Serie A (11): Brescia 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
psychol_sympatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 14:31

Żal melo, ale po tym co zrobił na ostatnim meczu powinni go wysłać do abudabi pierwszym dyliżansem.

Po tym co grał aqua w ostatnim meczu, nie boję się o to starcie. Na pewno pośle jakąś super bale do pieroga i gol gwarantowany, a potem forteca na polu karnym i 3 punkty nasze. Life is izi.

KS: Melo - 4

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 14:36

psychol_sympatyk pisze:Żal melo, ale po tym co zrobił na ostatnim meczu powinni go wysłać do abudabi pierwszym dyliżansem.
Mogę wiedzieć co takiego zrobił? Chyba coś przeoczyłem.

EDIT: Nie wyjaśniaj, przeglądnąłem już większość Twoich postów i cudowny topic "Katastrofalne straty", nick jednak adekwatny i zmień dilera :wink:
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2010, 14:48 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 14:47

Jest napinka na Melo, bo w poprzednim sezonie grał piach a teraz nikt nie może uwierzyć, że gra dobrze i z góry chce się go wyrzucić z klubu...

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 15:05

psychol_sympatyk pisze:Żal melo, ale po tym co zrobił na ostatnim meczu powinni go wysłać do abudabi pierwszym dyliżansem.

Po tym co grał aqua w ostatnim meczu, nie boję się o to starcie. Na pewno pośle jakąś super bale do pieroga i gol gwarantowany, a potem forteca na polu karnym i 3 punkty nasze. Life is izi.

KS: Melo - 4
.

Zastanów się nad tym co napisałeś. Następnym razem zrób sobie tabelkę ZA i PRZECIW, przemyśl 100 razy i wtedy się wypowiedz. Mówię Ci, to popłaca.

psychol_sympatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 16:35

kaczy19FJ pisze: Zastanów się nad tym co napisałeś. Następnym razem zrób sobie tabelkę ZA i PRZECIW, przemyśl 100 razy i wtedy się wypowiedz. Mówię Ci, to popłaca.
?? O co chodzi? Jakie za i przeciw? O czym mówisz kolego? Melo to buk futbolu, najbarwniejsza postac w Juventusie. Jest moim ulubiencem i nie znosze jak sie po nim jedzie, jak sie mowi o jakis jego katastrofalnych stratach czy zwykłych stratach.

Zaczalem nawet robic sobie w zeszycie statystyki melo, zeby udowodnic mojemu przyjacielowi Pluto, ze nie ma racji krytykujac go. Zademonstruje wyniki jak dociagne projekt do konca.

Zapamietajcie wszyscy raz na zawsze: psychol_sympatyk kocha melo, MELO jest najlepszy.

Obrazek
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 16:53

Widzisz przyjacielu sympatyku jakie jaja, teraz Ciebie mają za głównego antagonistę Filipa Melo :smile:.

esteban

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 17:05

W wakacje połowa forum chciała się go pozbyć łącznie ze mną :smile:
Teraz wszyscy go lubią i nie wyobrażają sobie środka pomocy juve bez niego
tak to już jest!Szkoda że dziś nie zagra aqua i on to w tej chwili najlepszy duet w juve

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 17:13

esteban pisze:W wakacje połowa forum chciała się go pozbyć łącznie ze mną :smile:
tak to już jest!Szkoda że dziś nie zagra aqua i on to w tej chwili najlepszy duet w juve
Czemu Aqua ma nie zagrać? A co do wcześniejszej wypowiedzi, to cieszę się ,że jako jeden z nielicznych zawsze broniłem Melo i wiedziałem ,iż będą z niego ludzie :)
Darius19 pisze:Skoro nie Aqa nie zagra a jeśli rzeczywiście nie zagra to ciekawe kto zajmie jego miejsce :think:
Czemu Aqua ma nie zagrać? Aha i jeszcze muszę dodać, że bardzo logiczne zdanie.
bajbek17 pisze:Aqua zagra, ale nie zagra duet Agua Melo.
Aha, ok, już się bałem :)
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2010, 17:24 przez Smok-u, łącznie zmieniany 2 razy.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 17:19

Skoro nie Aqa nie zagra a jeśli rzeczywiście nie zagra to ciekawe kto zajmie jego miejsce :think:

FORZA JUVE
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 17:22

Smok-u pisze:
esteban pisze:W wakacje połowa forum chciała się go pozbyć łącznie ze mną :smile:
Czemu Aqua ma nie zagrać? A co do wcześniejszej wypowiedzi, to cieszę się ,że jako jeden z nielicznych zawsze broniłem Melo i wiedziałem ,iż będą z niego ludzie :)
Aqua zagra, ale nie zagra duet Agua Melo.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 18:17

Ja liczę przede wszystkim na postęp w formie Sissoko. Chłop naprawdę potrafi grać w piłkę nie gorzej niż Felipe Melo. Uważam, że zachwyty nad Melo są zdecydowanie przedwczesne i wcale nie uważam by był w jakiejś doskonałej dyspozycji. Nie widzę go jako lidera środka pola jeśli myślimy o sukcesach w Europie.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 18:50

To bedzie bardzo trudny mecz i nie bede bardzo zdziwiony, jak zremisujemy w jakichs dramatycznych okolicznosciach. Brescia potrafi grac w pilke, niedawno napsula krwi Interowi, w dodatku gra u siebie, a my przechodzimy przez okres, w ktorym liczba zawodnikow kontuzjowanych jest wieksza, niz liczba zawodnikow do dyspozycji trenera.

Zawsze (tj. w zeszlym sezonie), kiedy bylismy bardzo, bardzo blisko czolowki, przychodzily wlasnie takie spotkania jak z Brescia, gdzie albo przegrywalismy po slabej grze, albo remisowalismy tracac gola w koncowce. Chcialbym sie dzis wieczorem milo zaskoczyc : )

wierzba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 20:06

didi18

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 20:14

Zgadza się trudny mecz Brescia potrafi grac w piłkę, zresztą miałem okazje oglądać ich 2 mecze i wyglądało to naprawdę dobrze, ale kluczowe mecze są właśnie z przeciwnikami typu Brescia i nie wolno cieszyć się z remisu, ale może być rożnie.

Zapp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2010, 20:25

Dzieki za transmisje.

Zablokowany