Liga Mistrzów 2009/2010 w Polsacie !!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2009, 23:17

W TVP dalej rządzi komuna :!: Ja dzisiaj oglądałem finał w nSport. Wszystko profesjonalnie i komentarz na wysokim poziomie. Dobrze, że europejskich pucharów już nie będzie w tej politycznej i zkorumpowanej TVP. Tydzień temu kiedy Szachtar grał z Werderem w finale Pucharu UEFA to oglądałem w dwójce ten mecz i po prostu byłem w szoku jak zaraz po wręczeniu pucharu skończyli transmisję. To jest skandal :!: Myślałem że zazdroszczą ukraińcom wygranego finału a dzisiaj okazuje się to samo zrobili. Pewnie już są zirytowani tymi przetargami na europejskie puchary. Żal już było słuchać i oglądać ich. Teraz niech se puszczają seriale i jazde na wodzie czy lodzie :rotfl:

Obrazek
Obrazek
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 10:59

Po wczorajszym meczu rzygam juz transmisjami TVP. Szpakowski vel Szpaq i Juskowiak doprowadzali mnie do furii. Jak dla mnie to jest juz ten sam komentator co kilka lat temu. Mam dosc podniecania sie przy strzalach Ronaldo, Puziolowania i tym podobnych. Dobrze, ze Polsat to wzial. Co prawda maja Koltona, ktory afera Calciopoli bedzie zyl przez nastepne 2 dekady ale mam nadzieje, ze on komentowal meczy Juve nie bedzie. Mamy teraz Diego z niemieckiej ligi to moze na tym skupi swoje ciekawostki.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 11:04

nawet sie nie pozegnali;) cos typu, ze to koniec LM w TVp ;)

bianConrado

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 15:10

Eh.. według mnie Liga Mistrzów w tvp to najgorsze co mogło nam się przytrafić.. Rozumiem zwykły mecz towarzyski ,czy też ligowy po gwizdku powiedzieli parę słów i dziękujemy za relacje dobranoc ,ale do choinki jasnej nie w finale . Wczoraj zrobili to samo co w finale UEFA :snooty: Już myślałem ,że wczoraj to nawet koronacji nie pokażą . Jak LM była w Polsacie to pamiętam jak po wygranej Barcy z Arsenalem pokazywali jak się cieszą po koronacji chyba z 15 min a tutaj ? paranoja ,paranoja i jeszcze raz PARANOJA !!!!!! :angry: dobrze ,że polsat wraca :ok:

"Inter jest świetny tylko dzięki Calciopoli" - Marcello Lippi

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 maja 2009, 15:50

Szpakowski wczoraj pod koniec relacji powiedział, iż miał zaszczyt komentować finał LM już po raz 19. Powiedział to takim tonem jakby miał pewne wątpliwości co do tego czy będzie mu jeszcze dane komentować takiego typu event. Wiadomo latka lecą i nie wiadomo kiedy LM powróci do TVP.

Obrazek
MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2009, 15:59

Wiecie coś Panowie co wynikło z sobotniej umowy w Szwajcarii nt praw do ligi mistrzów :?: Wg mnie o wiele lepiej ze LM powraca do Polsatu, wraca profesjonalizm. Tylko się cieszyć :smile:

ODPOWIEDZ