Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 2-0 Catania
-
wierzba
- Juventino

- Pan Mietek
- Juventino

- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To taki akt wiaryMietson pisze:Pomijając fakt, że nie umiesz obstawiać to życzę wygranej^FAZZI^ pisze:Postawiłem 100 zł na Juve. Mam nadzieję, że tym razem nie zawiodą ( ile można ?)
Rok temu jak był mecz pucharowy z Napoli to też wszyscy lali w majty ze strachu a skończyło się 3 do jaja
Może teraz będzie podobnie?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Pan Mietek
- Juventino

Pamiętam swój akt wiary - na kuponie miałem 6 typów na awans w Lidze Europejskiej, w tym awans Juve z Fulham (już po pierwszym meczu!). Postawiłem na szczęście tylko dychę (do wygrania 7 dych) i nie wszedł mi tylko 1^FAZZI^ pisze:To taki akt wiaryMietson pisze:Pomijając fakt, że nie umiesz obstawiać to życzę wygranej^FAZZI^ pisze:Postawiłem 100 zł na Juve. Mam nadzieję, że tym razem nie zawiodą ( ile można ?)
Rok temu jak był mecz pucharowy z Napoli to też wszyscy lali w majty ze strachu a skończyło się 3 do jaja
- Wojtek
- Juventino

wielkie dzięki!wierzba pisze:link do transmisji PL http://sportstream24.com/watch_online_16
co do meczu:
świetny Alex! Genialnie wkręcił w ziemie Błażeja
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
I co ? 8) Kto tu nie umie obstawiać 8) ;pMietson pisze:Pamiętam swój akt wiary - na kuponie miałem 6 typów na awans w Lidze Europejskiej, w tym awans Juve z Fulham (już po pierwszym meczu!). Postawiłem na szczęście tylko dychę (do wygrania 7 dych) i nie wszedł mi tylko 1^FAZZI^ pisze:To taki akt wiaryMietson pisze:
Pomijając fakt, że nie umiesz obstawiać to życzę wygranejRok temu jak był mecz pucharowy z Napoli to też wszyscy lali w majty ze strachu a skończyło się 3 do jaja
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- jareckik
- Juventino

Pierwsza połowa dość pewna, gramy tak jak chcieliście, brzydko, wolno bez pomysłu a skutecznie. Powinno być 2-0 no ale 1-0 tez ok. Sorensen 100 razy lepszy od Grygery i jedna centre ładną miał, nawet wyprzedził Krasica raz, moze cos z niego bedzie ;] Gramy bez napastnika, Del Piero nie wiem kogo gra ale jest go wszedzie pelno, w srodku na skrzydle w ataku, najlepszy gracz pierwszej połowy i popisowa akcja, wkrecajac Augustyna w ziemie...
Nie chwal dnia...FAZZI pisze:I co ? Kto tu nie umie obstawiać ;p
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2011, 21:53 przez jareckik, łącznie zmieniany 3 razy.
- Buczus_JuveFan
- Juventino

- Kubba
- Juventino

- karosznurek
- Juventino