Serie A (2): AS Roma 1-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 16:35

slay_mac pisze:
HubsonJUVE pisze:Czyli moge na przykłąd zmyslic imie nazwisko itp. ale amil musze dac prawdziwy? Bedzie potrzebny do pelnej aktywacji?
Za nic nie podawaj tym oszustom danych ani tym bardziej maila. Skroją cię z całej kasy zanim się zorientujesz.
Skroją go z całej kasy? Przez adres mailowy? :prochno:
Dlaczego dopiero teraz o tym mówisz, gdy już się zarejestrowałem i podałem swoje dane..

Podzielam zdanie poprzedników w kwestii doboru prawego obrońcy na ten mecz. Pod nieobecność Zebiny w tym miejscu powinien grać Caceres. Nie ulega wątpliwości, że nie da nam on na pewno mniej niż dałby nam Grygera, a oczekuje się, że da znacznie więcej. Trochę irytujące jest szukanie pozytywów w grze Czecha.

Na lewej obronie mam mieszane uczucia. Z jednej strony może lepiej mieć pewniejszego w obronie Molinaro, z drugiej nieco bardziej kreatywnego w ofensywie De Ceglie. Zobaczymy co nam Ferrara zaserwuje, oby był to wybór trafiony.

W ataku myślę, że szansę dostanie Del Piero. Chciałbym go widzieć właśnie w takich spotkaniach, gdzie jego obecność może nie być bez znaczenia. Ciekawe jak zaprezentowałby się skład z Camoranesim, Diego, Del Piero i Amaurim czyli wszystkim tym, czym obecnie w ofensywie możemy mocno postraszyć (po okresie przygotowawczym znalazłoby się pewnie miejsce także dla Zebiny).

To Roma. Nie oczekuję łatwego zwycięstwa, chociaż takowe na pewno pozwoliłoby spokojniej spojrzeć w przyszłość. Chcę zobaczyć zaangażowanie i wolę walki przez pełne 90 minut meczu.

Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2009, 16:39 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 16:38

pawełek89 pisze: Oto, jakim składem zagrał Juventus przed tygodniem: Buffon – Grygera, Cannavaro, Chiellini, Salichamdzic (De Ceglie) – Tiago (morzone), Poulsen, Marchisio – Diego (Camoranesi) – Iaquinta, Amauri.
To wypowiedź z asroma.pl . Pawełek89 jest tu błąd i napisz też tam u Was na stronie, że jest nie Morzone, tylko Marrone. No i pisze się Salihamidzic, a nie Salichamidzic.

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 16:48

szczypek pisze:
slay_mac pisze:
HubsonJUVE pisze:Czyli moge na przykłąd zmyslic imie nazwisko itp. ale amil musze dac prawdziwy? Bedzie potrzebny do pelnej aktywacji?
Za nic nie podawaj tym oszustom danych ani tym bardziej maila. Skroją cię z całej kasy zanim się zorientujesz.
Skroją go z całej kasy? Przez adres mailowy? :prochno:
Dlaczego dopiero teraz o tym mówisz, gdy już się zarejestrowałem i podałem swoje dane..
:roll: Przeczytaj jeszcze raz Hubsona.

Co do linków, macie tutaj bardzo fajny:

Sopcast- Channel - 65179

pawełek89

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 16:50

juventinek123 pisze:
pawełek89 pisze: Oto, jakim składem zagrał Juventus przed tygodniem: Buffon – Grygera, Cannavaro, Chiellini, Salichamdzic (De Ceglie) – Tiago (morzone), Poulsen, Marchisio – Diego (Camoranesi) – Iaquinta, Amauri.
To wypowiedź z asroma.pl . Pawełek89 jest tu błąd i napisz też tam u Was na stronie, że jest nie Morzone, tylko Marrone. No i pisze się Salihamidzic, a nie Salichamidzic.

okey napisze do odpowiedniej osoby.Dobrze,ze zauwarzyles literowki.

Obrazek
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 17:06

slay_mac pisze:
Dokładnie. Lepiej załóż sobie czyste konto.. Ja jestem naocznym świadkiem. Konto założyłem jakiś rok temu. Tak mnie okroili, że nawet nie wiem dzisiaj jaki mam login i hasło na tej stronie.

A co do meczu. To tradycyjnie, 4 bramki i do domu :P A tak poważnie, to po tym meczu będziemu mogli ocenić poziom drużyny Ferrary na ten czas.

Medzeer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 17:19

Napoczatku podam wynik jaki przewiduje. 2-4.

Coz, obrona Romy jest w tragicznym stanie, nie maja klasowych zawodnikow, nie liczac mexesa, ktory gdyby zmienil lige lub klub nadal by sie rozwijal i w niedlugim okresie bylby jednym z najlepszych obroncow swiata, niestety on sam nie wystarczy. Roma wszystko stawia na atak, dlatego uwazam, ze wpakuje na bramke jesli nie dwie.

