie zaktualizowali tego jeszczeKimi pisze:Hmmm... ostatnio jak na N oglądałem mecz, to jakaś tempa szczała ciągle na Juve coś psioczyła i wydawało mi się, że był łysy. Nawet do eNki na fb pisałem o zdjęcie "tego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" ze studia i odpisali, że wezmą moją opinię pod uwagęD-Rose pisze:Zaden z nich nie jest łysy. Łysy(Vito Casetti) jest kibicem Fiorentiny. :twisted:
Bielanski - Inter
Buscema - Torino![]()
A w niedzielę na nSport w programie jest SerieA a nie żadna machaczkała :doh:

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja sprawdziłem w infobocie na gg i było, że Juve ;Pjareckik pisze:Musieli zmienić, bo jeszcze o 15 nie było, napisałem na ich forum, że są słabi że nie zaktualizowali tego jeszczeKimi pisze:A w niedzielę na nSport w programie jest SerieA a nie żadna machaczkała :doh:
Przy okazji, dla posiadaczy FB - KLIK
- pumex
- Juventino
...i to jeszcze na pozycji Chielliniego, czyli tam, gdzie jest teoretycznie dużo większe ryzyko popełnienia błędu np. ustawienia się lub zrozumienia z kolegami z formacji, niż na pozycji Asamoah.Vimes pisze:W przewidywanych składach "LGDS" wstawiła Peluso. Conte musi mu chyba naprawdę ufać jeżeli wystawiłby go od pierwszej minuty tuż po przybyciu do klubu.
Na prawej zaś ma wystąpić Padoin. A Isla?

- kuba2424
- Juventino
Jestem bardzo ciekawy jego występu, jak pewnie większość z was. Niby wiadomo jak gra, ale kiedy zawodnik przechodzi do innego klubu, to zawsze podczas pierwszego występu towarzyszy pewnego rodzaju "ciekawość" jak się on sprawdzi w nowym klubie.Vimes pisze:W przewidywanych składach "LGDS" wstawiła Peluso. Conte musi mu chyba naprawdę ufać jeżeli wystawiłby go od pierwszej minuty tuż po przybyciu do klubu. Chciałbym być jutro mile zaskoczony jego występem.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
We Włoszech większość osób jest zgodna co do tego, że Peluso ma wiele do zaoferowania w defensywie, ale o wiele gorzej wyglądają jego poczynania z przodu. Zgadzam się z tym, że nie powinien grać w podstawie tuż po przybyciu do klubu, ale zaufajmy Conte. Nieraz nas zaskakiwał i było dobrze.pumex pisze:...i to jeszcze na pozycji Chielliniego, czyli tam, gdzie jest teoretycznie dużo większe ryzyko popełnienia błędu np. ustawienia się lub zrozumienia z kolegami z formacji, niż na pozycji Asamoah.
Też częściej chciałbym oglądać Islę w pierwszym składzie, ale prawda jest taka, że zazwyczaj zawodził, nie wykorzystywał danych mu szans. Co innego Padoin - nie schodzi poniżej pewnego bardzo solidnego poziomu, a obecność na boisku takiego walczaka może być nieoceniona, zwłaszcza że gramy z zespołem niemającym nic do stracenia.pumex pisze:Na prawej zaś ma wystąpić Padoin. A Isla?
- meda11
- Juventino
I bardzo dobrze, bo po jego ostatnich występach należy mu się zagrać od pierwszej minuty jak psu należy się buda. Isla prucz jednej czy dwóch "przypadkowych" asyst kopał się po czole i obijał żebra/nerki obrońcom rywali grając schematycznie i bez polotu. Padoin w obronie nie prezentował się gorzej, a z przodu nie tracił i potrafił zejść do środka, a nie tylko dośrodkowanie w obrońce.pumex pisze:Na prawej zaś ma wystąpić Padoin. A Isla?
- pumex
- Juventino
I ja się pod tym podpisuje bez wahania. Głównie dlatego krzyczałem na prawo i lewo, że Peluso na wingbacka nie wygląda. Ale żeby od razu w podstawie? Ryzyko jest spore nawet przy głupiej pułapce ofsajdowej, ale racja, zaufajmy Conte.mrozzi pisze:We Włoszech większość osób jest zgodna co do tego, że Peluso ma wiele do zaoferowania w defensywie, ale o wiele gorzej wyglądają jego poczynania z przodu.
Tu również w pełni się zgadzam. Zresztą pisałem już, że dla drużyny chyba lepiej, jeśli zagra Padoin. Po prostu nie mogę odżałować tego Islimeda11 pisze:I bardzo dobrze, bo po jego ostatnich występach należy mu się zagrać od pierwszej minuty jak psu należy się buda.pumex pisze:Na prawej zaś ma wystąpić Padoin. A Isla?

Ja się zastanawiam, co na to Caceres. Bo wygląda to tak, jakby klub za wszelką cenę nie chciał go wpuszczać na boisko.pumex pisze:I ja się pod tym podpisuje bez wahania. Głównie dlatego krzyczałem na prawo i lewo, że Peluso na wingbacka nie wygląda. Ale żeby od razu w podstawie? Ryzyko jest spore nawet przy głupiej pułapce ofsajdowej, ale racja, zaufajmy Conte.mrozzi pisze:We Włoszech większość osób jest zgodna co do tego, że Peluso ma wiele do zaoferowania w defensywie, ale o wiele gorzej wyglądają jego poczynania z przodu.