Wszystko o Interze
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gościu, a jeśli jakiś zespół nie faulowałby w polu karnym w przekroju całego sezonu ani w żaden inny sposób nie łamał przepisów w tej części boiska to też należałoby przeciwko nim dyktować karne bo średnia ligi to x (wstaw dowolną liczbę)? Co to za argument z czterech liter?Slepy_fan pisze:Gościu, Twój klub miał podyktowanego jednego karnego przeciwko, gdy średnia w lidze wynosiła dla zespołów prawie 7 (np Inter miał 6). Naprawdę chcesz poruszać ten temat?
- kawek
- Juventino
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Kto to taki mądry aby dziecku dawać taką ścierę z herbem klubu, którego w ogóle nie powinno być ? Nie krzywdźcie dziecka :mad2:
Jeszcze rozumiem, że dla noworodka bo jak się uleje to można powycierać
Jeszcze rozumiem, że dla noworodka bo jak się uleje to można powycierać

- panlider
- Juventino
Wytrącony z równowagi muśnięciem po łydce, genialne. To jest 5-latek z gruźlicą czy zawodowy piłkarz? :rotfl: :rotfl: :rotfl:Slepy_fan pisze:Uważałbym z taką opinią, Eder nie widział obrońcy i zwyczajnie mógł być wytrącony z równowagi. Nie ma najmniejszego powodu by sądzić, że na pewno było to nurkowanie.panlider pisze: Gdyby nie był pajacem, to spokojnie mógłby biec dalej i kontynuować akcję, gdzie tutaj faul?
Umówmy się, sytuacja rozwiązanie są tylko dwa:
1. Eder poczuł przewinienie gracza Bolonii i teatralnie upadł utwierdzając sędziego w jego decyzji. Zachowanie Edera mało męskie, które powinno się tępić ale przewinienie było i karny się należał
2. Eder nie symulował tylko gracz Bolonii spowodował jego upadek. Przewinienie było i karny się należał.
Slepy_fan pisze:No tego jeszcze nie słyszałem, żeby przepisy dotyczące faulu były różne w w różnych strefach boiska, brawo Mistrzupanlider pisze:A już zwłaszcza w polu karnym.
Nikt tu nie mówi o przepisach, ale to chyba normalne, że sędzia bardzo często wstrzymuje się z użyciem gwizdka, jeżeli faul w polu karnym jest nieznaczny.
Nie trzeba być jasnowidzem, żeby bazując na doświadczeniu, wiedzieć jaka będzie wasza reakcja płaczki.Slepy_fan pisze:Dobrze, już zrobiłeś za Nostradamusa i Jackowskiego, gratuluję :lol:panlider pisze:Trzeba mieć też na uwadze, że jakby nam podyktowali takiego karnego w meczu z wami, to na waszych stronach fanowskich spłynąłby potok gówna, a i pewnie tutaj by się coś znalazło.
Slepy_fan pisze:Słucham? Co Ty facet bredzisz?Tasak pisze:Zupelnie jakby tlusty, pryszczaty grubasek ktory nigdy nie bzyka, mial pretensje do kumpla ktory zaliczyl polowe szkoly, ze kiedys tam, jedna z nich byla pijana, i to NA PEWNO wszystko dlatego!
Widać wysublimowana analogia kolegi okazała się zbyt trudna dla Twojego małego móżdżku.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Jvri
- Juventino
@up
Wszystko fajnie. Ale po co te epitety? Panowie. Trzymajcie poziom. Byle jaki, ale trzymajcie.
Fan Interu broni naciąganego karnego. Takie jego naciągane prawo. Szkoda, że nie ma w tym za grosz obiektywizmu, ale wszystkim kibicom się to zdarza, więc nie ma co bić piany.
Wszystko fajnie. Ale po co te epitety? Panowie. Trzymajcie poziom. Byle jaki, ale trzymajcie.
Fan Interu broni naciąganego karnego. Takie jego naciągane prawo. Szkoda, że nie ma w tym za grosz obiektywizmu, ale wszystkim kibicom się to zdarza, więc nie ma co bić piany.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
nie fan Interu broni bo jak doczytasz o prawidłowej decyzji sędziego piszą też kibice Juventusu ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MRN
- Juventino
Tutaj poziom jest, nie przesadzaj bo w odróżnieniu do stron fanów interu to tutaj jest bardzo wysoki poziom. Tam bluzgi i oczernianie jest na porządku dziennym a moderatorzy zniżają się do poziomu ogółu. Z naszej strony są to tylko zasłużone kpiny z klubu, który sukcesy próbuje osiągnąć tylko przez nieczyste zagrywki bo bez tego jak widać nie istnieje.Jvri pisze:@upWszystko fajnie. Ale po co te epitety? Panowie. Trzymajcie poziom. Byle jaki, ale trzymajcie.

- panlider
- Juventino
Mea culpa, ale szlag mnie trafia, jak czytam takie pierdoły.Jvri pisze:@up
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Jvri
- Juventino
Jak dla kogoś są to prawidłowe karne i tak powinien wyglądać sport uprawiany przez facetów to ja dziękuję, wolę nie czytać takich wypowiedziMaly pisze:nie fan Interu broni bo jak doczytasz o prawidłowej decyzji sędziego piszą też kibice Juventusu ;]

Akurat powoływanie się na forum Interu (i innych tożsamych klubów) uznaję za nietrafiony punkt podparciaTutaj poziom jest, nie przesadzaj bo w odróżnieniu do stron fanów interu to tutaj jest bardzo wysoki poziom. Tam bluzgi i oczernianie jest na porządku dziennym a moderatorzy zniżają się do poziomu ogółu. Z naszej strony są to tylko zasłużone kpiny z klubu, który sukcesy próbuje osiągnąć tylko przez nieczyste zagrywki bo bez tego jak widać nie istnieje.
Tragedii tutaj nie ma, więc tym bardziej warto utrzymać pewien poziom :hellyes:
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dwa razy musiałem czytać, bo za pierwszym stwierdziłem, że coś nie tak przeczytałem...
UWAGA:
Moratti żali się, że Inter do tej pory nie otrzymał odszkodowania za... calciopoli. :rotfl:
UWAGA:
Moratti żali się, że Inter do tej pory nie otrzymał odszkodowania za... calciopoli. :rotfl:
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Szkoda tylko,że w kwestii przedawnienia winy Interu milczy.Vanquish pisze:Dwa razy musiałem czytać, bo za pierwszym stwierdziłem, że coś nie tak przeczytałem...
UWAGA:
- MRN
- Juventino
No bez jaj - hipokryta o wyglądzie amanta ma czelność o odszkodowaniu pitolić :rotfl:
Agnelli powinien zrobić wszystko aby ten klub zniknął z piłkarskiej mapy za te pozasportowe przekręty jakich się dopuścił.
Odszkodowanie to dostaniemy my i wierzę, że Agnelli trzyma rękę na pulsie.
Agnelli powinien zrobić wszystko aby ten klub zniknął z piłkarskiej mapy za te pozasportowe przekręty jakich się dopuścił.
Odszkodowanie to dostaniemy my i wierzę, że Agnelli trzyma rękę na pulsie.

- panlider
- Juventino
Za co niby to odszkodowanie? Chyba już go demencja starcza dopada.Vanquish pisze:Dwa razy musiałem czytać, bo za pierwszym stwierdziłem, że coś nie tak przeczytałem...
UWAGA:
- Inter1908Mediolan
- Interista
Inter wygrywał, to była tutaj cisza, a jak stracił pierwsze punkty, to od razu z 2 strony napisaliście. Ale wy jesteście zabawni hahaha