Serie A (37): JUVENTUS 2-3 Parma [JPC na meczu!!!]
- Feeps
- Juventino
Ta drużyna nie jest poustawiana taktycznie kompletnie !
Zac chyba kazał im chodzić,podawać do siebie i czekać do ostatniego gwizdka.
To Parma potrafi nawet wyprowadzić świetny kontratak a nie powoli z piłką biegnąć jak nasi i...
WRZUCAĆ BEZMYŚLNIE w pole karne.
Ja nie wiem co oni sobie wyobrażają, dzisiejsza piłka to szybkość przede wszystkim. Tu nie ma szybkości, zwalniają sami akcję i cieszą się jak głupi do lustra.
Ta drużyna potrzebuję gruntownej przebudowy, od trenera z pomysłem po piłkarzy z sercem.
Zac chyba kazał im chodzić,podawać do siebie i czekać do ostatniego gwizdka.
To Parma potrafi nawet wyprowadzić świetny kontratak a nie powoli z piłką biegnąć jak nasi i...
WRZUCAĆ BEZMYŚLNIE w pole karne.
Ja nie wiem co oni sobie wyobrażają, dzisiejsza piłka to szybkość przede wszystkim. Tu nie ma szybkości, zwalniają sami akcję i cieszą się jak głupi do lustra.
Ta drużyna potrzebuję gruntownej przebudowy, od trenera z pomysłem po piłkarzy z sercem.
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- me7a7ron
- Juventino
Skrzydłowych!!!!!!!!!!! Niech wreszcie wróci stary system 4-4-2 ze skrzydłowymi bo od tych środkowych pomocników to mi się nie dobrze robi. Ilu można ich jeszcze sprowadzać co transfer to kolejny środkowy pomocnik . Bez sensu . Żal ściska serce patrząc na to do czego doprowadziło skąpstwo blanca.
- pan Zambrotta
- Juventino
nie umiesz ironizować Kamilku, to siedź cicho :C widzisz jakie są efekty, ludzie nie wiedzą o co chodziLypsky pisze:Kto nie zna, ten nie zna^Slim^ pisze:I pewnie masz to info od nasze nowego trenera, którego jeszcze nie znamyLypsky pisze:Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.:!:
:!:
Podobno przegraliśmy.
- ^Slim^
- Juventino
Wow! Połowa albo i więcej użytkowników tego forum nie śpi po nocach wyczekując informacji dotyczących przyszłego trenera, a Ty już wiesz?! Zlituj się, powiedz nam.Lypsky pisze:Kto nie zna, ten nie zna^Slim^ pisze:I pewnie masz to info od nasze nowego trenera, którego jeszcze nie znamyLypsky pisze:Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.:!:
:!:
Mecz tragiczny jak 80% w tym sezonie. Nie ma nawet sensu się rozpisywać. Połowa tych grajków powinna wylecieć na zbity pysk za taką grę, oby ktoś w końcu zrobił z tym porządek.

- Lypsky
- Juventino
Żartujesz sobie?^Slim^ pisze: Wow! Połowa albo i więcej użytkowników tego forum nie śpi po nocach wyczekując informacji dotyczących przyszłego trenera, a Ty już wiesz?! Zlituj się, powiedz nam.
Na zaczepki peZeta odpowiadać nie zamierzamLypsky pisze: Moje tajne źródła potwierdzają, że na 99,9% Benitez od nowego sezonu w Juventusie.

Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 17:36 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Giacobbneri
- Juventino
Zaccheroni dobił kolejny wielki włoski klub. Przeżywali to kibice Interu, Milanu, Lazio (z gwiazdami w składzie) a teraz my. Brakuje mu tylko Romy do kompletu. Brawo.
Osoba która zatrudniła tego dziada nie jest kibicem Juventusu.
Tyle mam do powiedzenia.
Dobrze że sezon już się kończy, bo tego nie da się już oglądać.
Osoba która zatrudniła tego dziada nie jest kibicem Juventusu.
Tyle mam do powiedzenia.
Dobrze że sezon już się kończy, bo tego nie da się już oglądać.