Co do 4 strzelonych bramek, Alex to juz nie ten sam Alex, jednakze cien jego swietnosci powraca w waznych meczach z silnymi przeciwnikami.
Melo i (Marchiso?) powinni zajac sie De Rossim i Pizzaro aby Diego mogl sie bawic i podwyzszac wynik, jesli tak sie stanie nie martwie sie o wynik a moze sie okazac, ze nawet 4 bramki to bedzie malo.

Jesli jednak wynik bedzie sporo mniejszy, pod warunkiem, ze nadal bedzie to wynik pozytywny dla nas, powiniennem przezyc.^^

Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 17:25

Boje się tego meczu ale mam nadzieje na dobrą grę i wygraną. Na papierze Juventus wygląda lepiej ale Roma to Roma, na pewno trzeba czuć respekt dla tego rywala i nie można go pod żadnym warunkiem lekceważyć. Mój typ? 2:1 dla Juventusu.

Jak to jest z tym bet 365? Ja podałem wszystko fałszywe poza imieniem i nazwiskiem (mail też prawdziwy). Mam się obawiać? Skasować konto?

Juventus na zawsze!
Ryder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 17:26

Wchodzimy w nowy sezon i wypadałoby i ten mecz wygrać. Zawsze jest tak, że wszyscy się spodziewają wygranej, a na boisku może być różnie. Dziś liczę na dobrą grę obrony i Diego, wtedy reszta sama się ułoży :wink:

It's morphing time!
Dragonzord!
Mastodont!
Pterodactyl!
Triceratops!
Sabre-toothed tiger!
DAJ KAMJENJA!!!
eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 17:34

JuveR pisze:
slay_mac pisze:
Dokładnie. Lepiej załóż sobie czyste konto.. Ja jestem naocznym świadkiem. Konto założyłem jakiś rok temu. Tak mnie okroili, że nawet nie wiem dzisiaj jaki mam login i hasło na tej stronie.

A co do meczu. To tradycyjnie, 4 bramki i do domu :P A tak poważnie, to po tym meczu będziemu mogli ocenić poziom drużyny Ferrary na ten czas.
Nie wciskajcie im kitów, bo jeszcze ktos uwierzy i meczu nie obejrzy ; )

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Grygera, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie; Tiago, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Amauri, Iaquinta.

sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 17:41

Będzie to dużo ciekawszy mecz niż ten wczorajszy Milanu z Interem. Nie będzie łatwo ale licze na zwycięstwo Juventusu. Chce w pierwszym składzie zobaczyc Del Piero, Diego, Amauriego, Camoranesiego i Melo. Jestem ciekaw jak ułoży się współpraca Del Piero z Diego.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 17:43

Co do bet365, fajnie sie oglada, mam tam nawet toche kasy konto ponad rok i jakos mnie nie okradli...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 18:49

Co się dzieje? Do momentu stracenia najbardziej frajerskiej bramki w ostatniej dekadzie przez nas graliśmy bardzo fajny futbol, a przed chwilą mogliśmy przegrywać 1:2. Najbardziej podoba mi się oczywiście Diego który strzelił piękną bramkę i solidną robotę wykonuje Melo. Tutaj są trzy punkty do zgarnięcia.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 18:49

Pierwsza polowa swietna, ale dramatycznie slabo sedziowana. Nie wiem gdzie arbiter dzisiejszego spotkania ma oczy, ale na pewno nie na miejscu. Dwie bardzo ladne bramki. Na biosku najlepsi Melo i Diego. Udaly nam sie transfery. Nie moge sie doczekac wspolpracy Sissoko i Melo - to powinno byc cos pieknego. Niezle Amauri, niewidoczny Iaquinta, poprawnie obrona. Slabo De Ceglie, Marchisio 5 razy w beznadziejnie glupi i niewymuszony sposob oddaje pilke rywalom. Powinnismy to wygrac.

Make friends for life or make hardcore enemies!
Prokson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 18:50

W idiotyczny sposób straciliśmy bramkę. Gramy lepiej ale to trzeba przełożyć na cyferki.
Z drugiej strony ta akcja Tottiego w końcówce....
dużo żółtych kartek i jestem prawie pewien że drugiej połowie będziemy oglądać sporo prowokacji z jednej i z drugiej strony

Diego. 2,3 głupie straty odpokutowane kapitalną bramką i kilkoma świetymi rozegraniami w tym podaniem do Amaruiego przed trafieniem w słupek
Melo kapitalnie. Minąć go to jak dla kobiety mieć dziecko z eunuchem

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2009, 18:51

Pierwsza polowa swietna, ale dramatycznie slabo sedziowana. Nie wiem gdzie arbiter dzisiejszego spotkania ma oczy, ale na pewno nie na miejscu. Dwie bardzo ladne bramki. Na biosku najlepsi Melo i Diego. Udaly nam sie transfery. Nie moge sie doczekac wspolpracy Sissoko i Melo - to powinno byc cos pieknego. Niezle Amauri, niewidoczny Iaquinta, poprawnie obrona. Slabo De Ceglie, Marchisio 5 razy w beznadziejnie glupi i niewymuszony sposob oddaje pilke rywalom. Powinnismy to wygrac.

Make friends for life or make hardcore enemies!
Zablokowany