Serie A (2): AS Roma 1-3 JUVENTUS
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Skroją go z całej kasy? Przez adres mailowy?slay_mac pisze:Za nic nie podawaj tym oszustom danych ani tym bardziej maila. Skroją cię z całej kasy zanim się zorientujesz.HubsonJUVE pisze:Czyli moge na przykłąd zmyslic imie nazwisko itp. ale amil musze dac prawdziwy? Bedzie potrzebny do pelnej aktywacji?

Dlaczego dopiero teraz o tym mówisz, gdy już się zarejestrowałem i podałem swoje dane..
Podzielam zdanie poprzedników w kwestii doboru prawego obrońcy na ten mecz. Pod nieobecność Zebiny w tym miejscu powinien grać Caceres. Nie ulega wątpliwości, że nie da nam on na pewno mniej niż dałby nam Grygera, a oczekuje się, że da znacznie więcej. Trochę irytujące jest szukanie pozytywów w grze Czecha.
Na lewej obronie mam mieszane uczucia. Z jednej strony może lepiej mieć pewniejszego w obronie Molinaro, z drugiej nieco bardziej kreatywnego w ofensywie De Ceglie. Zobaczymy co nam Ferrara zaserwuje, oby był to wybór trafiony.
W ataku myślę, że szansę dostanie Del Piero. Chciałbym go widzieć właśnie w takich spotkaniach, gdzie jego obecność może nie być bez znaczenia. Ciekawe jak zaprezentowałby się skład z Camoranesim, Diego, Del Piero i Amaurim czyli wszystkim tym, czym obecnie w ofensywie możemy mocno postraszyć (po okresie przygotowawczym znalazłoby się pewnie miejsce także dla Zebiny).
To Roma. Nie oczekuję łatwego zwycięstwa, chociaż takowe na pewno pozwoliłoby spokojniej spojrzeć w przyszłość. Chcę zobaczyć zaangażowanie i wolę walki przez pełne 90 minut meczu.
Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2009, 16:39 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dybala 4ever
- Juventino
To wypowiedź z asroma.pl . Pawełek89 jest tu błąd i napisz też tam u Was na stronie, że jest nie Morzone, tylko Marrone. No i pisze się Salihamidzic, a nie Salichamidzic.pawełek89 pisze: Oto, jakim składem zagrał Juventus przed tygodniem: Buffon – Grygera, Cannavaro, Chiellini, Salichamdzic (De Ceglie) – Tiago (morzone), Poulsen, Marchisio – Diego (Camoranesi) – Iaquinta, Amauri.
- slay_mac
- Juventino
:roll: Przeczytaj jeszcze raz Hubsona.szczypek pisze:Skroją go z całej kasy? Przez adres mailowy?slay_mac pisze:Za nic nie podawaj tym oszustom danych ani tym bardziej maila. Skroją cię z całej kasy zanim się zorientujesz.HubsonJUVE pisze:Czyli moge na przykłąd zmyslic imie nazwisko itp. ale amil musze dac prawdziwy? Bedzie potrzebny do pelnej aktywacji?![]()
Dlaczego dopiero teraz o tym mówisz, gdy już się zarejestrowałem i podałem swoje dane..
Co do linków, macie tutaj bardzo fajny:
Sopcast- Channel - 65179
- pawełek89
- Romanista
juventinek123 pisze:To wypowiedź z asroma.pl . Pawełek89 jest tu błąd i napisz też tam u Was na stronie, że jest nie Morzone, tylko Marrone. No i pisze się Salihamidzic, a nie Salichamidzic.pawełek89 pisze: Oto, jakim składem zagrał Juventus przed tygodniem: Buffon – Grygera, Cannavaro, Chiellini, Salichamdzic (De Ceglie) – Tiago (morzone), Poulsen, Marchisio – Diego (Camoranesi) – Iaquinta, Amauri.
okey napisze do odpowiedniej osoby.Dobrze,ze zauwarzyles literowki.

