Serie A (11): Brescia 1-1 JUVENTUS
- psychol_sympatyk
- Juventino
Żal melo, ale po tym co zrobił na ostatnim meczu powinni go wysłać do abudabi pierwszym dyliżansem.
Po tym co grał aqua w ostatnim meczu, nie boję się o to starcie. Na pewno pośle jakąś super bale do pieroga i gol gwarantowany, a potem forteca na polu karnym i 3 punkty nasze. Life is izi.
KS: Melo - 4
Po tym co grał aqua w ostatnim meczu, nie boję się o to starcie. Na pewno pośle jakąś super bale do pieroga i gol gwarantowany, a potem forteca na polu karnym i 3 punkty nasze. Life is izi.

- Vincitore
- Juventino
Mogę wiedzieć co takiego zrobił? Chyba coś przeoczyłem.psychol_sympatyk pisze:Żal melo, ale po tym co zrobił na ostatnim meczu powinni go wysłać do abudabi pierwszym dyliżansem.
EDIT: Nie wyjaśniaj, przeglądnąłem już większość Twoich postów i cudowny topic "Katastrofalne straty", nick jednak adekwatny i zmień dilera
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2010, 14:48 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- kaczy19FJ
- Juventino
.psychol_sympatyk pisze:Żal melo, ale po tym co zrobił na ostatnim meczu powinni go wysłać do abudabi pierwszym dyliżansem.
Zastanów się nad tym co napisałeś. Następnym razem zrób sobie tabelkę ZA i PRZECIW, przemyśl 100 razy i wtedy się wypowiedz. Mówię Ci, to popłaca.
- psychol_sympatyk
- Juventino
?? O co chodzi? Jakie za i przeciw? O czym mówisz kolego? Melo to buk futbolu, najbarwniejsza postac w Juventusie. Jest moim ulubiencem i nie znosze jak sie po nim jedzie, jak sie mowi o jakis jego katastrofalnych stratach czy zwykłych stratach.kaczy19FJ pisze: Zastanów się nad tym co napisałeś. Następnym razem zrób sobie tabelkę ZA i PRZECIW, przemyśl 100 razy i wtedy się wypowiedz. Mówię Ci, to popłaca.
Zaczalem nawet robic sobie w zeszycie statystyki melo, zeby udowodnic mojemu przyjacielowi Pluto, ze nie ma racji krytykujac go. Zademonstruje wyniki jak dociagne projekt do konca.
Zapamietajcie wszyscy raz na zawsze: psychol_sympatyk kocha melo, MELO jest najlepszy.

- esteban
- Juventino
W wakacje połowa forum chciała się go pozbyć łącznie ze mną
Teraz wszyscy go lubią i nie wyobrażają sobie środka pomocy juve bez niego
tak to już jest!Szkoda że dziś nie zagra aqua i on to w tej chwili najlepszy duet w juve
tak to już jest!Szkoda że dziś nie zagra aqua i on to w tej chwili najlepszy duet w juve
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czemu Aqua ma nie zagrać? A co do wcześniejszej wypowiedzi, to cieszę się ,że jako jeden z nielicznych zawsze broniłem Melo i wiedziałem ,iż będą z niego ludzieesteban pisze:W wakacje połowa forum chciała się go pozbyć łącznie ze mną![]()

Czemu Aqua ma nie zagrać? Aha i jeszcze muszę dodać, że bardzo logiczne zdanie.Darius19 pisze:Skoro nie Aqa nie zagra a jeśli rzeczywiście nie zagra to ciekawe kto zajmie jego miejsce
Aha, ok, już się bałembajbek17 pisze:Aqua zagra, ale nie zagra duet Agua Melo.

Ostatnio zmieniony 10 listopada 2010, 17:24 przez Smok-u, łącznie zmieniany 2 razy.
- bajbek17
- Juventino
Aqua zagra, ale nie zagra duet Agua Melo.Smok-u pisze:Czemu Aqua ma nie zagrać? A co do wcześniejszej wypowiedzi, to cieszę się ,że jako jeden z nielicznych zawsze broniłem Melo i wiedziałem ,iż będą z niego ludzieesteban pisze:W wakacje połowa forum chciała się go pozbyć łącznie ze mną![]()
- Marcin_FCJ
- Juventino
Ja liczę przede wszystkim na postęp w formie Sissoko. Chłop naprawdę potrafi grać w piłkę nie gorzej niż Felipe Melo. Uważam, że zachwyty nad Melo są zdecydowanie przedwczesne i wcale nie uważam by był w jakiejś doskonałej dyspozycji. Nie widzę go jako lidera środka pola jeśli myślimy o sukcesach w Europie.
- jakku1
- Juventino
To bedzie bardzo trudny mecz i nie bede bardzo zdziwiony, jak zremisujemy w jakichs dramatycznych okolicznosciach. Brescia potrafi grac w pilke, niedawno napsula krwi Interowi, w dodatku gra u siebie, a my przechodzimy przez okres, w ktorym liczba zawodnikow kontuzjowanych jest wieksza, niz liczba zawodnikow do dyspozycji trenera.
Zawsze (tj. w zeszlym sezonie), kiedy bylismy bardzo, bardzo blisko czolowki, przychodzily wlasnie takie spotkania jak z Brescia, gdzie albo przegrywalismy po slabej grze, albo remisowalismy tracac gola w koncowce. Chcialbym sie dzis wieczorem milo zaskoczyc : )
Zawsze (tj. w zeszlym sezonie), kiedy bylismy bardzo, bardzo blisko czolowki, przychodzily wlasnie takie spotkania jak z Brescia, gdzie albo przegrywalismy po slabej grze, albo remisowalismy tracac gola w koncowce. Chcialbym sie dzis wieczorem milo zaskoczyc : )
- wierzba
- Juventino
- didi18
- Juventino
Zgadza się trudny mecz Brescia potrafi grac w piłkę, zresztą miałem okazje oglądać ich 2 mecze i wyglądało to naprawdę dobrze, ale kluczowe mecze są właśnie z przeciwnikami typu Brescia i nie wolno cieszyć się z remisu, ale może być rożnie.
- Zapp
- Juventino
Dzieki za transmisje.wierzba pisze:transmisja http://sportstream24.com/italy_football/watch_online_6