Inter Mediolan oskarża sędziów !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 16:43

klsmkr pisze: Uwierz mi, gdyby Inter przegral, to Mancini siedzialby naprawde cicho :smile: .
Taka przenośnia, nasze zwycięstwo=wasza porażka.
klsmkr pisze:Bo Interowi nie zdarza sie to, co zdarzylo sie w niedziele.
:lol:
klsmkr pisze:A przeciez na San Siro nie uznano prawidlowo zdobytej bramki Cambiasso.
Ale wygraliście?
klsmkr pisze:I, jak juz napisalem, Mancini nie mowi nic o kupowaniu meczy, tylko o niezaprzeczalnym fakcie: arbiter pomogl Juventusowi w tym meczu.
Nie mówi wprost , ale sugeruje.
klsmkr pisze:Nie dziwie sie Manciniemu, ze jest na tym punkcie wrazliwy, bo nasza sytuacja jest jaka jest i musimy czekac na Wasze wpadki.
Pretensje możecie mieć tylko do siebie, trzeba było wygrywać.
klsmkr pisze: Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie stwierdzenia "wygranie meczu dzieki sedziemu" i "kupienie meczu" to nie jest to samo.
Kupowanie arbitrów. Nie napisałem nigdzie, że jest to to samo, lecz udzialając tego typu wypowiedzi sugeruje nam coś.
klsmkr pisze:O takich sprawach trzeba mowic, bo bez wzgledu na to, czy jest to kwestia kupowania meczy przez kogokolwiek, czy tez slabosci wloskich sedziow, to takie problemy trzeba rozwiazywac. Jezeli srodowisko pilkarskie nie bedzie sygnalizowac problemu, to pilkarska centrala nie zrobi nic.
Szkoda tylko, że temat ten trener Interu porusza przy okazji spotkań Juve, a nie jego zespołu bądź drużyn znajdujących się na niższych miejscach. Jeśli tak bardzo interesuje go dobro serie a, niech zajmie się i tym.
klsmkr pisze: Ale smieciem jest?
A Jah go w ten sposób nazwał?
Już wcześniej napisałem, że użyłem zbyt ostrego słowa więc nie wiem po co się czepiasz?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 18:04

Marcin_FCJ pisze:Ej jak śmiecie krytykować Manciniego? Nie macie pojęcia o tym co dzieje się we Włoskiej piłce. Milczcie bo Wasze zdanie jest nie ważne i itak nic nie da. Nie ma na nic wpływu. Przyjmijcie to wszystko z pokorą :lol: .
Domyślam się, że próbujesz sztuki ironii a za obiekt zgrywów stawiasz sobie moją osobę. Masz do mnie żal? Próbujesz być fajny? może stworzysz bandę antyJah, antyCapello, antyIbra o nazwie ForzaAlex? Nie zachowuj się jak dziecko i zastanów się też o co Ci idzie? Uciekasz od walki na argumenty i próbujesz tanich sztuczek? Zresztą jesteś tani :lol: . Więc nie można się po Tobie niczego drogiego spodziewać.
klsmkr pisze:Jezeli stwierdzenie faktow jest dla Ciebie atakiem, to az boje sie zapytac, czym jest krytyka. Odyslam do wypowiedzi Manciniego - jezeli ktores z jego slow jest klamstwem, to ja sie z Toba zgodze. Ale wowczas atakiem bedzie trzeba tez nazwac kazda wypowiedz Moggiego na temat Interu, w ktorej zamiast faktow uzywa on przypuszczen.
Moggi się z Was śmieje. Z kolei Wasz prezydent, trener oraz zawodnicy? zniesławiają Nas. A to jest z kolei znaczna różnica.
klsmkr pisze: Ja sie zgadzam z tym, ze cala ta akcja nie powinna byc tylko i wylacznie atakiem na Juventus, bo sedziowie myla sie takze na korzysc innych druzyn. Rzecz w tym, ze na Delle Alpi przekroczona zostala pewna granica, za ktora trudno jest podciagnac fakty jedynie pod niedyspozycje sedziego. I nikt nie mowi, ze jest to od razu jakis przekret, tylko byc moze fatalna dyspozycja sedziow doszla juz do punktu krytycznego, ktory mocno szkodzi rozgrywkom. Dlatego powtarzam jescze raz: o takich rzeczach srodowisko pilkarskie musi mowic, poszkodowani musza sie odzywac, zeby ludzie odpowiedzialni za szkolenie i wybor sedziow na mecz podjeli odpowiednie decyzje. Tutaj nikt nie chce nikomu liczyc punktow zyskanych dzieki sedziom, tylko sprawic, ze watpliwosci dotyczace decyzji panow ubranych na czarno beda wystepowac rzadziej. Przeciez wizerunek Juve tez na tym traci.
Jeżeli czujecie się pokrzywdzeni i ze szczerych chęci dążycie do nagiej ideii fair play, powołajcie specjalną komisję do walki z niesprawiedlwością panującą na włoskich stadionach. Ale nie mieszajcie w to Nas, gdyż Nas nie interesują Wasze nieustające problemy i fascynujące pomysły.
klsmkr pisze: PS. Widze, ze niektorzy troche za bardzo przejeli sie slowami Facchettiego i spolki i tradycyjnie wytoczyli swoje ciezkie armaty w postaci "kompleksow" i "16 lat bez mistrzostwa". Czyli - jak zwykle - temat zwiazany z Interem staje sie tematem o Interze. Pomijajac juz fakt, ze temat zostal zle sformulowany, to ja zastanawiam sie, dlaczego niektorzy z Was odbieraja mozliwosc wypowiadania sie ludziom, ktorzy, badz co badz, w futbolu wloskim siedza od dluzszego czasu?
Kompleksy to macie jedynie Wy. Poza tym to nie jest kwestia przejęcia, tylko honorowych zasad. Szukacie winnych, tymczasem to Wy sami winni jesteście. Za takie komentarze, powinniśmy Wam splunąć w twarz.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2006, 20:51 przez _Jah, łącznie zmieniany 1 raz.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Lombardinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 21:12

Mati1990 pisze:]moze wreszcie wladze interu i wogole kibice ich sie uspokoja jak ten filmik dojdzie do skutku :P co o tym sadzicie? No bardzo dobry pomysł. Ten film będzie trwał max kilka minut (razem z powtórkami) i dzięki niemu Moggi poczuje się wyższy. Ale jeśli ktoś zdecyduje się nagrać podobny film o przekrętach Juventus to będzie musiał zrobić z niego serial.
Co ty trylogie albo epopeje

zmieńcie mnie na interiste !!!!!!!

ODPOWIEDZ