Juventus inwestuje w młodzież
- Tharp
może troche szacunku dla innych?Radeek pisze:
(...) "gadaj z dupą to cie osra".
a ja caly czas CZYTAM jak jeden z drugim przekręca nazwiska i myśli, że jest fajny i młodziezowy.Radeek pisze: Przede wszystkim caly czas slysze Hóntelar...
piłkarze sprowadzani z Ajaxu mają to do siebie że się sprawdzają w lidze włoskiej, tymbardziej w Juventusie. Tak było i będzie.Radeek pisze:(...) Jaka mamy pewnosc ze sie sprawdzi w Serie A. Po co nam kolejny pilkarz z za granicy?
No tak... :doh: nie wiem skąd bierzesz takie "maślane" przemyślenia...Radeek pisze: Druzyna z Italii powinna byc oparta na zawodnikach tego kraju, nikt tak jak oni nie bedzie rozumial powagi grania w takim klubie jak Juventus, nikt tak jak oni nie bedzie rozumial filozogi gry w pilke na pólwyspie Apeninskim.
Reszty wypowiedzi nie komentuje, bo było tam sporo racji.
A racja nie irytuje, w przeciwieństwie do głupoty.
- naros
- Juventino
Według mnie Radeek ma sporo racji, ale znowu nie można grać samymi WłochamiTharpenio pisze:No tak... :doh: nie wiem skąd bierzesz takie "maślane" przemyślenia...Radeek pisze: Druzyna z Italii powinna byc oparta na zawodnikach tego kraju, nikt tak jak oni nie bedzie rozumial powagi grania w takim klubie jak Juventus, nikt tak jak oni nie bedzie rozumial filozogi gry w pilke na pólwyspie Apeninskim.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Gabryś1987
- Juventino
Popieram Towarzyszy :Radeek i Naros. Kluby we Włoszech powinny opierać sie na zawodnikach tego kraju a także doświadczonych Stranierich którzy wiedzą na czym polega gra w Serie A,żadnych super talentach z Hiszpanii czy Anglii
Towarzysz Tharpenio ma absolutną rację że gracze Ajaxu sprawdzają sie doskonale w Serie A.
A kiedy ty widziałeś jakiegoś Czecha albo Francuza w barwach Interu?
Dessena jest b.dobrym zawodnikiem , byłoby swietnie pozyskać jego albo Mavube ....
Towarzysz Tharpenio ma absolutną rację że gracze Ajaxu sprawdzają sie doskonale w Serie A.
akurat większość Francuzów to sie w Juve sprawdziło (nielicze Boumsonga narazie...) A Mavuba jest świetnym środkowym pomocnikiem i byłby wzmocnieniem Juve .juveluck pisze:Dodatkowo podniecacie się sprowadzaniem jakiś buraczanych zawodników z czech czy innej francjii.... faty, mavuba czy jak to tam sie pisze bleeee.
Co wy chcecie zrobić z tego Juve drugi inter. Gdzie w podstawowym składzie wybiega 6 argentyńczyków, narkoman z kolumbii, 2 brazylijczyków i podstarzały portugalczyk
Dessena jest b.dobrym zawodnikiem , byłoby swietnie pozyskać jego albo Mavube ....
"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- juveluck
- Juventino
Ta sprawa wyjaśniona. Nie miałem na myśli, że młodzi zawodnicy w ogóle sie nie liczą. Tylko, że żadna włoska drużyna nigdy nie opierała swojej gry na młodych graczach. Są drużyny które mają młodych i bardzo dobrych zawodników, o czym pisali inni, w końcu włoska reprezentacja młodzieżowa jest jedną z najlepszych w europie. Jednak żadna z nich nie opiera swojej gry na tych zawodnikach.Railis pisze:No przyznam, że troszkę się podjechałem. Niemniej jednak treść posta nie jest adresowana do Juvelucka, ale do tych którzy chcą w Juve gwiazdeczki.hara pisze:Zauważ w wypowiedzi juvelucka takie słowa "prym wiedli młodzi" i już chyba nic więcej nie muszę mówić
Nie w tym rzecz czy sie sprawdzili Francuzi czy też nie. Rzecz w tym, ze lepiej kupować nie gorszych Włochów niż jakiś afrykańskich francuzów. Poza tym francuzów w Juve których sie nie sprawdziło jest tylu samo co tych którzy sie sprawdzili. Po jednej stronie Platini, Zidane, Deschamps czy Treze po drugiej Henry czy Blanchard.Gabryś1987 pisze:akurat większość Francuzów to sie w Juve sprawdziło (nielicze Boumsonga narazie...) A Mavuba jest świetnym środkowym pomocnikiem i byłby wzmocnieniem Juve .juveluck pisze:Dodatkowo podniecacie się sprowadzaniem jakiś buraczanych zawodników z czech czy innej francjii.... faty, mavuba czy jak to tam sie pisze bleeee.
Co wy chcecie zrobić z tego Juve drugi inter. Gdzie w podstawowym składzie wybiega 6 argentyńczyków, narkoman z kolumbii, 2 brazylijczyków i podstarzały portugalczyk
Gdzie ja pisałem o Czechach w interze? Pisałem o Argentyńczykach, Brazylijczykach, Kolumbijczyku i Portugalczyku

