Wszystko o Milanie
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 241 razy
Ale jak to, w 97 minucie ? :shock:
czyli dzisiaj dla Milanu jest już wszystko ok ? :lol:
Brawo Milan za walkę do końca.
Po meczu z nami była gadka o calciopolli 2, dzisiaj już brawa za walkę do końca
:rotfl:
Po meczu z nami była gadka o calciopolli 2, dzisiaj już brawa za walkę do końca

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 90 razy
Pewnie wszystko ok. Bo było przedłużone 5min, ale oni strzelili normalną bramkę, a nie z ,,naciągane karnego"alessandro1977 pisze:Ale jak to, w 97 minucie ? :shock:
Niemniej jednak każda strata punktów przez Inter zawsze będzie cieszyć. Gen frajerstwa to ich główny gen
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- CzeczenCZN
- Juventino

Późno w 97 bo przerwy w grze były już w doliczonym czasie. Nie ma co się dziwić. Zresztą los trochę oddał Milanowi co stracił w Turynie - my w 97 bramka z karnego na 2-1 - oni w 97 na 2-2.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A co zabrał w Turynie? Karny był podyktowany po 94. minucie, potem to już się nie liczy, bo piłkarze Milanu sapali przy sędziach. Mecz został przedłużony o tę chwilę przez zawodnika mediolańczyków, który powoli opuszczał murawę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Późno w 97 bo przerwy w grze były już w doliczonym czasie. Nie ma co się dziwić. Zresztą los trochę oddał Milanowi co stracił w Turynie - my w 97 bramka z karnego na 2-1 - oni w 97 na 2-2.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Musisz przemyśleć swoje zachowanie, jeśli popadasz w zachwyt po takim golu, to a nie chcę wiedzieć co się dzieje w Twoim życiu po czymś kapitalnym, bo ta bramka była zwyczajnie zwyczajna.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Dośrodkowanie i wejście Romagnoliego - nie wiem może brakuje mi takich akcji w meczach Juve, stąd mój zachwyt.szczypek pisze:Co w tej akcji było kapitalne?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ależ kapitalna akcja Milanu!
- wagner
- Juventino

- Alex96
- Juventino

To "zabrał" że i kilka dni temu różni sędziowie cały czas mieli wątpliwości co do słuszności tego karnego.CavAllano pisze:A co zabrał w Turynie? Karny był podyktowany po 94. minucie, potem to już się nie liczy, bo piłkarze Milanu sapali przy sędziach. Mecz został przedłużony o tę chwilę przez zawodnika mediolańczyków, który powoli opuszczał murawę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Późno w 97 bo przerwy w grze były już w doliczonym czasie. Nie ma co się dziwić. Zresztą los trochę oddał Milanowi co stracił w Turynie - my w 97 bramka z karnego na 2-1 - oni w 97 na 2-2.
A co do derbów to chyba czegoś takiego w historii nie było, tzn dwa identyczne zakończenia meczów ale raz zrobił to Inter, raz Milan.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Powinno Ci dac do myslenia, ze w dalszym ciagu sie spieraja majac przewage kilku bardzo dobrych powtorek. Sedzia mial pelne prawo to gwizdnac w trakcie meczu. A decyzje podjal zaliniowy przygladajacy sie z odleglosci jednego metra.Alex96 pisze:To "zabrał" że i kilka dni temu różni sędziowie cały czas mieli wątpliwości co do słuszności tego karnego.
- Alex96
- Juventino

Skoro dalej sie spierają to nie wiem czy takie pełne prawo miał to raz, dwa to na powtórkach nie widać żeby sędzia zzaliniowy cokolwiek pokazywał.
I analiza dla kogos kto zna włoski
Co jak co ale w tym tempie to mediolańskie teamy jeszcze troche poczekają aż ujrzą LM...
I analiza dla kogos kto zna włoski
Co jak co ale w tym tempie to mediolańskie teamy jeszcze troche poczekają aż ujrzą LM...
- Gaiu
- Juventino

Oni mają mikrofony. Rozmawiają ze sobą. Na pewno powiedział, co wiedział. I widział.Alex96 pisze:na powtórkach nie widać żeby sędzia zzaliniowy cokolwiek pokazywał.
Karny ewidentny. Nie mam wątpliwości. A znam się na tym.
- CzeczenCZN
- Juventino

Slyszeliscie :? Galliani dostal propozycje pracy od Realu Madryt. 
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... ryt/szw46f
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... ryt/szw46f
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2017, 22:41 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino

Plan Milanu na nowy kontrakt do Gigiego :
➡️ Opaska kapitana
➡️ €3.5 miliona za sezon
➡️ Raiola skasuje 15% z transferu.
Ostatni punkt daje nam pewność, że najpóźniej za 2-3 lata będzie chciał go sprzedać.
➡️ Opaska kapitana
➡️ €3.5 miliona za sezon
➡️ Raiola skasuje 15% z transferu.
Ostatni punkt daje nam pewność, że najpóźniej za 2-3 lata będzie chciał go sprzedać.

- pablo1503
- Juventino

Chore. Mogą dawać mu kasę, samochody, bonusy. Mogą robić z niego centralną postać zespołu pod względem medialnym, jak i sportowym, ale opaski kapitańskiej nie daje się ot tak. To nie jest coś, czym się 'przekupuje' zawodników.Cabrini_idol pisze:➡️ Opaska kapitana
Niegdyś legendarny Maldini, dziś 17 letni bramkarz pod sterami Raioli.
Jak to się mówi - nie mój cyrk, nie moje małpy.

- Piti
- Juventino

Milan już klepnął Musacchio za 18 mln, bardzo możliwe że R. Rodriguez i Kessie również będą tam grali. Nie powiem, ciekawe transfery i przede wszystkim realne w przeciwieństwie do Interu, który wypytuje o piłkarzy pokroju Di Marii