- JuveR
- Juventino
Dokładnie. Lepiej załóż sobie czyste konto.. Ja jestem naocznym świadkiem. Konto założyłem jakiś rok temu. Tak mnie okroili, że nawet nie wiem dzisiaj jaki mam login i hasło na tej stronie.slay_mac pisze:Za nic nie podawaj tym oszustom danych ani tym bardziej maila. Skroją cię z całej kasy zanim się zorientujesz.HubsonJUVE pisze:Czyli moge na przykłąd zmyslic imie nazwisko itp. ale amil musze dac prawdziwy? Bedzie potrzebny do pelnej aktywacji?
A co do meczu. To tradycyjnie, 4 bramki i do domu

- Medzeer
- Juventino
Napoczatku podam wynik jaki przewiduje. 2-4.
Coz, obrona Romy jest w tragicznym stanie, nie maja klasowych zawodnikow, nie liczac mexesa, ktory gdyby zmienil lige lub klub nadal by sie rozwijal i w niedlugim okresie bylby jednym z najlepszych obroncow swiata, niestety on sam nie wystarczy. Roma wszystko stawia na atak, dlatego uwazam, ze wpakuje na bramke jesli nie dwie.
Co do 4 strzelonych bramek, Alex to juz nie ten sam Alex, jednakze cien jego swietnosci powraca w waznych meczach z silnymi przeciwnikami.
Melo i (Marchiso?) powinni zajac sie De Rossim i Pizzaro aby Diego mogl sie bawic i podwyzszac wynik, jesli tak sie stanie nie martwie sie o wynik a moze sie okazac, ze nawet 4 bramki to bedzie malo.
Jesli jednak wynik bedzie sporo mniejszy, pod warunkiem, ze nadal bedzie to wynik pozytywny dla nas, powiniennem przezyc.^^
Coz, obrona Romy jest w tragicznym stanie, nie maja klasowych zawodnikow, nie liczac mexesa, ktory gdyby zmienil lige lub klub nadal by sie rozwijal i w niedlugim okresie bylby jednym z najlepszych obroncow swiata, niestety on sam nie wystarczy. Roma wszystko stawia na atak, dlatego uwazam, ze wpakuje na bramke jesli nie dwie.
Co do 4 strzelonych bramek, Alex to juz nie ten sam Alex, jednakze cien jego swietnosci powraca w waznych meczach z silnymi przeciwnikami.
Melo i (Marchiso?) powinni zajac sie De Rossim i Pizzaro aby Diego mogl sie bawic i podwyzszac wynik, jesli tak sie stanie nie martwie sie o wynik a moze sie okazac, ze nawet 4 bramki to bedzie malo.
Jesli jednak wynik bedzie sporo mniejszy, pod warunkiem, ze nadal bedzie to wynik pozytywny dla nas, powiniennem przezyc.^^
- Alexis93
- Juventino
Boje się tego meczu ale mam nadzieje na dobrą grę i wygraną. Na papierze Juventus wygląda lepiej ale Roma to Roma, na pewno trzeba czuć respekt dla tego rywala i nie można go pod żadnym warunkiem lekceważyć. Mój typ? 2:1 dla Juventusu.
Jak to jest z tym bet 365? Ja podałem wszystko fałszywe poza imieniem i nazwiskiem (mail też prawdziwy). Mam się obawiać? Skasować konto?
Jak to jest z tym bet 365? Ja podałem wszystko fałszywe poza imieniem i nazwiskiem (mail też prawdziwy). Mam się obawiać? Skasować konto?
Juventus na zawsze!
- Ryder
- Juventino
Wchodzimy w nowy sezon i wypadałoby i ten mecz wygrać. Zawsze jest tak, że wszyscy się spodziewają wygranej, a na boisku może być różnie. Dziś liczę na dobrą grę obrony i Diego, wtedy reszta sama się ułoży 
It's morphing time!
Dragonzord!
Mastodont!
Pterodactyl!
Triceratops!
Sabre-toothed tiger!
DAJ KAMJENJA!!!
Dragonzord!
Mastodont!
Pterodactyl!
Triceratops!
Sabre-toothed tiger!
DAJ KAMJENJA!!!
