Serie A (34): Atalanta 0-4 JUVENTUS (JPC na meczu!!)
- dominiccos
- Juventino
Alex się rozstrzelał jak za swoich najlepszych lat... Aż miło popatrzeć.
Jeszcze pare takich meczów w jego wykonaniu i zostanie królem strzelców w tym sezonie.

- hijjawi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino

:: Goals ::
0-1 Legrottaglie (Min 1)
Click Here for Video
0-2 Del Piero (Min 5)
Click Here for Video
0-3 Del Piero (Min 33)
Click Here for Video
0-4 Del Piero (Min 65)
Click Here for Video
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Juve zagrało niezwykle mądrze i konsekwentnie w pierwszej połowie, dwie strzelone bramki na początku meczu i było juz praktycznie pozamiatane...
Nie będa pisał oddzielnie piłkarz po piłkarzu kto jak zagrał, bo ani nie oglądałem tak uwaznie mecz i robiłem co jakis czas obiad
. Zresztą nikt chyba poza DP sie nie wyróznił..ahhh...ten kochany Alex
król strzelców?
troszkę jeszcze zostało meczy.
Co mnie ciekawi po tej kolejce? a no ilośc czerwonych kartek, aż 10 w tej kolejce a jeszcze nam został jeden mecz. Rozumiem, że koniec ssezonu każdy punkt jest ważny, no, ale bez przesady, żeby sie tak pruć to Ja jeszcze nie widziałem...ładne rzeczy
Nie będa pisał oddzielnie piłkarz po piłkarzu kto jak zagrał, bo ani nie oglądałem tak uwaznie mecz i robiłem co jakis czas obiad

Co mnie ciekawi po tej kolejce? a no ilośc czerwonych kartek, aż 10 w tej kolejce a jeszcze nam został jeden mecz. Rozumiem, że koniec ssezonu każdy punkt jest ważny, no, ale bez przesady, żeby sie tak pruć to Ja jeszcze nie widziałem...ładne rzeczy
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Taka powściągliwość w naszych przedmeczowych postach. Strach o remis 0-1 , 0-2 to juz było szaleństwo. A teraz wszyscy cieszą się z niesamowitej zespołowej gry naszego Juve:)
Niestety z powodu koszmarnego przekazu i japońskiego czy chinskiego;/ komantarza, ciężko każdego ocenić.
Faktycznie wyróżniał się strzelec pierwszej bramki Legrotaglie, kurcze facet serio chciał swoją grą podziękować pierwszemu trenerowi. Fakt wylecenia przed końcem meczu pewnie nie przychyli mu pozytywnych komentów ale dla mnie było to gra na wysokim poziomie. No i brameczka w 1-szej minucie
Bravo bravo
No i kto jeszcze strzelec aż 3 bramek nasz jeden JEDYNY Alex Del Piero. Jego pierwszej bramki (niestety przez przekaz strrrraszny :x ) nie widziałam dokładnie nawet wydawało im sie że to Treze. No ale 2 kolejne nie pozostawiały żadnych dyskusji. Druga brameczka samotny rajd, trzecia podobna. Poprostu głęboki ukłon
ALEX GRAZIE
Buffon się nie narobił w tym meczu zabardzo, Camor gra jak zawsze dobrze jak to Nedved zawsze wysoki poziom miło patrzeć.
Ogólnie lepiej niż w meczu z Parmą. Wiadomo inny ździebko skład wyszedł, ale podania celniejsze gra prawdziwie zespołowa.
No i pogratulować i podziękować szczęściarzom z JPC, za doping i pewnie niezapomniane 4-0 w ich życiu
Niestety z powodu koszmarnego przekazu i japońskiego czy chinskiego;/ komantarza, ciężko każdego ocenić.
Faktycznie wyróżniał się strzelec pierwszej bramki Legrotaglie, kurcze facet serio chciał swoją grą podziękować pierwszemu trenerowi. Fakt wylecenia przed końcem meczu pewnie nie przychyli mu pozytywnych komentów ale dla mnie było to gra na wysokim poziomie. No i brameczka w 1-szej minucie

No i kto jeszcze strzelec aż 3 bramek nasz jeden JEDYNY Alex Del Piero. Jego pierwszej bramki (niestety przez przekaz strrrraszny :x ) nie widziałam dokładnie nawet wydawało im sie że to Treze. No ale 2 kolejne nie pozostawiały żadnych dyskusji. Druga brameczka samotny rajd, trzecia podobna. Poprostu głęboki ukłon

ALEX GRAZIE

Buffon się nie narobił w tym meczu zabardzo, Camor gra jak zawsze dobrze jak to Nedved zawsze wysoki poziom miło patrzeć.
Ogólnie lepiej niż w meczu z Parmą. Wiadomo inny ździebko skład wyszedł, ale podania celniejsze gra prawdziwie zespołowa.
No i pogratulować i podziękować szczęściarzom z JPC, za doping i pewnie niezapomniane 4-0 w ich życiu

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- piotrek.prz
- Juventino
Dla wszystkich nieświadomych: w relacji JuvePoland był błąd - Legro wcale nie wyleciał z boiska!!! Dostał tylko żółtą kartkę, a realizator się pomylił i wyświetlił napis, że Legro zarobił czerwień, ale to nieprawda... A więc spokojnie, żadnych czerwieni tu nie było :-DMaggie Del Piero pisze:
Faktycznie wyróżniał się strzelec pierwszej bramki Legrotaglie, kurcze facet serio chciał swoją grą podziękować pierwszemu trenerowi. Fakt wylecenia przed końcem meczu pewnie nie przychyli mu pozytywnych komentów ale dla mnie było to gra na wysokim poziomie. No i brameczka w 1-szej minucieBravo bravo
![]()
By the way: gdzie się podziali krytycy Aleksa??? No i gdzie jest nasz Even?