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Tharp
Co do tematu : na młodych utalentowanych piłkarzy nie można się "zamykać", ale oni nigdy nie pociągną całej drużyny, nie będą jej filarem. "Młodzi" miewają "mieszane" formy (raz grają dobrze, raz źle). Młodym mówimy : tak, ale starych i doświadczonych też trzeba.
EDIT: Źle przeczytałem wypowiedź Juvelucka [nie zauważyłem pewnego "czy" i zrozumiałem, że wg. niego Treze się u nas nie sprawdził].
Po zauważeniu pomyłki, i usunięciu z posta argumentów za Trezeguetem, post troszke traci sens
mógłbym prosić moderatorów o usunięcie go? Jestem ślepy (albo zaspany, co tłumaczy niezdolność do czytania ze zrozumieniem ;-) ) i nie mogę w edycji znaleźć żadnego "usuń" 
EDIT2: oczywiście, za pomyłkę przepraszam
Sorry, Juveluck 
EDIT: Źle przeczytałem wypowiedź Juvelucka [nie zauważyłem pewnego "czy" i zrozumiałem, że wg. niego Treze się u nas nie sprawdził].
Po zauważeniu pomyłki, i usunięciu z posta argumentów za Trezeguetem, post troszke traci sens

EDIT2: oczywiście, za pomyłkę przepraszam

Ostatnio zmieniony 08 maja 2007, 00:00 przez Tharp, łącznie zmieniany 2 razy.
- juveluck
- Juventino
Naucz się może najpierw czytać. Dodatkowo Trezeguet strzelił dużo ponad 100 bramek, dokładniej 136.Tharpenio pisze:Chwila moment, szefie... jeśli twierdzisz, że Trezeguet się u nas nie sprawdził to ja nie wiem... Przez te 6 lat (nie liczę nieudanego obecnego roku w Serie B) strzelił prawie 100 bramek. Praktycznie cały czas trzymał wysoką formę, zawsze był bramkostrzelny. Teraz ma lekki spadek formy, ale wróci do Serie A, zobaczy obrzydliwe czarno-niebieskie koszulki to od zaraz zacznie strzelać gola za golem.juveluck pisze: (...) Poza tym francuzów w Juve których sie nie sprawdziło jest tylu samo co tych którzy sie sprawdzili. Po jednej stronie Platini, Zidane, Deschamps czy Treze po drugiej Henry czy Blanchard.(...)
Spoko, lokoTharpenio pisze:
EDIT2: oczywiście, za pomyłkę przepraszamSorry, Juveluck

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!