- eslk
- Juventino
Nie wciskajcie im kitów, bo jeszcze ktos uwierzy i meczu nie obejrzy ; )JuveR pisze:Dokładnie. Lepiej załóż sobie czyste konto.. Ja jestem naocznym świadkiem. Konto założyłem jakiś rok temu. Tak mnie okroili, że nawet nie wiem dzisiaj jaki mam login i hasło na tej stronie.slay_mac pisze:Za nic nie podawaj tym oszustom danych ani tym bardziej maila. Skroją cię z całej kasy zanim się zorientujesz.HubsonJUVE pisze:Czyli moge na przykłąd zmyslic imie nazwisko itp. ale amil musze dac prawdziwy? Bedzie potrzebny do pelnej aktywacji?
A co do meczu. To tradycyjnie, 4 bramki i do domuA tak poważnie, to po tym meczu będziemu mogli ocenić poziom drużyny Ferrary na ten czas.
JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Grygera, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie; Tiago, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Amauri, Iaquinta.
- sk1le
- Juventino
Będzie to dużo ciekawszy mecz niż ten wczorajszy Milanu z Interem. Nie będzie łatwo ale licze na zwycięstwo Juventusu. Chce w pierwszym składzie zobaczyc Del Piero, Diego, Amauriego, Camoranesiego i Melo. Jestem ciekaw jak ułoży się współpraca Del Piero z Diego.
- Vincitore
- Juventino
Co się dzieje? Do momentu stracenia najbardziej frajerskiej bramki w ostatniej dekadzie przez nas graliśmy bardzo fajny futbol, a przed chwilą mogliśmy przegrywać 1:2. Najbardziej podoba mi się oczywiście Diego który strzelił piękną bramkę i solidną robotę wykonuje Melo. Tutaj są trzy punkty do zgarnięcia.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Pierwsza polowa swietna, ale dramatycznie slabo sedziowana. Nie wiem gdzie arbiter dzisiejszego spotkania ma oczy, ale na pewno nie na miejscu. Dwie bardzo ladne bramki. Na biosku najlepsi Melo i Diego. Udaly nam sie transfery. Nie moge sie doczekac wspolpracy Sissoko i Melo - to powinno byc cos pieknego. Niezle Amauri, niewidoczny Iaquinta, poprawnie obrona. Slabo De Ceglie, Marchisio 5 razy w beznadziejnie glupi i niewymuszony sposob oddaje pilke rywalom. Powinnismy to wygrac.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Prokson
- Juventino
W idiotyczny sposób straciliśmy bramkę. Gramy lepiej ale to trzeba przełożyć na cyferki.
Z drugiej strony ta akcja Tottiego w końcówce....
dużo żółtych kartek i jestem prawie pewien że drugiej połowie będziemy oglądać sporo prowokacji z jednej i z drugiej strony
Diego. 2,3 głupie straty odpokutowane kapitalną bramką i kilkoma świetymi rozegraniami w tym podaniem do Amaruiego przed trafieniem w słupek
Melo kapitalnie. Minąć go to jak dla kobiety mieć dziecko z eunuchem
Z drugiej strony ta akcja Tottiego w końcówce....
dużo żółtych kartek i jestem prawie pewien że drugiej połowie będziemy oglądać sporo prowokacji z jednej i z drugiej strony
Diego. 2,3 głupie straty odpokutowane kapitalną bramką i kilkoma świetymi rozegraniami w tym podaniem do Amaruiego przed trafieniem w słupek
Melo kapitalnie. Minąć go to jak dla kobiety mieć dziecko z eunuchem
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Pierwsza polowa swietna, ale dramatycznie slabo sedziowana. Nie wiem gdzie arbiter dzisiejszego spotkania ma oczy, ale na pewno nie na miejscu. Dwie bardzo ladne bramki. Na biosku najlepsi Melo i Diego. Udaly nam sie transfery. Nie moge sie doczekac wspolpracy Sissoko i Melo - to powinno byc cos pieknego. Niezle Amauri, niewidoczny Iaquinta, poprawnie obrona. Slabo De Ceglie, Marchisio 5 razy w beznadziejnie glupi i niewymuszony sposob oddaje pilke rywalom. Powinnismy to wygrac.
Make friends for life or make hardcore enemies!