Brothers in arms - kompilacja specjalna by Lord_ Juve! GV!!!
- LordJuve
- Juventino
No i praca jest na google.video. Teraz moze ja zobaczyc kazdy, powinno byc latwiej a i z tego serwisu mozna film sciagnac na dysk takze pewne problemy sa rozwiazane. Wielu pewnie wolaloby zobaczyc ta prace na youtube, ale serwis ten ma ograniczenia, ktore nie pozwolily na upload filmu tam.
Oto link: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6242&hl=pl
Mam nadzieje, ze sie przyda. Jakość jest gorsza, ale zachęcam do zaznaczania opcji "Wygładź obraz video", kryje się ona za tym małym, odwróconym trójkącikiem w prawym dolnym rogu ukna z filmem, dzieki niej jakosc znacznie sie poprawia.
P.S
Chcialem wprowadzic sobie pewien element statystyki i umiescilem ankiete, w ktorej zapytalem czy ludzie zobacza moja prace ta tym serwiscie, aby sprawdzic, czy w przyszlosci od razu nie uploadowac tam filmow.
Mam nadzieje, ze nikt nie obrazi sie za ta ankiete a userzy, jesli beda mogli wziąć w niej udzial to go wezma.
Oto link: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6242&hl=pl
Mam nadzieje, ze sie przyda. Jakość jest gorsza, ale zachęcam do zaznaczania opcji "Wygładź obraz video", kryje się ona za tym małym, odwróconym trójkącikiem w prawym dolnym rogu ukna z filmem, dzieki niej jakosc znacznie sie poprawia.
P.S
Chcialem wprowadzic sobie pewien element statystyki i umiescilem ankiete, w ktorej zapytalem czy ludzie zobacza moja prace ta tym serwiscie, aby sprawdzic, czy w przyszlosci od razu nie uploadowac tam filmow.
Mam nadzieje, ze nikt nie obrazi sie za ta ankiete a userzy, jesli beda mogli wziąć w niej udzial to go wezma.
- lukasz9013
- Juventino
Wspaniała kompilacja! Smutna, ale to jej dodaje wdzięku. Oby tak dalej.

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Bukol87
- Juventino
Lord przepraszam na poczatku ze tak pozno oceniam twoj film ale wiesz jakie mam problemy z dostepem do neta(a jak juz go mam to transfer jest zenujacy):/
Coz moge Ci powiedziec na temat tej kompilacji. Chyle czola i podziwiam twoja innowacyjnosc, pomyslowosc i kreatywnosc. Wydaje mi sie ze powinienes ganic ludzi ktorzy nazywaja twoje dzielo kompilacja. To jest film pelnometrazowy! Twoja praca to dekalog dla kazdego fana Juventusu, te 19 minut musi wniknac w dusze kazdego Juventinio. Oceny nie wystawiam bo bylby to nietakt z mojej strony. Takie prace nie moga byc poddawane pod osąd. Wielkie brawa
Przyznam z calym przekonaniem, ze jest to najlepszy film o tematyce sportowej jaki kiedykolwiek widzialem a uwierz ze ogladalem ich mnostwo.
PS Widze ze niepowodzenie w konkursie JP podzialalo na Ciebie niezwykle motywujaco
PS2 Brawa dla Dragona za swietne materialy i Weroniki ktora z pewnoscia byla dla ciebie inspiracja przy tworzeniu tego dziela
PS3 znowu wyjde na glupka bo pisze o tej porze :-D
PS4 sorki za brak polskich znakow i interpunkcje a wlasciwie jej brak
Coz moge Ci powiedziec na temat tej kompilacji. Chyle czola i podziwiam twoja innowacyjnosc, pomyslowosc i kreatywnosc. Wydaje mi sie ze powinienes ganic ludzi ktorzy nazywaja twoje dzielo kompilacja. To jest film pelnometrazowy! Twoja praca to dekalog dla kazdego fana Juventusu, te 19 minut musi wniknac w dusze kazdego Juventinio. Oceny nie wystawiam bo bylby to nietakt z mojej strony. Takie prace nie moga byc poddawane pod osąd. Wielkie brawa

