JUVENTUS 2-0 Parma
- DamKam
- Juventino
Jeesstt powiekszamy przewage nad Milanem do 5 pkt
Teraz to juz tylko jakis katastrofalny, ogromy, niemozliwy cud moze pozbawic Juve Scudetto :!: Z moich obliczen wynika ze jak Juventus wygra za tydzien na Livorno to zapewni sobie Mistrzostwo i to bez wzgledu na wynik Milanu
Strasznie sie ciesze ze znowu Alex strzelil... pod koniec sezonu wydaje sie ze wraca do formy :-D Achhh... co tu wiecej pisac... JUVE CAMPIONE - to juz nieuniknione 

- Coolfi
- Juventino
PARMA 0:2 JUVENTUS
Tak więc scudetto jest już tylko na wyciągnięcie reki. Przed tą kolejką nie spodziewałem się że będzie aż tak pięknie. Cieszy bramka w pierwszym meczu po zawieszeniu Zlatana. Cieszy gol Del Piero i jego drugi świetny mecz z rzędu. Cieszy jubileusz Ciro i wreszcie cieszy potknięcie Milanu ! 5 punktów przewagi na dwa mecze przed zakończeniem rozgrywek to przewaga wręcz nieodrabialna, choć różne rzeczy się w futbolu działy. Jesli spojrzeć na terminarz to można już powiedzieć że ...... MAMY 28 SCUDETTO !
Haa! Chyba się trochę pośpieszyłem, ale wybaczcie - emocje.
Zostały dwa mecze. Jeśli choć jedn wygramy to mamy scudetto, remis i porażka gwarantuje nam baraże. Czyli jest pięknie ! Liczę że w tych meczach popisze się Adrian i coś uszczeli :]
Grande Alex! Grande Ibra! Grazie Grande Ciro!
GRAZIE JUVE !
GRAZIE LECCE !
Tak więc scudetto jest już tylko na wyciągnięcie reki. Przed tą kolejką nie spodziewałem się że będzie aż tak pięknie. Cieszy bramka w pierwszym meczu po zawieszeniu Zlatana. Cieszy gol Del Piero i jego drugi świetny mecz z rzędu. Cieszy jubileusz Ciro i wreszcie cieszy potknięcie Milanu ! 5 punktów przewagi na dwa mecze przed zakończeniem rozgrywek to przewaga wręcz nieodrabialna, choć różne rzeczy się w futbolu działy. Jesli spojrzeć na terminarz to można już powiedzieć że ...... MAMY 28 SCUDETTO !
Haa! Chyba się trochę pośpieszyłem, ale wybaczcie - emocje.
Zostały dwa mecze. Jeśli choć jedn wygramy to mamy scudetto, remis i porażka gwarantuje nam baraże. Czyli jest pięknie ! Liczę że w tych meczach popisze się Adrian i coś uszczeli :]
Grande Alex! Grande Ibra! Grazie Grande Ciro!
GRAZIE JUVE !
GRAZIE LECCE !

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
CUDOWNIE! CUDOWNIE:*:*:* :twisted: :-D
Ale jestem szczęśliwy! Rozpiera mnie ogromna duma. Os ostanich meczy, nasz kochany klub nas wręcz rozpieszcza
Takie JUVENTUS chcemy oglądać zawsze, waleczny z charakterem i przede wszystkim zwycięski ,dający kibicom nieskończenie wiele powodow do radości i dumy. Możemy się ,,upijać'' naszym kochanym klubem.
Tak jak się spodziewałem. Nie będzie to spacerek, ale też nie był to jakiś szczególnie trudny mecz. Dobrze się stało dla nas, że szybko strzelilismy, to napewno w jakimś stopniu ustawiło mecz. Nie popełniając błędu z niektórych sotkań, nie broniliśmy 1-0 tylko szybko dołożylismy 2-0, o czym Parma już podnieść się nie mogła :twisted: Cieszy gol Del Piero, który na finishu sezonu, udawadnia swą przydatnośc do zespołu. Jak pisalem, jestem pewnien, że Ibra nie zawiedzie, i tak też się stało, zrobił co do niego należało.
Trzeba wspomnieć dziś, w jak wspaniały sposób zosatło dziś uczczone zwycięsto, oczywiście chodzi o 500 występ w Serie A ,,naszego ojca'' w zespole, wielkiego i uznanego na Świecie Ciro Ferrary. Jak wiemy po tym sezonie kończy on karierę, wierzę i jestem pewnien, że dołoży do swojej kolekcji, kolejne Scudetto! :twisted: Grazie Ciro!!
Grazie Lecce! Nie spodziewałem się straty pkt. przez Milan w dzisiejszym meczu. Niczego nie można być pewnym, ale Milan już sie chyba nie podniesie, a nasz profesjonalizm nie pozwoli tu na żadną niespodziankę! :twisted:
Grazie JUVENTUS!!!! Scudetto wraca tam gdzie jego miejsce :!:
Ale jestem szczęśliwy! Rozpiera mnie ogromna duma. Os ostanich meczy, nasz kochany klub nas wręcz rozpieszcza

