Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 2-0 Catania
- wierzba
- Juventino
Postawiłem 100 zł na Juve. Mam nadzieję, że tym razem nie zawiodą ( ile można ?
)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Pan Mietek
- Juventino
Pomijając fakt, że nie umiesz obstawiać to życzę wygranej^FAZZI^ pisze:Postawiłem 100 zł na Juve. Mam nadzieję, że tym razem nie zawiodą ( ile można ?)

To taki akt wiaryMietson pisze:Pomijając fakt, że nie umiesz obstawiać to życzę wygranej^FAZZI^ pisze:Postawiłem 100 zł na Juve. Mam nadzieję, że tym razem nie zawiodą ( ile można ?)
Rok temu jak był mecz pucharowy z Napoli to też wszyscy lali w majty ze strachu a skończyło się 3 do jaja
Może teraz będzie podobnie?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Pan Mietek
- Juventino
Pamiętam swój akt wiary - na kuponie miałem 6 typów na awans w Lidze Europejskiej, w tym awans Juve z Fulham (już po pierwszym meczu!). Postawiłem na szczęście tylko dychę (do wygrania 7 dych) i nie wszedł mi tylko 1^FAZZI^ pisze:To taki akt wiaryMietson pisze:Pomijając fakt, że nie umiesz obstawiać to życzę wygranej^FAZZI^ pisze:Postawiłem 100 zł na Juve. Mam nadzieję, że tym razem nie zawiodą ( ile można ?)
Rok temu jak był mecz pucharowy z Napoli to też wszyscy lali w majty ze strachu a skończyło się 3 do jaja

- Wojtek
- Juventino
wielkie dzięki!wierzba pisze:link do transmisji PL http://sportstream24.com/watch_online_16
co do meczu:
świetny Alex! Genialnie wkręcił w ziemie Błażeja

I co ? 8) Kto tu nie umie obstawiać 8) ;pMietson pisze:Pamiętam swój akt wiary - na kuponie miałem 6 typów na awans w Lidze Europejskiej, w tym awans Juve z Fulham (już po pierwszym meczu!). Postawiłem na szczęście tylko dychę (do wygrania 7 dych) i nie wszedł mi tylko 1^FAZZI^ pisze:To taki akt wiaryMietson pisze:
Pomijając fakt, że nie umiesz obstawiać to życzę wygranejRok temu jak był mecz pucharowy z Napoli to też wszyscy lali w majty ze strachu a skończyło się 3 do jaja
- jareckik
- Juventino
Pierwsza połowa dość pewna, gramy tak jak chcieliście, brzydko, wolno bez pomysłu a skutecznie. Powinno być 2-0 no ale 1-0 tez ok. Sorensen 100 razy lepszy od Grygery i jedna centre ładną miał, nawet wyprzedził Krasica raz, moze cos z niego bedzie ;] Gramy bez napastnika, Del Piero nie wiem kogo gra ale jest go wszedzie pelno, w srodku na skrzydle w ataku, najlepszy gracz pierwszej połowy i popisowa akcja, wkrecajac Augustyna w ziemie...
Nie chwal dnia...FAZZI pisze:I co ? Kto tu nie umie obstawiać ;p
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2011, 21:53 przez jareckik, łącznie zmieniany 3 razy.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Na goraco po pierwszej polowie dobra gra Juve, ladnie Sorensen, Alex, Krasic i Melo. Szkoda fenomenalnego zagrania DP i przyjecia Marchisio, bo pozniej spartoczył, ale... może w drugiej polowie ?
:twisted:
FORZA JUVE!
:twisted:
FORZA JUVE!
- Kubba
- Juventino
Sprowadzili Toniego a temu korzeń pękł... Super!
Co do meczu. Ujdzie, jakoś rewelacyjnie nie gramy. Przewaga oczywiście jest, ale nie jestem jakoś szczególnie ułechtany...
Del Piero
Krasić lepiej niż poprzednio, ale czasami za bardzo się harci
Co do meczu. Ujdzie, jakoś rewelacyjnie nie gramy. Przewaga oczywiście jest, ale nie jestem jakoś szczególnie ułechtany...
Del Piero

Krasić lepiej niż poprzednio, ale czasami za bardzo się harci
- karosznurek
- Juventino
Świetna połowa w wykonaniu Del Piero choć odczuwa się brak środkowego napastnika. Tak ogólnie to mecz średni.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."