Ewentualny skład Juve po degradacji...
- blk01
- Juventino
A Palladinio ?
chociaz nie wiem bo ma możliwośc grania w europeejskich pucharach z palermo
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Mrówa
- Juventino
Palladino jest powołany na pierwsze zgrupowanie Juve w tym sezonie, wiec jest w kadrze, podobnie jak z napastników Zalayeta, Volpato i Bojinov.lukasz01 pisze:A Palladinio ?

- Farmer
- Juventino
Najbardziej będzie mi szkoda jeśli odejdą oczywiście Gigiego, Canny, Zambrotty, Camora i Treze. Reszta za bardzo mnie nie obchodzi
.
Martwi mnie jedynie obrona jeśli tacy zawodnicy jak wyżej odejdą od nas
Bo Tudor i Lagro mnie nie przekonują. Juz wolał bym żeby jacyś młodzi grali. O reszte z formacji jestem spokojny.
Pozdro

Martwi mnie jedynie obrona jeśli tacy zawodnicy jak wyżej odejdą od nas

Pozdro
- Swider10
- Juventino
A ja wieze ze nie opuszcza nas nasi najlepsi zawodnicy wieze w to i bede wiezył do konca az nie przeczytam oficjalnej informacji ze odeszli. Wieze z calego serca ze zostana i wroca z Juve do Serie A a potem pokaza światu jak sie gra w piłke !!!!!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- PrzemasJuve
- Juventino
komunikator taki;)juvejoszko pisze:Kim w waszych sqadach jest gg??
a co do skladu zobaczymy..ale wielu z was tych co wymienia mozilwe ze wlasnie beda grali..z 1 sie nie zgadzam tylko...jezeli juz gigi by odszedl( :płaczę: ) to niech gra za niego mirante a nie abiatti..a jak milan nie ma bramkarza...niech on broni..
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Mati
- Juventino
W bramce mam nadzieję że zagra Buffon.
środek obrony: naprawdę wierzę w pozostanie Cannavaro i Thurama - deklarowali chęć pozostania.Wierzę im.
Na skrzydłach Chiellini i Balzaretti
W pomocy: Giannichedda i Giovnico - został wybrany najlepszym graczem sezonu primavery.Marzenie żeby grał.
Na skrzydłach Nedved i Marchionni
W ataku Alex Del Piero z Bojinovem i Palladino na ławie.
środek obrony: naprawdę wierzę w pozostanie Cannavaro i Thurama - deklarowali chęć pozostania.Wierzę im.
Na skrzydłach Chiellini i Balzaretti
W pomocy: Giannichedda i Giovnico - został wybrany najlepszym graczem sezonu primavery.Marzenie żeby grał.
Na skrzydłach Nedved i Marchionni
W ataku Alex Del Piero z Bojinovem i Palladino na ławie.
- grandejuve
- Juventino
Moj skład:
------------------Abbiati/Mirante------------
Balzaretti-------Thuram/Kovac--Canna--------Chiellini
--------------------Zanetti/GG---------------
------Marchionni-------------------Kapo-----
---------------------Nedved------------------
---------Bojinov--------------Del Piero------
Myśle, że musimy liczyc sie z odejsciem Buffona, Camora i Zambrotty. To bylaby najwieksza strata dla klubu. Ci trzej zawodnicy sa bardzo waznym ogniwem w naszym zespole. Camor i Zambro wlasciwie ciagna gre ofensywe Juve. To od nich zaczynają sie praktycznie wszystkie akcje podbramkowe. A Gigi... najlepszy w swoim fachu. Bez niego nasza defensywa bedzie znacznie slabsza.