Tak jak się spodziewałem. Nie będzie to spacerek, ale też nie był to jakiś szczególnie trudny mecz. Dobrze się stało dla nas, że szybko strzelilismy, to napewno w jakimś stopniu ustawiło mecz. Nie popełniając błędu z niektórych sotkań, nie broniliśmy 1-0 tylko szybko dołożylismy 2-0, o czym Parma już podnieść się nie mogła :twisted: Cieszy gol Del Piero, który na finishu sezonu, udawadnia swą przydatnośc do zespołu. Jak pisalem, jestem pewnien, że Ibra nie zawiedzie, i tak też się stało, zrobił co do niego należało.
Trzeba wspomnieć dziś, w jak wspaniały sposób zosatło dziś uczczone zwycięsto, oczywiście chodzi o 500 występ w Serie A ,,naszego ojca'' w zespole, wielkiego i uznanego na Świecie Ciro Ferrary. Jak wiemy po tym sezonie kończy on karierę, wierzę i jestem pewnien, że dołoży do swojej kolekcji, kolejne Scudetto! :twisted: Grazie Ciro!!
Grazie Lecce! Nie spodziewałem się straty pkt. przez Milan w dzisiejszym meczu. Niczego nie można być pewnym, ale Milan już sie chyba nie podniesie, a nasz profesjonalizm nie pozwoli tu na żadną niespodziankę! :twisted:
Grazie JUVENTUS!!!! Scudetto wraca tam gdzie jego miejsce :!:

- gosciu_Muranista
- Juventino
mimo wcześniejszych obaw że mecz będzie bardzo ciężki to bez problemów poradziliśmy sobie z Parmą i do scudetto został dosłownie krok. Bałem się spotkania gdyż nie wiadomo jak podejdą do spotkania nasi zawodnicy po wspaniałym meczu z Milanem i z jakim nastawieniem wyjdą na boisko gracze Parmy tymczasem w I połowie nic nie pokazali-za to błysnęli będący w coraz lepszej formie Alex(oby tak dalej) i powracający po 3-meczowej absencji Zlatan. Wprawdzie obstawiałem że będzie 3:1 ale 2:0 to też dobry wynik. Nie mogę się doczekać meczu z Livorno i w efekcie(mam nadzieje) kolejnego scudetto.
No i gratulacje dla Ferrary za rozegranie 500 meczu w serie A.
No i gratulacje dla Ferrary za rozegranie 500 meczu w serie A.
- rokfor
szczescie nam dopisuje :lol: gratulacje GRANDE JUVE!!!!
mam prosbe, jesli ktos ma jush bramki to bardzo bym prosil o link do stronki z nimi...
mam prosbe, jesli ktos ma jush bramki to bardzo bym prosil o link do stronki z nimi...

- juve_pany
- Juventino
Po pierwsze to bylo wazne zwyciestwo w kwestii scudetto ktore juz trzymamy w dloniach a rzadko zdarza sie zeby je wypuscic :twisted: Z pewnoscia nastepne mecze beda rozegrane na maxymalnym biegu chyba ze Juve wygra nastepny mecz co jak kazdy wie sprawi ze bedziemy miec 28 SCUDETTO.Ostatnie kolejki pokazuja zaangazowanie Juve.Ciesze sie ze Alex ladnie gra w ostatnich meczykach.Trzeba tez pogratulowac 500 wystepu Cirro Ferra'rze
To zwyciestwo jak najbardziej cieszy mnie i was pewnie tez.

