Liga Mistrzów 2009/2010 w Polsacie !!
- figc1898
- Juventino
W TVP dalej rządzi komuna :!: Ja dzisiaj oglądałem finał w nSport. Wszystko profesjonalnie i komentarz na wysokim poziomie. Dobrze, że europejskich pucharów już nie będzie w tej politycznej i zkorumpowanej TVP. Tydzień temu kiedy Szachtar grał z Werderem w finale Pucharu UEFA to oglądałem w dwójce ten mecz i po prostu byłem w szoku jak zaraz po wręczeniu pucharu skończyli transmisję. To jest skandal :!: Myślałem że zazdroszczą ukraińcom wygranego finału a dzisiaj okazuje się to samo zrobili. Pewnie już są zirytowani tymi przetargami na europejskie puchary. Żal już było słuchać i oglądać ich. Teraz niech se puszczają seriale i jazde na wodzie czy lodzie :rotfl:
- KeRmit19
- Juventino
Po wczorajszym meczu rzygam juz transmisjami TVP. Szpakowski vel Szpaq i Juskowiak doprowadzali mnie do furii. Jak dla mnie to jest juz ten sam komentator co kilka lat temu. Mam dosc podniecania sie przy strzalach Ronaldo, Puziolowania i tym podobnych. Dobrze, ze Polsat to wzial. Co prawda maja Koltona, ktory afera Calciopoli bedzie zyl przez nastepne 2 dekady ale mam nadzieje, ze on komentowal meczy Juve nie bedzie. Mamy teraz Diego z niemieckiej ligi to moze na tym skupi swoje ciekawostki.
- bianConrado
- Juventino
Eh.. według mnie Liga Mistrzów w tvp to najgorsze co mogło nam się przytrafić.. Rozumiem zwykły mecz towarzyski ,czy też ligowy po gwizdku powiedzieli parę słów i dziękujemy za relacje dobranoc ,ale do choinki jasnej nie w finale . Wczoraj zrobili to samo co w finale UEFA :snooty: Już myślałem ,że wczoraj to nawet koronacji nie pokażą . Jak LM była w Polsacie to pamiętam jak po wygranej Barcy z Arsenalem pokazywali jak się cieszą po koronacji chyba z 15 min a tutaj ? paranoja ,paranoja i jeszcze raz PARANOJA !!!!!!
dobrze ,że polsat wraca