PS Widze ze niepowodzenie w konkursie JP podzialalo na Ciebie niezwykle motywujaco
PS2 Brawa dla Dragona za swietne materialy i Weroniki ktora z pewnoscia byla dla ciebie inspiracja przy tworzeniu tego dziela

PS3 znowu wyjde na glupka bo pisze o tej porze :-D
PS4 sorki za brak polskich znakow i interpunkcje a wlasciwie jej brak
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Myzarel
- Juventino
Praca świetna ale znowu smutna. Kiedy cos weselszego będzie można obejrzeć? Chyba dopiero po powrocie do Serie A coś czuje. :?
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- LordJuve
- Juventino
Wiesz no, ale moze dzieki tym smutnym potem potrafimy sie naprawde cieszyc tymi radosnymi?Myzarel pisze:Praca świetna ale znowu smutna. Kiedy cos weselszego będzie można obejrzeć? Chyba dopiero po powrocie do Serie A coś czuje. :?
Bukol, twoja opinia jest bardzo pochlebna, ale chyba mnie przeceniasz, zbyt wysoko stawiasz, ja jestem tylko wspolautorem tego filmu(dziekuje, ze doceniles, sam wole ja tak nazywac, choc za dzielo nie uwazam jej). Nie bede nikogo karcil, kazdy nazywa jak chce, to nie moj szacunek i uznanie.

- MaNieK_JuVe
- Juventino
Kazdego wielkiego fana Juve ta kompliacja powinna poruszyc. Bez watpienia swietna praca nic dodac nic ujac
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- mateusz017
- Juventino
mogłby ktos wrzucic to na wyslijto.pl badz rapida chetnie bym obejrzal filmik!!!
- LordJuve
- Juventino
Wiesz na mnie juz nie licz jesli chodzi o upload. Przykro mi. Ale zagladnij do pierwszego postu w tym temacie, znajdziesz tam link do filmu na google.video, mozesz tam ja zobaczyc bez sciagania(sprawdzales linki, wygaslo juz wszystko?), oczywiscie jakosc jest troche gorsza, ale zawsze mozna.mateusz017 pisze:mogłby ktos wrzucic to na wyslijto.pl badz rapida chetnie bym obejrzal filmik!!!
- mateusz017
- Juventino
nio niestety wygasly obejrzec obejrze ale chetnie bym wrzucil do swojego archiwum aby byla pamietka mam nadzieje ze ktos inny bedzie w stanie wrzucic ten filmik!!
- LordJuve
- Juventino
Ja tylko dodam, ze jak chcesz sciagnac moja prace na dysk a nikt jej nie reuploaduje to mozesz ja sciagnac z google.video, mozesz to zrobic za pomoca programu do sciagania, ktory znajdziesz na goole.video, lub w sposob, w jaki sciaga sie filmy np z youtube.mateusz017 pisze:nio niestety wygasly obejrzec obejrze ale chetnie bym wrzucil do swojego archiwum aby byla pamietka mam nadzieje ze ktos inny bedzie w stanie wrzucic ten filmik!!
- mateusz017
- Juventino
dzieki za pomoc wlasnie sciagam film!! jeszcze raz dzieki i pozdrawiam:)!!
- Wojt
- Juventino
Mam do was ogromną prośbę:
Czy ktoś mógłby reuploadować tą kompilację?
Bo jakość tej z google video jest nieco słaba...
EDIT:
Wielkie dzięki, Radeek_88 :!:
Czy ktoś mógłby reuploadować tą kompilację?
Bo jakość tej z google video jest nieco słaba...
EDIT:
Wielkie dzięki, Radeek_88 :!:
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2008, 20:46 przez Wojt, łącznie zmieniany 1 raz.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Radek_88
- Qualità Juventino