Następni w kolejce są: Ibrahimovic, Vieira i Emerson, czyli zawodnicy pewni do odejscia. Nie beda sie ponizac grajac w drugiej lidze i niewiadomo, czy klub sprosta ich wymaganiom finansowym. Zlatan i Vieira pewnie odejda do Interu, a Puma odejdzie do swojego przywodcy Capello.
Został jeszcze Treze. W jego przypadku nie jestem niczego pewnien. Mam cicha nadzieje, ze zostanie.
Uwazam, ze z naszych najlepszych zawodniów zostanie: Del Piero, Nedved, Thuram i Cannavaro. Oni swoje najlepsze pilkarskie lata maja juz za soba, wiec raczej poswieca sie Juve.
Bolesnym ciosem bylo odjecie punktow na strart nowego sezonu. To zmienia sytuacje. Musimy liczyc sie z tym, ze zostaniemy w Serie B na dwa lata, a w 2008 r. mamy Euro. Z pewnoscia wielu pilkarzy z naszego klubu nie chcialoby opuscic te elitarnej imprezy, a w przypadku dwoch sezonow w drugiej lidze ich wyjazd stanie sie niemozliwy.
Jakos to bedzie :-D
------------------Abbiati/Mirante------------
Balzaretti-------Thuram/Kovac--Canna--------Chiellini
--------------------Zanetti/GG---------------
------Marchionni-------------------Kapo-----
---------------------Nedved------------------
---------Bojinov--------------Del Piero------
Myśle, że musimy liczyc sie z odejsciem Buffona, Camora i Zambrotty. To bylaby najwieksza strata dla klubu. Ci trzej zawodnicy sa bardzo waznym ogniwem w naszym zespole. Camor i Zambro wlasciwie ciagna gre ofensywe Juve. To od nich zaczynają sie praktycznie wszystkie akcje podbramkowe. A Gigi... najlepszy w swoim fachu. Bez niego nasza defensywa bedzie znacznie slabsza.
Następni w kolejce są: Ibrahimovic, Vieira i Emerson, czyli zawodnicy pewni do odejscia. Nie beda sie ponizac grajac w drugiej lidze i niewiadomo, czy klub sprosta ich wymaganiom finansowym. Zlatan i Vieira pewnie odejda do Interu, a Puma odejdzie do swojego przywodcy Capello.
Został jeszcze Treze. W jego przypadku nie jestem niczego pewnien. Mam cicha nadzieje, ze zostanie.
Uwazam, ze z naszych najlepszych zawodniów zostanie: Del Piero, Nedved, Thuram i Cannavaro. Oni swoje najlepsze pilkarskie lata maja juz za soba, wiec raczej poswieca sie Juve.
Bolesnym ciosem bylo odjecie punktow na strart nowego sezonu. To zmienia sytuacje. Musimy liczyc sie z tym, ze zostaniemy w Serie B na dwa lata, a w 2008 r. mamy Euro. Z pewnoscia wielu pilkarzy z naszego klubu nie chcialoby opuscic te elitarnej imprezy, a w przypadku dwoch sezonow w drugiej lidze ich wyjazd stanie sie niemozliwy.
Jakos to bedzie :-D
- Giancarlo
- Juventino
Kto by nie odszedł następni znajdą się szybko, a i tak beda grali w biało - czarnej koszulce. Jedni odejdą dla pieniądzy inni z innych powodów i tak sie nigdy prawdy nie dowiemy. To będzie test dla nie których. Juventus i tak pozostanie wielki na zawsze.
- wloski
- Juventino
Hmm to ja może przedstawię wizualnie, drużynę, która chciałbym mieć w drugiej lidze. Wcześniej to pisałem, ale przemyślałem troszkę sytuacje.