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- mati888
- Juventino
ja tam na mojej świetnej transmisji widziałem tylko jakiś dym. Przez głowę przeleciała mi myśl, że to płonie niedawna zdobycz 'ekipy z Trójmiasta'Pajo1906 pisze:O jakich zamieszkach mowa? Zapodajcie jakies linki, gdy to już będzie możliwe
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Oglądałem jedynie drugą polowę:
Buffon - 6 - pobronił, pobronił, przy brmce trzeciej bez szans
De Ceglie - 4,5 - wolny, przeciętny w obronie, słabiutki w ataku
Caceres - 5 - Barca zrobi interes życie, jeśli Juventus go kupi za więcej niż 5mln euro
Chiellini - 5 - ostatnio słabszy niż Cannavaro, choć pracuje w ofensywie trochę
Cannavaro - 5,5 - kilka świetnych interwencji, kilka razy ośmieszony, normalka
Poulsen - 4 - ach te prostopadłe piłki!
Melo - 6,5 - obok Diego jedyny pomocnik, którego nie można krytykować za ten mecz, dużo dryblingów, mało strat, ładny strzał, kilka fauli
Marchisio -5 -No słaby jest po prostu, ani kiwki, ani podania, ani strzału w światło bramki
Diego - 6,5 - starał się chłopak, parę ciekawych zagrań, walczył, dryblował
Del Piero - 6 - nie tracił zbyt wiele, dwa niewiele chybione rzuty wolne
Iaquinta - 5,5 - bramka trochę ratuje mu ocenę, obecny głównie na skrzydle, przegrane wszystkie pojedynki
Buffon - 6 - pobronił, pobronił, przy brmce trzeciej bez szans
De Ceglie - 4,5 - wolny, przeciętny w obronie, słabiutki w ataku
Caceres - 5 - Barca zrobi interes życie, jeśli Juventus go kupi za więcej niż 5mln euro
Chiellini - 5 - ostatnio słabszy niż Cannavaro, choć pracuje w ofensywie trochę
Cannavaro - 5,5 - kilka świetnych interwencji, kilka razy ośmieszony, normalka
Poulsen - 4 - ach te prostopadłe piłki!
Melo - 6,5 - obok Diego jedyny pomocnik, którego nie można krytykować za ten mecz, dużo dryblingów, mało strat, ładny strzał, kilka fauli
Marchisio -5 -No słaby jest po prostu, ani kiwki, ani podania, ani strzału w światło bramki
Diego - 6,5 - starał się chłopak, parę ciekawych zagrań, walczył, dryblował
Del Piero - 6 - nie tracił zbyt wiele, dwa niewiele chybione rzuty wolne
Iaquinta - 5,5 - bramka trochę ratuje mu ocenę, obecny głównie na skrzydle, przegrane wszystkie pojedynki
- wagner
- Juventino
ale obiektywna ocena nie ma co :rotfl: żałosne, chlopak wrócil po kilku miesiącach rozbratu z piłką, a 100% kibic juve ocenia jego przydatność do drużyny patrząc tylko na jeden mecz, tylko pogratulowaćyanquez pisze: Caceres - 5 - Barca zrobi interes życie, jeśli Juventus go kupi za więcej niż 5mln euro
skrzydle, przegrane wszystkie pojedynki
- ^Slim^
- Juventino
Jeśli ten post jest kierowany do mnie to nie wiem o co Ci chodzi, wytłumacz mi na PW. Wypisujesz głupoty przez które robi się niepotrzebny spam.Lypsky pisze:Żartujesz sobie?^Slim^ pisze: Wow! Połowa albo i więcej użytkowników tego forum nie śpi po nocach wyczekując informacji dotyczących przyszłego trenera, a Ty już wiesz?! Zlituj się, powiedz nam.Na zaczepki peZeta odpowiadać nie zamierzamLypsky pisze: Moje tajne źródła potwierdzają, że na 99,9% Benitez od nowego sezonu w Juventusie.boli prawda z tematu "wszystko o Interze"!