- BIANCONERI
- Juventino
Nie mogłem śledzić dzisiejszego meczu ponieważ musiałem stawić się na komuni(pozdro dla juveluck'a:>),ale po powrocie do domu pognałem do komputera,żeby sprawdzić wyniki i musze przyznać,że wszystko ułożyło się niemal doskonale!Juventus wygrał swoje spotkanie,Milan stracił punkty remisując z Lecce a na deser Ciro Ferrara-mój wielki ulubieniec rozegrał mecz numer 500 w serieA! :!: Mistrzostwo Włoch jest niemal nasze,jestem pewien,że w dwóch ostatnich kolejkach Juventus zagra z niemniejszą uwagą niż to miało miejsce w spotkaniach z Milanem i Parmą.
Post ten jest pisany nieco chaotycznie,ale sprawa jest wyjątkowa i niezwykle szczęśliwa MAMY MISTRZA!
Post ten jest pisany nieco chaotycznie,ale sprawa jest wyjątkowa i niezwykle szczęśliwa MAMY MISTRZA!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- _Jah
- Juventino
Ja z kolegi piszę jutro mature, ale i tak nie potrafię myśleć o niczym innym jak tylko o tym, że dziś praktycznie przesądziliśmy losy swojego 28 Scudetto. Dzisiejsza, 36 kolejka ułożyła się pod nasze dyktanto. A strzelcami bramek okazali Ci najbliższi naszym sercom, bowiem Del Piero to gasnąca gwiazda, zaś Ibrahimovic odwrotnie, wschodząca, piłkarz, który ma za zadanie w najbliższym czasie stać się nowym 'Księciem Turynu'. Jest cudownie, ogromne gratulacje. Co do ewentualnego sukcesu, to może on przyjść znacznie wcześniej, bowiem już w piątek okradziony z nadziei Milan, podejmować będzie na San Siro graczy Palermo, umiejscowionych w tabeli na wysokiej, 6 pozycji. Głęboko wierzę, że RossoNeri nie dadzą rady pokonać swojego rywala, i te uprganione Scudetto wróci na swoje miejsce.
ps. Capello jest bliziutko, aby odczarowac klątwe Lippi'ego..
ps. Capello jest bliziutko, aby odczarowac klątwe Lippi'ego..
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Winner
- Juventino
Cieszy mnie już prawie zdobyte mistrzostwo
Ale denerwuja mnie newsy np. na onecie osoby się nieznaja a piszą o serie A napisali że Juventus zdobedzoie 27 mistrzostwo chyba ktoś liczyc nie umie natomiast na interii pisze że brakuje nam punkta
kogo to w tych serwisach zatrudniaja :doh:

- Villya
- Juventino
Na taki Juventus czekaliśmy.Co tu dużo mówić Scudetto jest już bardzo ale to bardzo blisko
. Gramy nareszcie z: uporem, walką, chęcią...i pasją nasza gra powoli zaczyna nabierać polotu. Pinturicchio powraca, żadnych kontuzji, pięć oczek nad Milanem na dwie kolejki przed końcem. Wymarzona sytuacja
.
Kolejny świetny mecz Del Piero. Il Capitano pokazuje nam jakim mocym punktem drużyny naszej jest, Zlatan kapitalna technika, dryblingi...itp.ale co ważne wykorzystuje powoli własne sytuacje
, obrona co tu pisać wystarczy sprawdzic kto ma najmniej straconych goli
:, a nasza pomoc.....ma trzy postawowe filary Camor, Emerson, Nedved.....nawet jak czwarty gra gorzej to wszystko się uzupełnia 
Świetnie ostatnim czasem gramy w powietrzu, widać, że robimy postępy :twisted:
Mentalność zwyciężców....i tak powinno zostać. Musiałoby stać się coś katastrofalnego aby Scudetto no.28 Nam uciekło :doh:
W obecnej naszej grze pod każdym wzgledem zasługę przypisuję Don Fabio jest to wielki,mądry, z myślą stratega i szczęściem trener. Pomimo iż często nie zgadzam się z jego decyzjami co do pewnych zawodników...czy zmian...jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu zbudował i buduje on drużynę, która ma jedno na celu Zwycięstwo i to mogliśmy widzieć przez prawie cały sezon...teraz widzimy, iż styl nasz jest godny mistrzów....buduje on drużynę, która ma ogromny potencjał, i która po "uzupełnieniach" w przyszłym sezonie może być wielka i to nie tylko na płw. Apenińskim pierwsze efekty widzimy już od kilku kolejek a w ostatnich dwóch...naprawdę zaskakujemy.Grande Ciro nareszcie 500 

