Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 18:31

lukasz01 pisze:koszulka przypomina te z akcji STAND UP SPEAK UP
I też tak mi się wydaję, że to jest właśnie koszulka z tego przedsięwzięcia. Już widziałem takie, tylko że z nazwiskiem Del Piero i miało to miejsce na początku sezonu bodajże.. więc wątpię, że to są akurat projekty nowych koszulek dla Juve.

ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 18:59

Mr Cezary pisze: I też tak mi się wydaję, że to jest właśnie koszulka z tego przedsięwzięcia. Już widziałem takie, tylko że z nazwiskiem Del Piero i miało to miejsce na początku sezonu bodajże.. więc wątpię, że to są akurat projekty nowych koszulek dla Juve.
Dokladnie taka koszulka byla do kupienia na ebay i wspieraly akcje walki z rasizmem na boiskach. Wiec watpie zeby tak wygladaly nasze koszlki w przyszlym sezonie.

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
voytaz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 20:36

Jeśli Juve nie daj Boże zostanie zdegradowane to jestem za tym żeby też przystac na propozycje Nike i odejść na ten okres od pasów. Kiedy powrócimy do Serie A to wtedy powrócimy też do pasów.

'FORZA JUVE PER SEMPRE'
mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 00:48

Co jak co ale według mnie nie można rezygnować z tradycji z powodu jakiegoś nacisku.

Drużyna ma tradycję i na niej się opiera wiele rzeczy.

Co do koszulek to wolałbym stare wzory z lotto, tamte były najlepsze.
+ mogłyby zostać wzory z podkolanówek NIKE.

A nike dało kaszane tylko z tym, że wszystkie druzyny które sponsoruje mają takie same wzory koszulek, tylko kolorystyka jest inna :|

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 09:05

Podobno jak spadniemy, to Nike rozwiązuje z nami kontrakt? Czyli prawdopodobnie na 90 % nowym dostawcą strojów będzie firma Lotto albo Kappa. Wszystko zależy jak potoczy się sprawa w której jesteśmy zamieszani.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 09:13

wloski pisze:Podobno jak spadniemy, to Nike rozwiązuje z nami kontrakt? Czyli prawdopodobnie na 90 % nowym dostawcą strojów będzie firma Lotto albo Kappa. Wszystko zależy jak potoczy się sprawa w której jesteśmy zamieszani.
Te dwie w/w firmy to główni kandydaci, ale jestem bardzo ciekawy jakiej firmy będziemy mieć stroje bo teoretycznie w grę wchodzi jeszcze Legea, Mizuno, Asics a może nawet Diadora :P

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 09:47

(O_o) Najbardziej zadowolony byłbym jakby stroje dla nas robiła Kappa lub Diadora (Oczywiście jak spadniemy). Wystarczy tylko popatrzeć na stroje repr. włoch z MŚ2002 (Kappa) lub te AS Romy (Diadora).
Ogólnie takie obcisłe koszulki by pasowały, i poprawiały grę zawodników, bo ciężej byłoby przeciwnikowy za nie chwycić :prochno:

Obrazek

Obrazek

Pozdro

Obrazek
Discordia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 10:59

[quote="DamKam"] Zajedwabiste te zdjęcia z wyjazdu na mecz Juve- Palermo :D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 11:04

juventina92 pisze:Zajedwabiste te zdjęcia z wyjazdu na mecz Juve- Palermo :D
Dzieki... ale to chyba nie tu/w tym temacie mialas to napisac :prochno:

A co do strojow podanych przez juverm- mnie osobiscie nigdy nie podobaly sie te obcisle koszulki produkowane m.in. przez Kappe czy Diadore. I nie chcialbym zeby Juve kiedykolwiek w takich gralo :whistle:

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 11:07

DamKam pisze:A co do strojow podanych przez juverm- mnie osobiscie nigdy nie podobaly sie te obcisle koszulki produkowane m.in. przez Kappe czy Diadore. I nie chcialbym zeby Juve kiedykolwiek w takich gralo :whistle:
Buuuuuuuuuuuuuuuu, No rozumiem żeby nie podobały ci się te Diadory (bo Roma :prochno: ) ale Kappa :?: Jak na moje oko to właśnie Kappa robiła najlepsze do tej pory koszulki dla Juve :-D Znaczy najbardziej mi się podobały...

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 11:54

juverm pisze:Buuuuuuuuuuuuuuuu, No rozumiem żeby nie podobały ci się te Diadory (bo Roma :prochno: ) ale Kappa :?: Jak na moje oko to właśnie Kappa robiła najlepsze do tej pory koszulki dla Juve :-D Znaczy najbardziej mi się podobały...
Z tym, że gdy Kappa szyła nam koszulki, to nie były one obisłe, tak jak to robi teraz.

Nie jestem pewien, ale wydaję mi się, że Secco powiedział jakiś czas temu, że nawet przy degradacji, uda się pozostać przy kontraktach ze sponsorami. Więc Nike chyba zostanie...

Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2006, 10:52

Najlepsze były stroje Lotto a zwłaszcza te całe czarne, mogłyby być rezerwowe stroje znowu czarne to by było coś!!

Obrazek
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2006, 10:11

Znalazłem dwa projekty koszulek Juve... troche przypominaja mi te z sezonu 03/04..oczywiscie niewiem na ile te projekty sa wiarygodne ale skora sa to prosze:
Home:
Obrazek
Away:
Obrazek

Sporty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2006, 10:44

Juverm - mnie sie takie przylegajace nie podobaja :?

rocko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2006, 11:23

bleee nie ładne te koszulki szczególnie wyjazdowa
moim skromnym zdaniem powinnismy miec koszulki ala Inter oczywiscie w naszych barwach ( chodzi o domowe) wyjazdowe powinny byś białe a trzecie jakaś alternatywna wariacja :D

FORZA ITALIA
ODPOWIEDZ