Stroje Juve na przyszły sezon
- Mr Cezary
- Juventino
I też tak mi się wydaję, że to jest właśnie koszulka z tego przedsięwzięcia. Już widziałem takie, tylko że z nazwiskiem Del Piero i miało to miejsce na początku sezonu bodajże.. więc wątpię, że to są akurat projekty nowych koszulek dla Juve.lukasz01 pisze:koszulka przypomina te z akcji STAND UP SPEAK UP
- ulin
- Juventino
Dokladnie taka koszulka byla do kupienia na ebay i wspieraly akcje walki z rasizmem na boiskach. Wiec watpie zeby tak wygladaly nasze koszlki w przyszlym sezonie.Mr Cezary pisze: I też tak mi się wydaję, że to jest właśnie koszulka z tego przedsięwzięcia. Już widziałem takie, tylko że z nazwiskiem Del Piero i miało to miejsce na początku sezonu bodajże.. więc wątpię, że to są akurat projekty nowych koszulek dla Juve.
Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- voytaz
- Juventino
Jeśli Juve nie daj Boże zostanie zdegradowane to jestem za tym żeby też przystac na propozycje Nike i odejść na ten okres od pasów. Kiedy powrócimy do Serie A to wtedy powrócimy też do pasów.
'FORZA JUVE PER SEMPRE'
- mrhahn
- Juventino
Co jak co ale według mnie nie można rezygnować z tradycji z powodu jakiegoś nacisku.
Drużyna ma tradycję i na niej się opiera wiele rzeczy.
Co do koszulek to wolałbym stare wzory z lotto, tamte były najlepsze.
+ mogłyby zostać wzory z podkolanówek NIKE.
A nike dało kaszane tylko z tym, że wszystkie druzyny które sponsoruje mają takie same wzory koszulek, tylko kolorystyka jest inna
Drużyna ma tradycję i na niej się opiera wiele rzeczy.
Co do koszulek to wolałbym stare wzory z lotto, tamte były najlepsze.
+ mogłyby zostać wzory z podkolanówek NIKE.
A nike dało kaszane tylko z tym, że wszystkie druzyny które sponsoruje mają takie same wzory koszulek, tylko kolorystyka jest inna

- wloski
- Juventino
Podobno jak spadniemy, to Nike rozwiązuje z nami kontrakt? Czyli prawdopodobnie na 90 % nowym dostawcą strojów będzie firma Lotto albo Kappa. Wszystko zależy jak potoczy się sprawa w której jesteśmy zamieszani.
- Szymek
- Juventino
Te dwie w/w firmy to główni kandydaci, ale jestem bardzo ciekawy jakiej firmy będziemy mieć stroje bo teoretycznie w grę wchodzi jeszcze Legea, Mizuno, Asics a może nawet Diadorawloski pisze:Podobno jak spadniemy, to Nike rozwiązuje z nami kontrakt? Czyli prawdopodobnie na 90 % nowym dostawcą strojów będzie firma Lotto albo Kappa. Wszystko zależy jak potoczy się sprawa w której jesteśmy zamieszani.

- juverm
- Juventino
(O_o) Najbardziej zadowolony byłbym jakby stroje dla nas robiła Kappa lub Diadora (Oczywiście jak spadniemy). Wystarczy tylko popatrzeć na stroje repr. włoch z MŚ2002 (Kappa) lub te AS Romy (Diadora).
Ogólnie takie obcisłe koszulki by pasowały, i poprawiały grę zawodników, bo ciężej byłoby przeciwnikowy za nie chwycić

Pozdro
Ogólnie takie obcisłe koszulki by pasowały, i poprawiały grę zawodników, bo ciężej byłoby przeciwnikowy za nie chwycić

Pozdro

- DamKam
- Juventino
Dzieki... ale to chyba nie tu/w tym temacie mialas to napisacjuventina92 pisze:Zajedwabiste te zdjęcia z wyjazdu na mecz Juve- Palermo

A co do strojow podanych przez juverm- mnie osobiscie nigdy nie podobaly sie te obcisle koszulki produkowane m.in. przez Kappe czy Diadore. I nie chcialbym zeby Juve kiedykolwiek w takich gralo

- juverm
- Juventino
Buuuuuuuuuuuuuuuu, No rozumiem żeby nie podobały ci się te Diadory (bo RomaDamKam pisze:A co do strojow podanych przez juverm- mnie osobiscie nigdy nie podobaly sie te obcisle koszulki produkowane m.in. przez Kappe czy Diadore. I nie chcialbym zeby Juve kiedykolwiek w takich gralo

- Mr Cezary
- Juventino
Z tym, że gdy Kappa szyła nam koszulki, to nie były one obisłe, tak jak to robi teraz.juverm pisze:Buuuuuuuuuuuuuuuu, No rozumiem żeby nie podobały ci się te Diadory (bo Roma) ale Kappa
Jak na moje oko to właśnie Kappa robiła najlepsze do tej pory koszulki dla Juve :-D Znaczy najbardziej mi się podobały...
Nie jestem pewien, ale wydaję mi się, że Secco powiedział jakiś czas temu, że nawet przy degradacji, uda się pozostać przy kontraktach ze sponsorami. Więc Nike chyba zostanie...
- rocko
- Juventino
bleee nie ładne te koszulki szczególnie wyjazdowa
moim skromnym zdaniem powinnismy miec koszulki ala Inter oczywiscie w naszych barwach ( chodzi o domowe) wyjazdowe powinny byś białe a trzecie jakaś alternatywna wariacja
moim skromnym zdaniem powinnismy miec koszulki ala Inter oczywiscie w naszych barwach ( chodzi o domowe) wyjazdowe powinny byś białe a trzecie jakaś alternatywna wariacja

FORZA ITALIA