- Wojtom
- Juventino
Wspaniale ! Czekałem na tą wygraną, poniewaz wiedziałem, ze dzięki niej Scudetto numer 28 będzie nasze ! A Milan dodatkowo nam w tym dopomógł ! Nie przestraszylismy sie Parmy, ktora walczy i gra dobrze, bardzo dobrego Gilardino, wykonalismy po prostu swoją robotę i za to wielkie dzięki !
Mile zaskakuje Alex Del Piero pod koniec sezonu. W najwazniejszych momentach nie zawodzi i prowadzi druzynę do wygranej ! Wspaniale zachowanie, wspaniale wytrzymał wszystko psychicznie. Zlatan rowniez robi swoje. Powrocil od razu gol. Moglem sie tego spodziewac. Wspanialy zawodnik. Mozna powiedziec, ze pod koniec sezonu mamy najlepszy atak
Ciesze sie rowniez, ze Capello pozwolil zagrac Ciro, ktory czekal na ten moment. Koszulke nawet mial juz przygotowaną, wiec za pewne wiedzial ze wejdzie
Kolejna sprawa to kibice. Stawili sie w duzej liczbie co cieszy. Nie zawiedli pilkarzy, a w szczegolnosci Ciro, ktory chcial jakos ten dzien uhonorowac, nie do pustych trybun.
Postawilem na Milan 50 zl w sts, bo wydawalo mi sie, ze maja jeszcze troche rozumu, ze moga jeszcze cos wskurac, ale sami przeszli siebie. Udowodnili swoją <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, nawet z przewagą 1 zawodnika nie potrafili wygrac z Lecce i mają za swoje ! Nic nie grają i mam nadzieje, ze Liverpool ich rozniesie w finale tak, aby zostali bez niczego. Bo chcieli zlapac 2 tytuly ! hahahahhaha !
:lol:
Jeszcze raz dziekuje i gratuluje ! Wspaniale sie spisujemy, mam nadzieje, ze pozostale 2 mecze rowniez wygramy, aby jeszcze powiekszych nasza przewage ! 8)
!!! SCUDETTO 28 w Turynie !!!
Juz nic nas nie powstrzyma ! :twisted:
Mile zaskakuje Alex Del Piero pod koniec sezonu. W najwazniejszych momentach nie zawodzi i prowadzi druzynę do wygranej ! Wspaniale zachowanie, wspaniale wytrzymał wszystko psychicznie. Zlatan rowniez robi swoje. Powrocil od razu gol. Moglem sie tego spodziewac. Wspanialy zawodnik. Mozna powiedziec, ze pod koniec sezonu mamy najlepszy atak

Ciesze sie rowniez, ze Capello pozwolil zagrac Ciro, ktory czekal na ten moment. Koszulke nawet mial juz przygotowaną, wiec za pewne wiedzial ze wejdzie

Postawilem na Milan 50 zl w sts, bo wydawalo mi sie, ze maja jeszcze troche rozumu, ze moga jeszcze cos wskurac, ale sami przeszli siebie. Udowodnili swoją <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, nawet z przewagą 1 zawodnika nie potrafili wygrac z Lecce i mają za swoje ! Nic nie grają i mam nadzieje, ze Liverpool ich rozniesie w finale tak, aby zostali bez niczego. Bo chcieli zlapac 2 tytuly ! hahahahhaha !

Jeszcze raz dziekuje i gratuluje ! Wspaniale sie spisujemy, mam nadzieje, ze pozostale 2 mecze rowniez wygramy, aby jeszcze powiekszych nasza przewage ! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Raffikki87
- Juventino
Pięknie sie wszystko sprawdziło ,dobrze to przeczułemRaffikki87 pisze: .Mam cichą nadzieje wrecz przeczuwam że Milan zgubi punkty z Lecce .NIE MOŻNA POWTÓZYĆ BŁEDÓW Z ŚRODKA SEZONU :!: :!: :!:

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- gorczas
- Juventino
Scudetto już koło nas
, ale... Właśnie musimy nadal uwarzać, bo nigdy nic nie wiadomo :naughty: . Jak oglądałem wyniki na livescore to spokojny byłem już gdy zobaczyłem 1-0 dla Juve, ale gdy ujrzałem Milan 2-1 to się nieźle wkurzyłem na nich, że walka będzie do ostatniej kolejki, ale po paru minutach :shock: 2-2 :!:
Byłem wniebowzięty, gdy okazało się, że tym razem Milan nie strzelił nic w doliczonym czasie
. Ja już powoli przygotowuję się do świetowania Scudetto
I jeszcze brameczki:
1-0
2-0.
PozdrQ

I jeszcze brameczki:

PozdrQ
- Becker
- Juventino
Co tu duzo pisac, jest cudownie!
pelnia szczescia moze juz nastapic za tydzien, jesli zdobedziemy 3 pkt to Scudetto juz na pewno jest w rekach Juventusu. Cieszy bramka Del Piero i rowniez Ibrahimovica. Jak widac, w koncowce swietnie sobie radzimy mimo braku odpowiedniej lawki rezerwowych. Pozdrawiam, mysle juz nad przygotowaniami do swietowania Scudetto