Serie A (1): Udinese 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 15:35

Wczoraj Udinese uległo Arsenalowi. Rozdrażnieni będą i na pewno będą chcieli wygrać inaugurację.
Wg mnie Udinese jest drużyną nieobliczalną, może nawet na tym etapie lepszą od Juve. Wydaje mi się, że ich klub jest bardziej zgrany i uporządkowany.
Został tydzień mercato a u nas dziury niemal w każdej formacji, więc wszędobylski chaos w Juve będzie zgubny dla nas. Ale do tego powinniśmy być przyzwyczajeni..
Tak czy inaczej uważam, że dla Juve remis będzie dobrym wynikiem, bo spodziewam się, że Udinese będzie miało przewagę.. mam nadzieję tylko że nie taką jaką miał APOEL nad Wisłą... :P

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 15:52

annihilator1988 pisze:Masakra, za kilka dni rozpoczyna się liga, a już 3 piłkarzy jest wyłączonych. :? Liczę, że Mirko pokona chorobę i zagra w nadchodzącym spotkaniu. p.s módlmy się, aby doniesienia o ofercie dla Fiorentiny okazały się prawdzie :pray:
Spoko, jak się okazuje, liga najpewniej nie ruszy w ten weekend. Piłkarze strajkują. Ja trzymam stronę klubów, ale to już dyskusja na inną okazję. Do następnej kolejki wyzdrowieją a kolejni się połamią

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 20:36

Liga w ten weekend nie ruszy, więc Mirko będzie ogarnięty za tydzień.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 20:45

deszczowy pisze:Liga w ten weekend nie ruszy, więc Mirko będzie ogarnięty za tydzień.
Czyli zaczynamy lige 11 września z Parmą tak czy poprostu mecz z Udine zagramy pare dni później?

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 20:49

<<W@jTEk>> pisze:
deszczowy pisze:Liga w ten weekend nie ruszy, więc Mirko będzie ogarnięty za tydzień.
Czyli zaczynamy lige 11 września z Parmą tak czy poprostu mecz z Udine zagramy pare dni później?
Mi się zdaje ,że kolejka odbędzie sie w innym terminie ...

18danek97

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 20:58

Miejmy nadzieję że nie ruszy liga i zagramy z Matrim, Vuciniciem w składzie i daj Boże z Krasiciem. Co do Udinese jeśli mamy być wielkim Juve jak kiedyś musimy wygrywać takie mecze.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 20:59

<<W@jTEk>> pisze:
Tak na zdrowy rozum, to mi się wydaje że zaczniemy od meczu z Parmą, tak, jak powiedział Qrczak, a z Udine po prostu zagramy w innym terminie. Tak jest zresztą najlogiczniej.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 21:00

Del pisze:Wczoraj Udinese uległo Arsenalowi. Rozdrażnieni będą i na pewno będą chcieli wygrać inaugurację.
Wg mnie Udinese jest drużyną nieobliczalną, może nawet na tym etapie lepszą od Juve. Wydaje mi się, że ich klub jest bardziej zgrany i uporządkowany.
Został tydzień mercato a u nas dziury niemal w każdej formacji, więc wszędobylski chaos w Juve będzie zgubny dla nas. Ale do tego powinniśmy być przyzwyczajeni..
Tak czy inaczej uważam, że dla Juve remis będzie dobrym wynikiem, bo spodziewam się, że Udinese będzie miało przewagę.. mam nadzieję tylko że nie taką jaką miał APOEL nad Wisłą... :P
Wszędobylski chaos to bardzo trafne stwierdzenie. Przerażają jednak pierwsze 2 zdania, mam wrażenie, że to my jesteśmy jakimś średniakiem serie a i gramy z gigantem.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 21:08

Teraz kolejka sie nie odbedzie, pozniej przerwa na reprezentracje wiec zaczniemy od 2 kolejki u siebie z Parma. Dla nas to chyba korzystne rozwiazanie.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 21:11

kosciu88 pisze:Teraz kolejka sie nie odbedzie, pozniej przerwa na reprezentracje wiec zaczniemy od 2 kolejki u siebie z Parma. Dla nas to chyba korzystne rozwiazanie.
Zależy jak na to patrzeć, ja tam odliczałem godziny do startu sezonu :|

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2011, 21:58

^FAZZI^ pisze:
kosciu88 pisze:Teraz kolejka sie nie odbedzie, pozniej przerwa na reprezentracje wiec zaczniemy od 2 kolejki u siebie z Parma. Dla nas to chyba korzystne rozwiazanie.
Zależy jak na to patrzeć, ja tam odliczałem godziny do startu sezonu :|
Też odliczam godzinki + mecz na C+!
Mamy już w sumie lewego pomocnika, więc możemy zaczynać!!
uheuhe.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2011, 09:53

<<W@jTEk>> pisze:
A czy piłkarze Primavery należą do związków zawodowych? Bo jak nie, to mogliby rozegrać pierwszą kolejkę w zastępstwie starszych, pazernych kolegów :wink:.

Obrazek
Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2011, 09:54

Zrozumiałe, że każdy z nas nie może się już doczekać startu ligi, ale to opóźnienie to dla nas świetna wiadomość. Zdążymy skompletować skład i być może powrócą kontuzjowani piłkarze. Oby tylko następni się w tym czasie nie połamali ;]

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2011, 10:11

Kicek7 pisze:Zrozumiałe, że każdy z nas nie może się już doczekać startu ligi, ale to opóźnienie to dla nas świetna wiadomość. Zdążymy skompletować skład i być może powrócą kontuzjowani piłkarze. Oby tylko następni się w tym czasie nie połamali ;]
Najprędzej to zamiast się wyleczyć, to się bardziej dołamią i dopiero będzie kicha :D
Tak na serio, to przychodzi nam czekać na inaugaracje dopiero do 11 - ego?

ReggaeMan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2011, 10:41

8 jeszcze jest otwarcie stadionu, dwa mecze w ciągu 3dni :dance:

Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.

Michel Platini
Zablokowany