Serie A (34): Atalanta 0-4 JUVENTUS (JPC na meczu!!)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
dominiccos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 16:29

Alex się rozstrzelał jak za swoich najlepszych lat... Aż miło popatrzeć. :) Jeszcze pare takich meczów w jego wykonaniu i zostanie królem strzelców w tym sezonie.

hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 16:32

0-4 Del Piero (Min 65)
Click Here for Video

cezar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 16:34

Cieszyłbym się niesamowicie gdyby Alex zdobył koronę króla strzelców. :D

Juve na zawsze w moim sercu...
hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 16:42

Obrazek Obrazek Obrazek

:: Goals ::

0-1 Legrottaglie (Min 1)
Click Here for Video

0-2 Del Piero (Min 5)
Click Here for Video

0-3 Del Piero (Min 33)
Click Here for Video

0-4 Del Piero (Min 65)
Click Here for Video

majcok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 16:45

Mnie by najbardziej ucieszyl widok alexa i treze za szczycie najlepszych strzelcow serie a :D A jest to bardzo mozliwe! 8D

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 16:57

Juve zagrało niezwykle mądrze i konsekwentnie w pierwszej połowie, dwie strzelone bramki na początku meczu i było juz praktycznie pozamiatane...
Nie będa pisał oddzielnie piłkarz po piłkarzu kto jak zagrał, bo ani nie oglądałem tak uwaznie mecz i robiłem co jakis czas obiad :D . Zresztą nikt chyba poza DP sie nie wyróznił..ahhh...ten kochany Alex :D :D król strzelców? :D troszkę jeszcze zostało meczy.
Co mnie ciekawi po tej kolejce? a no ilośc czerwonych kartek, aż 10 w tej kolejce a jeszcze nam został jeden mecz. Rozumiem, że koniec ssezonu każdy punkt jest ważny, no, ale bez przesady, żeby sie tak pruć to Ja jeszcze nie widziałem...ładne rzeczy

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 17:11

Taka powściągliwość w naszych przedmeczowych postach. Strach o remis 0-1 , 0-2 to juz było szaleństwo. A teraz wszyscy cieszą się z niesamowitej zespołowej gry naszego Juve:)
Niestety z powodu koszmarnego przekazu i japońskiego czy chinskiego;/ komantarza, ciężko każdego ocenić.
Faktycznie wyróżniał się strzelec pierwszej bramki Legrotaglie, kurcze facet serio chciał swoją grą podziękować pierwszemu trenerowi. Fakt wylecenia przed końcem meczu pewnie nie przychyli mu pozytywnych komentów ale dla mnie było to gra na wysokim poziomie. No i brameczka w 1-szej minucie :) Bravo bravo :D
No i kto jeszcze strzelec aż 3 bramek nasz jeden JEDYNY Alex Del Piero. Jego pierwszej bramki (niestety przez przekaz strrrraszny :x ) nie widziałam dokładnie nawet wydawało im sie że to Treze. No ale 2 kolejne nie pozostawiały żadnych dyskusji. Druga brameczka samotny rajd, trzecia podobna. Poprostu głęboki ukłon :dance:
ALEX GRAZIE :bravo: :bravo: :bravo:
Buffon się nie narobił w tym meczu zabardzo, Camor gra jak zawsze dobrze jak to Nedved zawsze wysoki poziom miło patrzeć.
Ogólnie lepiej niż w meczu z Parmą. Wiadomo inny ździebko skład wyszedł, ale podania celniejsze gra prawdziwie zespołowa.

