Wszystko o Milanie
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 206 razy
Ale jak to, w 97 minucie ? :shock:
czyli dzisiaj dla Milanu jest już wszystko ok ? :lol:
Brawo Milan za walkę do końca.
Po meczu z nami była gadka o calciopolli 2, dzisiaj już brawa za walkę do końca
:rotfl:
Po meczu z nami była gadka o calciopolli 2, dzisiaj już brawa za walkę do końca

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Pewnie wszystko ok. Bo było przedłużone 5min, ale oni strzelili normalną bramkę, a nie z ,,naciągane karnego"alessandro1977 pisze:Ale jak to, w 97 minucie ? :shock:

Niemniej jednak każda strata punktów przez Inter zawsze będzie cieszyć. Gen frajerstwa to ich główny gen

- CzeczenCZN
- Juventino
Późno w 97 bo przerwy w grze były już w doliczonym czasie. Nie ma co się dziwić. Zresztą los trochę oddał Milanowi co stracił w Turynie - my w 97 bramka z karnego na 2-1 - oni w 97 na 2-2.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A co zabrał w Turynie? Karny był podyktowany po 94. minucie, potem to już się nie liczy, bo piłkarze Milanu sapali przy sędziach. Mecz został przedłużony o tę chwilę przez zawodnika mediolańczyków, który powoli opuszczał murawę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Późno w 97 bo przerwy w grze były już w doliczonym czasie. Nie ma co się dziwić. Zresztą los trochę oddał Milanowi co stracił w Turynie - my w 97 bramka z karnego na 2-1 - oni w 97 na 2-2.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Musisz przemyśleć swoje zachowanie, jeśli popadasz w zachwyt po takim golu, to a nie chcę wiedzieć co się dzieje w Twoim życiu po czymś kapitalnym, bo ta bramka była zwyczajnie zwyczajna.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Dośrodkowanie i wejście Romagnoliego - nie wiem może brakuje mi takich akcji w meczach Juve, stąd mój zachwyt.szczypek pisze:Co w tej akcji było kapitalne?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ależ kapitalna akcja Milanu!
- wagner
- Juventino
- Alex96
- Juventino
To "zabrał" że i kilka dni temu różni sędziowie cały czas mieli wątpliwości co do słuszności tego karnego.CavAllano pisze:A co zabrał w Turynie? Karny był podyktowany po 94. minucie, potem to już się nie liczy, bo piłkarze Milanu sapali przy sędziach. Mecz został przedłużony o tę chwilę przez zawodnika mediolańczyków, który powoli opuszczał murawę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Późno w 97 bo przerwy w grze były już w doliczonym czasie. Nie ma co się dziwić. Zresztą los trochę oddał Milanowi co stracił w Turynie - my w 97 bramka z karnego na 2-1 - oni w 97 na 2-2.
A co do derbów to chyba czegoś takiego w historii nie było, tzn dwa identyczne zakończenia meczów ale raz zrobił to Inter, raz Milan.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Powinno Ci dac do myslenia, ze w dalszym ciagu sie spieraja majac przewage kilku bardzo dobrych powtorek. Sedzia mial pelne prawo to gwizdnac w trakcie meczu. A decyzje podjal zaliniowy przygladajacy sie z odleglosci jednego metra.Alex96 pisze:To "zabrał" że i kilka dni temu różni sędziowie cały czas mieli wątpliwości co do słuszności tego karnego.
- Alex96
- Juventino
Skoro dalej sie spierają to nie wiem czy takie pełne prawo miał to raz, dwa to na powtórkach nie widać żeby sędzia zzaliniowy cokolwiek pokazywał.
I analiza dla kogos kto zna włoski
Co jak co ale w tym tempie to mediolańskie teamy jeszcze troche poczekają aż ujrzą LM...
I analiza dla kogos kto zna włoski
Co jak co ale w tym tempie to mediolańskie teamy jeszcze troche poczekają aż ujrzą LM...
- Gaiu
- Juventino
Oni mają mikrofony. Rozmawiają ze sobą. Na pewno powiedział, co wiedział. I widział.Alex96 pisze:na powtórkach nie widać żeby sędzia zzaliniowy cokolwiek pokazywał.
Karny ewidentny. Nie mam wątpliwości. A znam się na tym.
- CzeczenCZN
- Juventino
Slyszeliscie :? Galliani dostal propozycje pracy od Realu Madryt. 
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... ryt/szw46f

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... ryt/szw46f
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2017, 22:41 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Plan Milanu na nowy kontrakt do Gigiego :
➡️ Opaska kapitana
➡️ €3.5 miliona za sezon
➡️ Raiola skasuje 15% z transferu.
Ostatni punkt daje nam pewność, że najpóźniej za 2-3 lata będzie chciał go sprzedać.
➡️ Opaska kapitana
➡️ €3.5 miliona za sezon
➡️ Raiola skasuje 15% z transferu.
Ostatni punkt daje nam pewność, że najpóźniej za 2-3 lata będzie chciał go sprzedać.

- pablo1503
- Juventino
Chore. Mogą dawać mu kasę, samochody, bonusy. Mogą robić z niego centralną postać zespołu pod względem medialnym, jak i sportowym, ale opaski kapitańskiej nie daje się ot tak. To nie jest coś, czym się 'przekupuje' zawodników.Cabrini_idol pisze:➡️ Opaska kapitana
Niegdyś legendarny Maldini, dziś 17 letni bramkarz pod sterami Raioli.
Jak to się mówi - nie mój cyrk, nie moje małpy.

- Piti
- Juventino
Milan już klepnął Musacchio za 18 mln, bardzo możliwe że R. Rodriguez i Kessie również będą tam grali. Nie powiem, ciekawe transfery i przede wszystkim realne w przeciwieństwie do Interu, który wypytuje o piłkarzy pokroju Di Marii