Na bramkę postawiłbym Mirante, były nasz wychowanek jest bardzo dobrym bramkarzem i warto na niego postawić, mogę nawet powiedzieć, że śmiało może kontynuować tradycje bramkarzy w Juventusie. Na środku obrony postawiłbym na Cannavaro i Masiello, pierwszy to światowa czołówka, której przyszłość w "Starej Damie" jest jeszcze nie do końca znana, zaś Masiello pokazał się z dobrej strony rok temu w meczu z Interem. Alternatywą dla tych panów była by dwójka Chorwatów, czyli Tudor i Kovać. Na bokach młodzi gniewni, Balzaretti i Chiellini.
Jako defensywnego pomocnika umieściłbym Zanettiego, Hamer jest troszkę drewniany, ale na próżno nie grał w pierwszym składzie Interu parę sezonów, świetną alternatywą byłby dla niego Kapo, jednak możliwe jest, że będzie odwrotnie, bo Francuz to bardzo zdolnych chłopak. Ofensywnym pomocnikiem może być Camoranesi, zna się na rzeczy już parę razy grał na tej pozycji. Na bokach nowy nabytek prosto z Parmy - Marchioni i Nedved - ostoja Juventusu.
Atak to mieszanka rutyny z młodością Del Piero - Palladino.
Oczywiście nie bez powodu w każdej formacji dałem jakąś gwiazdę, bo potrzeba nam kogoś, kto będzie ciągnął grę naszej drużyny, a także potrzeba na każdej pozycji jakiegoś typu autorytetu. Pewne na 100 % jest pozostanie Del Piero w klubie, bardzo mocno przywiązany do drużyny jest też Nedved i Camoranesi, prawdopodobnie zostaną, jeszcze mam nadzieje, że Cannavaro zostanie, jednak on zrobił ostatnio taką furorę, że wiele klubów o niego zabiega...

Na bramkę postawiłbym Mirante, były nasz wychowanek jest bardzo dobrym bramkarzem i warto na niego postawić, mogę nawet powiedzieć, że śmiało może kontynuować tradycje bramkarzy w Juventusie. Na środku obrony postawiłbym na Cannavaro i Masiello, pierwszy to światowa czołówka, której przyszłość w "Starej Damie" jest jeszcze nie do końca znana, zaś Masiello pokazał się z dobrej strony rok temu w meczu z Interem. Alternatywą dla tych panów była by dwójka Chorwatów, czyli Tudor i Kovać. Na bokach młodzi gniewni, Balzaretti i Chiellini.
Jako defensywnego pomocnika umieściłbym Zanettiego, Hamer jest troszkę drewniany, ale na próżno nie grał w pierwszym składzie Interu parę sezonów, świetną alternatywą byłby dla niego Kapo, jednak możliwe jest, że będzie odwrotnie, bo Francuz to bardzo zdolnych chłopak. Ofensywnym pomocnikiem może być Camoranesi, zna się na rzeczy już parę razy grał na tej pozycji. Na bokach nowy nabytek prosto z Parmy - Marchioni i Nedved - ostoja Juventusu.
Atak to mieszanka rutyny z młodością Del Piero - Palladino.
Oczywiście nie bez powodu w każdej formacji dałem jakąś gwiazdę, bo potrzeba nam kogoś, kto będzie ciągnął grę naszej drużyny, a także potrzeba na każdej pozycji jakiegoś typu autorytetu. Pewne na 100 % jest pozostanie Del Piero w klubie, bardzo mocno przywiązany do drużyny jest też Nedved i Camoranesi, prawdopodobnie zostaną, jeszcze mam nadzieje, że Cannavaro zostanie, jednak on zrobił ostatnio taką furorę, że wiele klubów o niego zabiega...
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 15:23 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- robo11
- Juventino
Trzeba liczyć się z tym że tacy zawodnicy jak Vieira czy Thiuram będą chcieli odejść!! Wydaje mi sie że największym osłabieniem będzie jeżeli odejdzie Cannavaro to obecnie najlepszy środkowy obrońca świata!! Mam nadzieję zostanie też Nedved, Gigi Buffon Alex Del piero no i oczywiście David Trezeguet. Nie wyobrażam sobie Wielkiego Juve bez tych zawodników.
Myśle że wzmocnieniem będzie ten młody Bozinov i on również poprowadzi jue do awansu i to w pierwszym sezonie. Wszyscy zdajemy sobie jednak sprawę że aby awansować w pierwszym sezonie musimy wygrać prawie wszystkie mecze bo gdy juz odrobimy to -30 to pierwsza drużyna będzie miała około 25 punktów a odrobic taką strate będzie strasznie trudno. Ale przeciez z 4 miejsca też można awansować a 5 to baraże!!!!!!