No i pogratulować i podziękować szczęściarzom z JPC, za doping i pewnie niezapomniane 4-0 w ich życiu :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
piotrek.prz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 17:16

Maggie Del Piero pisze:
Faktycznie wyróżniał się strzelec pierwszej bramki Legrotaglie, kurcze facet serio chciał swoją grą podziękować pierwszemu trenerowi. Fakt wylecenia przed końcem meczu pewnie nie przychyli mu pozytywnych komentów ale dla mnie było to gra na wysokim poziomie. No i brameczka w 1-szej minucie :) Bravo bravo :D
Dla wszystkich nieświadomych: w relacji JuvePoland był błąd - Legro wcale nie wyleciał z boiska!!! Dostał tylko żółtą kartkę, a realizator się pomylił i wyświetlił napis, że Legro zarobił czerwień, ale to nieprawda... A więc spokojnie, żadnych czerwieni tu nie było :-D

By the way: gdzie się podziali krytycy Aleksa??? No i gdzie jest nasz Even? :think: :lol:

A i jeszcze jedno: wydaje mi się, że obecnie najbardziej niedocenianym piłkarzem Juve jest... Stendardo!!! Ten facet drugi raz z rzędu zagrał bardzo dobrze i - co ciekawe - w obu tych meczach nie straciliśmy gola! Ja bym chciał aby Juve go wykupiło z Lazio - z tego co wiem, jest skonfliktowany z tamtejszym trenerem a więc pewnie nie będą chcieli za niego dużych pieniędzy, a moim zdaniem to bardzo dobry piłkarz!
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008, 17:23 przez piotrek.prz, łącznie zmieniany 1 raz.

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 17:23

myślisz, że Even się pojawi? jak każdy ignorant, będzie się budził gdy Alexowi powinie się noga.. ;)

na plus: Del Piero musi jechać na ME.. no i gramy w LM, a przynajmniej w eliminacjach.
na minus: szkoda, że tak ogrywamy leszczy dopiero na finiszu.. :roll:

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 17:25

yupikajej :-D :D , pieknie po prostu pieknie :P
Alex zagral kapitalny mecz, Treze tez bombowo - bramki nie pyknal, ale 2 asysty to tez super :!:
Jak Roma sie jeszcze 2 razy potknie to 2 miejsce nasze :pray: .

Forza Squadra Bianconera :!:

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 17:28

Maggie Del Piero pisze:Fakt wylecenia przed końcem meczu pewnie nie przychyli mu pozytywnych komentów ale dla mnie było to gra na wysokim poziomie.
Stanowczo dementuję plotki o rzekomym wylocie jednego z moich ulubionych zawodników boiska. Legro dostał żółtą kartkę, tylko genialny realizator pokazał na ekranie, że nasz obrońca obejrzał czerwo...

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 18:06

piękne zwyciestwo i Liga Mistrzów jest juz nasza :happy:

i niespodziewanie Alex Del Piero właczyl sie nam do walki o tytuł króla strzelców.. caly czas mowilismy o tym ze to Treze moze zdobyc ten tytul w tym sezonie ale ostatnio nie strzela.. za to DP jest w swietnej formie i mysle ze jest duza szansa na wygranie klasyfikacji króla

oczywiscie PSExtra nie pokazał meczu :/ :/

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 18:12

Widzialem tylko kawalek meczu, ale powiem troche.
Jestem zadowolony ze wygralismy ten mecz w takim stylu, pieczetujac nasza gre w LM. Swietnie chlopaki. Tak dalej!
Powalczmy jeszcze o ta druga lokate. Trzeba walczyc do upadlego, a noz sie uda.
FORZA JUVE

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
przemek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 18:22

a tu brameczki

maldini
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2008, 18:27

Dobry mecz w naszym wykonaniu, spokojnie z tyłu, konsekwencja w ataku.

Del Piero z hattrikiem dogonił Davida i Boriello, kto wie moze to wlasnie do niego ostatecznie powedruje tytul capo canoniere? :D

Caly zaespol zagral poprawnie, poza 2 stalymi bywalcami na mojej czarnej liscie, mianowicie Molinaro i Nocerino :angry: Ogladajac mecz doszedlm do wniosku ze braku szczegolnie tego drugiego grajac ewentualnie w 10 w ogole bysmy nie odczuli. 0 odbiorow, 0 celnych podan (chyba ze do kolegi do tylu, nie oddalonego wiecej niz na 10 m.), 0 jakiejkolweik przydatnosci na boisku poporstu 0 ...

No coz mozna powiedziec ze juz mamy LM, wiec cieszmy sie ;)

Zablokowany