Archiwalny temat o transmisjach internetowych
- Szilgu
- Juventino
Ja mam 30mb i czasem lekko zetnie. Nie jest źle, ale ścinka nie jest chyba winą neta ani kompa, bo nie wierzę, że na 30mb i na moim kompie ścinało by z mojej winy
Więc to raczej kwestia ilości użytkowników w danym momencie.
A co do krzyżyka... trzeba wkleić CAŁY link, a nie tylko to, co się podkreśliło na forum
A co do krzyżyka... trzeba wkleić CAŁY link, a nie tylko to, co się podkreśliło na forum

- J-d-U-o-V-m-E-inik
- Juventino
dzięki Martin 

- delarudii
- Juventino
ja mam neta 4mb i działa super, owszem są delikatne kilkusekundowe przycięcia ale w czasie całej połowy było ich może z 10(?) więc spokojnie da się oglądać. Przyznam, że już dawno, a może nigdy(?) nie oglądałem tak dobrej transmisji w necie. Nawet transmisje drhtv.com.pl z canal plus nie dorastają temu do pięt. Oby więcej takich transmisji, a forumowiczowi, który to wynalazł należy się duże piwo ;]
- Kamil de Lellias
- Juventino
ja za to mam sam dźwięk, a obrazu ani widu...bo słychu jest. zaradzi ktoś coś?
Super! Dzięki, przeoczyłem tą wiadomość
Super! Dzięki, przeoczyłem tą wiadomość
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2012, 16:07 przez Kamil de Lellias, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ciro85
- Juventino
Ten co to wynalazł napisał:Kamil de Lellias pisze:ja za to mam sam dźwięk, a obrazu ani widu...bo słychu jest. zaradzi ktoś coś?
"Jesli mamy tylko dzwiek, a brak obrazu, to ustawiamy jedna dodatkowa rzecz (prawy klawisz myszki -> open preferences -> video -> decoders -> ffmpeg i odznaczamy gpu decoding)"
- bendzamin
- Redaktor
- zebol
- Juventino
Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego w tym Simple TV , jak włączę ten link to pochodzi około 3 sekund i koniec wyrzuca mnie tak jakby muszę nacisnąć play i znowu ładuje i tak w kółko? I jaka jest optymalna prędkość dla tego programu?
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- bendzamin
- Redaktor
- izistaar
- Juventino
Dziękowac ślicznie. Mam nadzieję że znowu pokażą klasę xDbeka pisze:http://www.calcion.eu/live4.htm