Jedna wiara jeden klub:JUVE TURYN AŻ PO GRÓB!!!!!!!!
- Del Rajko
- Juventino
--------- Mirante ( Abbiati ) ----------
-------- Balzaretti ------- Kovac ------ Legrottaglie ------- Chiellini ---------
----- Marchionni ----- Zanetti ----- Giannichedda ------ Kapo ---------------
-------------------- Del Piero -------- Bojinov ---------------------------------
Wydaje mi się, że takim składem nie powinniśmy mieć większych problemów w Serie B. Nie pozbywać się Zalayety - zawsze to jakaś alternatywa dla dwójki Del Piero - Bojinov. Jest jeszcze Palladino. Być może kilku zawodników z Primavery
W końcu gdzie mają się ogrywać jak nie w Serie B
Być może Kapo mógłby być partnerem dla Del Piero, a na lewą strone Nedved
Może Camor zostanie 
Zresztą to Didier wie co będzie dla Juve najlepsze, powinni grać Ci co będą w formie a nie pupilki trenera, jak to miało miejsce w poprzednim sezonie :doh:
-------- Balzaretti ------- Kovac ------ Legrottaglie ------- Chiellini ---------
----- Marchionni ----- Zanetti ----- Giannichedda ------ Kapo ---------------
-------------------- Del Piero -------- Bojinov ---------------------------------
Wydaje mi się, że takim składem nie powinniśmy mieć większych problemów w Serie B. Nie pozbywać się Zalayety - zawsze to jakaś alternatywa dla dwójki Del Piero - Bojinov. Jest jeszcze Palladino. Być może kilku zawodników z Primavery

Być może Kapo mógłby być partnerem dla Del Piero, a na lewą strone Nedved

Zresztą to Didier wie co będzie dla Juve najlepsze, powinni grać Ci co będą w formie a nie pupilki trenera, jak to miało miejsce w poprzednim sezonie :doh:
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Moim zdaniem Juventus w serie b wyszedl by w mocno okrojonym skladzie (co nie mowie ze na serie b bylby dobry )ale bez gwiazd
oto on jakim prawdopodobnie bedziemy garc i jakim chcialbym zebysmy zagrali w razie odejscia najlepszych:
Mirante\Abbiatti(jezeli zostanie)
Chiellini-----------Legrotaglie----------Tudor\Thuram-------------Balzaretti
Kapo\Nedved-------Zanetti-------------Gianichedda-------Marcchionni
Del Piero---------------------Bojinov\Zalayeta\Palladinio
takim skladem jak bysmy zagrali to duze szanse sa na powrot do serie A
a pozniej budowanie skladu na nowa (juz w serie a ) na najlepszy,ale ja wciaz wierze ze po odwolaniu Juve zostanie w serie a i chodzby byly te -35 pkt byle by zostac w serie a

oto on jakim prawdopodobnie bedziemy garc i jakim chcialbym zebysmy zagrali w razie odejscia najlepszych:
Mirante\Abbiatti(jezeli zostanie)
Chiellini-----------Legrotaglie----------Tudor\Thuram-------------Balzaretti
Kapo\Nedved-------Zanetti-------------Gianichedda-------Marcchionni
Del Piero---------------------Bojinov\Zalayeta\Palladinio
takim skladem jak bysmy zagrali to duze szanse sa na powrot do serie A
a pozniej budowanie skladu na nowa (juz w serie a ) na najlepszy,ale ja wciaz wierze ze po odwolaniu Juve zostanie w serie a i chodzby byly te -35 pkt byle by zostac w serie a

- juverm
- Juventino
Zrobiłem swoją wizję składu na nowy sezon w SerieB...
(Projekt wykonany (niestety) w Paint'cie bo na chwilę obecną po formacie Photoshopa nie posiadam :lol: )
Pominąłem takich piłkarzy jak Canna, Zambro, Buffon, Camoranesi bo nie wiadomo co z nimi będzie.

I co wy na to
(Projekt wykonany (niestety) w Paint'cie bo na chwilę obecną po formacie Photoshopa nie posiadam :lol: )
Pominąłem takich piłkarzy jak Canna, Zambro, Buffon, Camoranesi bo nie wiadomo co z nimi będzie.

I co wy na to