A i jeszcze jedno: wydaje mi się, że obecnie najbardziej niedocenianym piłkarzem Juve jest... Stendardo!!! Ten facet drugi raz z rzędu zagrał bardzo dobrze i - co ciekawe - w obu tych meczach nie straciliśmy gola! Ja bym chciał aby Juve go wykupiło z Lazio - z tego co wiem, jest skonfliktowany z tamtejszym trenerem a więc pewnie nie będą chcieli za niego dużych pieniędzy, a moim zdaniem to bardzo dobry piłkarz!
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008, 17:23 przez piotrek.prz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
myślisz, że Even się pojawi? jak każdy ignorant, będzie się budził gdy Alexowi powinie się noga.. 
na plus: Del Piero musi jechać na ME.. no i gramy w LM, a przynajmniej w eliminacjach.
na minus: szkoda, że tak ogrywamy leszczy dopiero na finiszu.. :roll:

na plus: Del Piero musi jechać na ME.. no i gramy w LM, a przynajmniej w eliminacjach.
na minus: szkoda, że tak ogrywamy leszczy dopiero na finiszu.. :roll:
- losbond
- Juventino
yupikajej :-D
, pieknie po prostu pieknie
Alex zagral kapitalny mecz, Treze tez bombowo - bramki nie pyknal, ale 2 asysty to tez super :!:
Jak Roma sie jeszcze 2 razy potknie to 2 miejsce nasze
.
Forza Squadra Bianconera :!:

Alex zagral kapitalny mecz, Treze tez bombowo - bramki nie pyknal, ale 2 asysty to tez super :!:
Jak Roma sie jeszcze 2 razy potknie to 2 miejsce nasze

Forza Squadra Bianconera :!:
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- mesju
- Qualità Juventino
Stanowczo dementuję plotki o rzekomym wylocie jednego z moich ulubionych zawodników boiska. Legro dostał żółtą kartkę, tylko genialny realizator pokazał na ekranie, że nasz obrońca obejrzał czerwo...Maggie Del Piero pisze:Fakt wylecenia przed końcem meczu pewnie nie przychyli mu pozytywnych komentów ale dla mnie było to gra na wysokim poziomie.
- tabo89
- Juventino
piękne zwyciestwo i Liga Mistrzów jest juz nasza
i niespodziewanie Alex Del Piero właczyl sie nam do walki o tytuł króla strzelców.. caly czas mowilismy o tym ze to Treze moze zdobyc ten tytul w tym sezonie ale ostatnio nie strzela.. za to DP jest w swietnej formie i mysle ze jest duza szansa na wygranie klasyfikacji króla
oczywiscie PSExtra nie pokazał meczu

i niespodziewanie Alex Del Piero właczyl sie nam do walki o tytuł króla strzelców.. caly czas mowilismy o tym ze to Treze moze zdobyc ten tytul w tym sezonie ale ostatnio nie strzela.. za to DP jest w swietnej formie i mysle ze jest duza szansa na wygranie klasyfikacji króla
oczywiscie PSExtra nie pokazał meczu

- darek
- Juventino
- Kryształ
- Juventino
Dobry mecz w naszym wykonaniu, spokojnie z tyłu, konsekwencja w ataku.
Del Piero z hattrikiem dogonił Davida i Boriello, kto wie moze to wlasnie do niego ostatecznie powedruje tytul capo canoniere?
Caly zaespol zagral poprawnie, poza 2 stalymi bywalcami na mojej czarnej liscie, mianowicie Molinaro i Nocerino
Ogladajac mecz doszedlm do wniosku ze braku szczegolnie tego drugiego grajac ewentualnie w 10 w ogole bysmy nie odczuli. 0 odbiorow, 0 celnych podan (chyba ze do kolegi do tylu, nie oddalonego wiecej niz na 10 m.), 0 jakiejkolweik przydatnosci na boisku poporstu 0 ...
No coz mozna powiedziec ze juz mamy LM, wiec cieszmy sie
Del Piero z hattrikiem dogonił Davida i Boriello, kto wie moze to wlasnie do niego ostatecznie powedruje tytul capo canoniere?

Caly zaespol zagral poprawnie, poza 2 stalymi bywalcami na mojej czarnej liscie, mianowicie Molinaro i Nocerino

No coz mozna powiedziec ze juz mamy LM, wiec cieszmy sie