Serie A (1): Udinese 0-0 JUVENTUS
- Del
- Juventino
Wczoraj Udinese uległo Arsenalowi. Rozdrażnieni będą i na pewno będą chcieli wygrać inaugurację.
Wg mnie Udinese jest drużyną nieobliczalną, może nawet na tym etapie lepszą od Juve. Wydaje mi się, że ich klub jest bardziej zgrany i uporządkowany.
Został tydzień mercato a u nas dziury niemal w każdej formacji, więc wszędobylski chaos w Juve będzie zgubny dla nas. Ale do tego powinniśmy być przyzwyczajeni..
Tak czy inaczej uważam, że dla Juve remis będzie dobrym wynikiem, bo spodziewam się, że Udinese będzie miało przewagę.. mam nadzieję tylko że nie taką jaką miał APOEL nad Wisłą...
Wg mnie Udinese jest drużyną nieobliczalną, może nawet na tym etapie lepszą od Juve. Wydaje mi się, że ich klub jest bardziej zgrany i uporządkowany.
Został tydzień mercato a u nas dziury niemal w każdej formacji, więc wszędobylski chaos w Juve będzie zgubny dla nas. Ale do tego powinniśmy być przyzwyczajeni..
Tak czy inaczej uważam, że dla Juve remis będzie dobrym wynikiem, bo spodziewam się, że Udinese będzie miało przewagę.. mam nadzieję tylko że nie taką jaką miał APOEL nad Wisłą...

- pumex
- Juventino
Spoko, jak się okazuje, liga najpewniej nie ruszy w ten weekend. Piłkarze strajkują. Ja trzymam stronę klubów, ale to już dyskusja na inną okazję. Do następnej kolejki wyzdrowieją a kolejni się połamiąannihilator1988 pisze:Masakra, za kilka dni rozpoczyna się liga, a już 3 piłkarzy jest wyłączonych. :? Liczę, że Mirko pokona chorobę i zagra w nadchodzącym spotkaniu. p.s módlmy się, aby doniesienia o ofercie dla Fiorentiny okazały się prawdzie

- Qrczak
- Juventino
Mi się zdaje ,że kolejka odbędzie sie w innym terminie ...<<W@jTEk>> pisze:Czyli zaczynamy lige 11 września z Parmą tak czy poprostu mecz z Udine zagramy pare dni później?deszczowy pisze:Liga w ten weekend nie ruszy, więc Mirko będzie ogarnięty za tydzień.
- deszczowy
- Juventino
Tak na zdrowy rozum, to mi się wydaje że zaczniemy od meczu z Parmą, tak, jak powiedział Qrczak, a z Udine po prostu zagramy w innym terminie. Tak jest zresztą najlogiczniej.<<W@jTEk>> pisze:Czyli zaczynamy lige 11 września z Parmą tak czy poprostu mecz z Udine zagramy pare dni później?deszczowy pisze:Liga w ten weekend nie ruszy, więc Mirko będzie ogarnięty za tydzień.
Wszędobylski chaos to bardzo trafne stwierdzenie. Przerażają jednak pierwsze 2 zdania, mam wrażenie, że to my jesteśmy jakimś średniakiem serie a i gramy z gigantem.Del pisze:Wczoraj Udinese uległo Arsenalowi. Rozdrażnieni będą i na pewno będą chcieli wygrać inaugurację.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- kosciu88
- Juventino
Teraz kolejka sie nie odbedzie, pozniej przerwa na reprezentracje wiec zaczniemy od 2 kolejki u siebie z Parma. Dla nas to chyba korzystne rozwiazanie.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Zależy jak na to patrzeć, ja tam odliczałem godziny do startu sezonukosciu88 pisze:Teraz kolejka sie nie odbedzie, pozniej przerwa na reprezentracje wiec zaczniemy od 2 kolejki u siebie z Parma. Dla nas to chyba korzystne rozwiazanie.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- nowik92
- Juventino
Też odliczam godzinki + mecz na C+!^FAZZI^ pisze:Zależy jak na to patrzeć, ja tam odliczałem godziny do startu sezonukosciu88 pisze:Teraz kolejka sie nie odbedzie, pozniej przerwa na reprezentracje wiec zaczniemy od 2 kolejki u siebie z Parma. Dla nas to chyba korzystne rozwiazanie.
Mamy już w sumie lewego pomocnika, więc możemy zaczynać!!
uheuhe.
- Vimes
- Juventino
A czy piłkarze Primavery należą do związków zawodowych? Bo jak nie, to mogliby rozegrać pierwszą kolejkę w zastępstwie starszych, pazernych kolegów<<W@jTEk>> pisze:Czyli zaczynamy lige 11 września z Parmą tak czy poprostu mecz z Udine zagramy pare dni później?deszczowy pisze:Liga w ten weekend nie ruszy, więc Mirko będzie ogarnięty za tydzień.
- Kicek7
- Juventino
Zrozumiałe, że każdy z nas nie może się już doczekać startu ligi, ale to opóźnienie to dla nas świetna wiadomość. Zdążymy skompletować skład i być może powrócą kontuzjowani piłkarze. Oby tylko następni się w tym czasie nie połamali ;]
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Najprędzej to zamiast się wyleczyć, to się bardziej dołamią i dopiero będzie kichaKicek7 pisze:Zrozumiałe, że każdy z nas nie może się już doczekać startu ligi, ale to opóźnienie to dla nas świetna wiadomość. Zdążymy skompletować skład i być może powrócą kontuzjowani piłkarze. Oby tylko następni się w tym czasie nie połamali ;]

Tak na serio, to przychodzi nam czekać na inaugaracje dopiero do 11 - ego?